Artikeln innehåller reklamlänkar

FÖRE & EFTER: Trådning och färgning av ögonbryn hos Rapide

Rapide Luxe Brows Treatment

Snabbaste ansiktslyftet? Nystylade ögonbryn, såklart! Jag brukar alltid fixa mina ögonbryn själv men bestämde mig för att, för första gången, gå till proffsen. På salong. Närmare bestämt hos Rapide Browbar.

Powerkvinnorna bakom denna framgångsrika brynbar är Tilda Forsgren och hennes mamma Sussie som grundade Rapide for Brows 2013. I dag finns Rapide på 12 salonger runt om i Sverige och Norge. Hit går både kändisar och flera i Sveriges bloggelit för att alltid ha ”brows on fleek” och för snabba quick-fixes. Det är precis det salongen fokuserar på. Snabba behandlingar för bryn, fransar och ansikte som du kan gå på under lunchrasten eller när du bara har en halvtimme över.

Tilda Forstgren - Rapide NK Beauty Lounge
Tilda Forsgren alltså. Vilket bemötande och vilken inspirerande kvinna!

20 minuters brynfix hos Rapide Browbar

Det var en kylig decemberdag när jag klev in i NK:s nyrenoverade Beauty Lounge för att testa behandlingen Luxe Brows hos ingen mindre än Tilda Forsgren själv.

Behandlingen ska på 20 minuter ge ögonbrynen ett lyft med färgning, trådning, formning och styling. Det jag främst var sugen på var trådning. Jag vet inte hur länge jag velat testa det! Den tusenåriga hårborttagningsmetoden ska göra under för att ta bort även de nästintill osynliga ovälkomnade håren.

Före & Efter: Rapide Luxe Brows

Och jag behövde inte bli besviken. För jäklar vilken skillnad trådningen gjorde. Färgningen gav ingen större effekt på mina rätt så glesa ögonbryn, men trådningen däremot … Wow! Det blev så jämnt, fint, fräscht och går så mycket lättare att måla skarpare linjer när alla hårstrån runtomkring är borta.

Före & Efter: Rapide Luxe Brows
Före & Efter behandlingen Rapide Luxe Brows

Ostylade bryn till vänster och mina ögonbryn efter behandlingen till höger.

Före & Efter: Rapide Luxe Brows

Önskar att Tilda även kunde måla mina ögonbryn varje dag. Hur snyggt har hon inte fått till min form? Utöver trådning och sax för att forma brynen har hon målat mina ögonbryn med en Brow Twist och Highlight Cover Stick från Rapids egen sminkserie.

Mitt omdöme av brynbehandlingen

Jag blev hur nöjd som helst av behandlingen. Det bästa var trådningen och stylingen var pricken över i:et som gjorde att jag kände mig extra fin hela dagen (trots att snöblasket hade förstört mina lockar). Färgningen syntes däremot bara pyttelite och höll knappt i en vecka för mig. Jag skulle mer än gärna gå på brynbehandling igen för ett snabbt lyft men skulle då köra på den lite billigare behandlingen Classic Brows (220 kr – 15 min) med trådning, formning och styling eller prova en av de lite lyxigare behandlingarna med semi permanent färg för att se om det skulle ge ett mer hållbart färg-resultat.

Trådning är dock något jag tycker att alla som vill få bort oönskade hår ska testa! För dig som brukar färga dina bryn hemma är även behandlingen Luxe Brows perfekt.

Läs mer om de olika behandlingarna och spana in brynprodukterna på Rapideforbrows.se (öppnas i nytt fönster).

Tilda Forstgren - Rapide NK Beauty Lounge

Rapide Luxe Brows Treatment

Eyebrows on fleek tack vare Rapide. Stort tack Tilda! ♥

Har du gått på en brynbehandling någon gång? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i en kommentar.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share