Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016

Stöd Cancerfonden: Rosa bandet-produkter att shoppa hösten 2016Bomullsrondeller, kattmat, ett nytt nagellack eller tandkräm? Handla vardagsprodukter som gör skillnad nu i oktober! För lite inspiration listar jag 14 fina rosa bandet-produkter som stödjer cancerforskningen. 

I dag drabbas 1 av 3 i Sverige av cancer, vilket betyder att nästan alla (inklusive jag själv), känner någon som har eller har haft en cancerdiagnos. Att bidra genom att köpa en rosa produkt kan kännas som något väldigt litet, men tänk på “många bäckar små”. Alla dessa vardagliga inköp leder faktiskt till ett stort och viktigt bidrag till svensk cancerforskning.

Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016

För 14:e året i rad pryds nu butikshyllorna av utvalda rosa bandet-produkter som säljs till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. I år finns över 150 olika produkter vilket gör det lätt att göra en liten skillnad varje dag i kampen mot bröstcancer. Du hittar allt från hygienartiklar, skönhetsprodukter och byggvaror till blommor och prylar för hemmet m.m.

Stöd Cancerfonden: Rosa bandet-produkter att shoppa hösten 20161. Rosa Bandet 2016 (ca 27 kr till Cancerfonden)
Årets band är designat av ingen mindre än vår Oscarsbelönade skådespelerska Alicia Vikander. Bandet kostar 30 kronor och finns att köpa hos ICA, Lindex och Apotek Hjärtat.