Artikeln innehåller reklamlänkar

4 enkla boho-nageldesigner med negative space

Boho Negative Space Nail Art: 4 nail design ideas

disclaimer

Det är ingen tvekan om att det fortfarande råder chrome-hysteri. Men om du inte vill ha trendiga kromnaglar naglar varje dag kommer här fyra enkla boho-nageldesigner med lite ”negative space”.

Att lämna delar av nageln olackade är ett så enkelt sätt att snabbt skapa en snygg nageldesign på. Jag blev så inspirerad av IsaDoras nya höstkollektion Autumn Rebels Gel Nail Lacquer som består av en bohemisk färgskala i sann 70-talsanda med både varma och kalla färger. Eftersom jag fullkomligt älskar boho-influenser har jag skapat fyra enkla nageldesigner inspirerade av fyra av mina favoritnyanser från kollektionen.

4 Boho Negative Space Ideas

Du behöver:

  • Baslack
  • Valfritt nagellack
  • Nagellacksremover: En nagellacksremover i pennform är absolut bäst till detta. Alternativt kan du applicera en peel off base runt nageln för att snabbt kunna dra bort nagellack som hamnat utanför.
  • Matt- eller glansigt topplack

Börja med att dra på ett tunt lager baslack så sitter din nageldesign mycket bättre.

Negative Space Nail Art with IsaDora 266 Purple Power + Matt Top Coat

Purple Power Nail Design

Till denna nageldesign behöver du ett matt topplack och en mindre pensel. Jag drog två diagonala linjer över nageln med ett läckert lila nagellack och gjorde sedan den mindre ”pilen” med en liten pensel. Med ett matt topplack på syns denna nageldesign allra bäst.

Jag har använt: IsaDora Gel Nail Laquer Purple Power & Gel Nail Lacquer Matt Top Coat

Negative Space Nail Art with IsaDora 262 Boho Blossom

Boho Blossom Nail Design

Så enkelt och så snyggt, eller vad tycker ni? Istället för att dra nagellacket från rot till topp, gör en halvmåne längst ner och fyll i. Avsluta med ett glossigt eller matt topplack.

Jag har använt: Isadora Gel Nail Lacquer Boho Blossom & Gel Lacquer Top Coat

Negative Space Nail Art with IsaDora 269 Blue Velvet

Glossy Blue Velvet Nail Art

Till en design som denna är en nagellacksremover i pennform guld värd för att sudda bort det som kommit utanför. I annat fall kan du använda en tops och lite nagellacksremover för att även snygga upp allt ”space”.

Jag har använt: Isadora Gel Nail Lacquer Blue Velvet & Gel Lacquer Top Coat

Negative Space Nail Art with IsaDora 267 Haute Hippie

Haute Hippie Negative Space

Ett annat enkelt sätt att piffa upp din nageldesign på är att låta en olackad pil vara kvar i toppen på naglarna. Du kan antingen använda en nail art-pensel för att dra raka streck eller bara använda din nagellackspensel och dra nagellacket tvärs över nageln. I så fall: var inte rädd för att måla utanför! Det är bara att städa upp i efterhand.

Jag har använt: Isadora Gel Nail Lacquer Haute Hippie & Gel Lacquer Top Coat

När ditt topplack har torkat, smörj in naglarna med en nagelolja och handkräm så ser det ut som att du kommer direkt från salongen.

2 Shares
Pin
Share
Tweet
Share