Artikeln innehåller reklamlänkar

Före- & efter: Clip-on set 60 cm Strawberry Brown Mix

clip-in-hair_extensions-before_after

Superduperlångt hår på drygt fem minuter! Så här blir resultatet när jag klickar i mitt 60 centimeter långa clip-on set Strawberry Brown Mix.

Jag får ofta frågor om hårförlängningar, hår och hårvård. En vanlig fråga handlar om just längden på löshåret. Ska man välja extensions som är runt 40, 50 eller kanske 60 centimeter? Jag har provat flera olika längder och kan, som van clip-on-användare, säga att det är kul att variera.

Vilken löshårslängd passar bäst?

  • 40 cm passar perfekt om du vill ha ett naturligt mellanlångt hår eller om du redan har ganska långt hår och bara vill göra ditt eget hår fylligare.
  • 50 cm är den längden jag använder allra oftast. Med denna längd får du ett långt och snyggt svall som passar perfekt till både vardag och fest – utan att se onaturligt ut.
  • 60 cm är superlångt! Det är för dig som vill ha ett fantastiskt långt svall, eller gillar att ofta göra olika typer av uppsättningar.

Före- & efter: Clip-on set 60 cm Strawberry Brown Mix

Clip-on set 60 cm Strawberry Brown Mix

Så här är det före- och efter jag satt i mitt 60 centimeter långa Clip-on set Body Wave Strawberry Brown Mix från Rapunzel of Sweden. Löshåret finns som både rakt och vågigt. Jag har den vågiga varianten eftersom jag i stort sett alltid fixar beach waves eller lockar håret när jag använder löshår.

Clip-on setet kommer i sju färdiga bitar med clips. När jag använder mig av mitt i 60 centimeter brukar jag använda alla clips och när jag använder mitt i 50 centimeter brukar jag ibland bara använda 4-5 clips.

Clip-in Hair Extensions Rapunzel 60 cm Strawberry Brown Mix

Före: Ostylat hår / Efter: Clip-on set 60 cm i Strawberry Brown Mix + håret är snabbt lockat med Rapunzels beach wave-locktång.

Har du fler frågor om löshår? Ask away 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share