Artikeln innehåller reklamlänkar

Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016

Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016

Stöd Cancerfonden: Rosa bandet-produkter att shoppa hösten 2016Bomullsrondeller, kattmat, ett nytt nagellack eller tandkräm? Handla vardagsprodukter som gör skillnad nu i oktober! För lite inspiration listar jag 14 fina rosa bandet-produkter som stödjer cancerforskningen. 

I dag drabbas 1 av 3 i Sverige av cancer, vilket betyder att nästan alla (inklusive jag själv), känner någon som har eller har haft en cancerdiagnos. Att bidra genom att köpa en rosa produkt kan kännas som något väldigt litet, men tänk på “många bäckar små”. Alla dessa vardagliga inköp leder faktiskt till ett stort och viktigt bidrag till svensk cancerforskning.

Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016

För 14:e året i rad pryds nu butikshyllorna av utvalda rosa bandet-produkter som säljs till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. I år finns över 150 olika produkter vilket gör det lätt att göra en liten skillnad varje dag i kampen mot bröstcancer. Du hittar allt från hygienartiklar, skönhetsprodukter och byggvaror till blommor och prylar för hemmet m.m.

Stöd Cancerfonden: Rosa bandet-produkter att shoppa hösten 20161. Rosa Bandet 2016 (ca 27 kr till Cancerfonden)
Årets band är designat av ingen mindre än vår Oscarsbelönade skådespelerska Alicia Vikander. Bandet kostar 30 kronor och finns att köpa hos ICA, Lindex och Apotek Hjärtat.

Rosa bandet-produkter: Lindex Pink Bracelet2. Lindex Pink Bracelet (52 kr till Cancerfonden)
Lindex har en ny design på sitt populära rosa armband. Denna höst är det ett rosa skinnarmband med en söt guldig rosett på. 

3. Nagellack från Essie (10 kr till Cancerfonden) 
Essie stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj i år igen med 10 kr per sålt lack ur deras rosa kollektion – samt med Essie Gel Setter 3D Inflight Delight. I den rosa kollektionen ingår färgerna: Ballet Slippers, Mademoiselle, Fiji, Sugar Daddy, Spaghetti Strap, Muchi, Muchi, Romper Room, Pink, Diamond, Bachelorette Bash, Funny Face och Status Symbol.

4. Lypsyl Pink Original (2 kr till Cancerfonden)
Skyddande och mjukgörande läppcerat som bevarar fuktbalans, hindrar uttorkning och vårdar redan spruckna läppar.

rosa-bandet-produkter-garnier5. Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream (5 kr till Cancerfonden)
Har du torr hy, spana in denna härliga rosa burk från Garnier som tillför fukt i 24 timmar. 

Rosa bandet-produkter 2016 - Stöd cancerfondenI behov av nya disktrasor, tandkräm eller bomullsrondeller? Eller kanske önskar du dig en elektrisk fot- eller nagelfil? Handla rosa!

6. Wettex Limited Edition Disktrasor (1 kr till Cancerfonden)

7. Sensodyne Original Tandkräm (2 kr till Cancerfonden)

8. Elektrisk fot- eller nagelfil från Scholl (upp till 20 kr till Cancerfonden)

9. Apotek Hjärtat Pillerburk (2 kr till Cancerfonden)

Bomullsrondeller & Apotek Hjärtat Original Vitamin C Hallonsmak10. Apotek Hjärtat Bomullsrondeller (2 kr till Cancerfonden)

11. Apotek Hjärtat Original Vitamin C – Hallonsmak (2 kr till Cancerfonden)

Acana kattmat & FURminator12. Produkter från Acana 
Välj hund- och kattfoder från Acana i oktober och skänk upp till 20 kr till Cancerfonden. 

13. FURminator (50 kr till Cancerfonden)
Har du en hund eller katt hemma måste du bara ha denna FANTASTISKA produkt! Den används 1-2 gånger i månaden och minskar håravfallet med upp till 90%. Både jag, Simon, våra katter och vårt hem är lyckligare sedan vi började använda FURminator. 

Stöd Cancerfonden: Rosa bandet-produkter att shoppa hösten 2016


På Rosa Bandets hemsida kan du läsa mer om vilka produkter man kan köpa för att stödja kampanjen.

Vad blir din #rosahandling nu i oktober? 🙂 

disclaimer

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

9 reaktioner på ”Stöd Cancerfonden: 14 Rosa bandet-produkter att shoppa i oktober 2016”

 1. Jag stödjer gärna Rosa Bandet och har hittills köpt på mig disksvampar, disktrasor och diskborstar till hemmet. Sen har jag ju givetvis införskaffat självaste Rosa Bandet förstås! Framöver står ibland annat en ny Vileda UltraMax hink & urvridare, bomullsrondeller och Yes Platinum Original på inköpslistan. Men känner jag mig själv rätt så blir det nog ytterligare lite fler Rosa Bandet produkter när man väl kommer bort till affären.

  För precis som du skriver ”många bäckar små”, och jag bidrar gärna så mycket jag bara kan!

  Kram Sanna

 2. Jag stödjer gärna Rosa Bandet och har hittills köpt på mig disksvampar, disktrasor och diskborstar till hemmet. Sen har jag ju givetvis införskaffat självaste Rosa Bandet förstås! Framöver står ibland annat en ny Vileda UltraMax hink & urvridare, bomullsrondeller och Yes Platinum Original på inköpslistan. Men känner jag mig själv rätt så blir det nog ytterligare lite fler Rosa Bandet produkter när man väl kommer bort till affären.

  För precis som du skriver ”många bäckar små”, och jag bidrar gärna så mycket jag bara kan!

  Kram Sanna

  1. Så lite så! Det är en helt fantastisk pryl för att undvika katthår överallt! Jag brukar borsta mina katter med den 1-2 gånger i månaden. Till skillnad från andra borstar och kammar tar den bort BETYDLIGT mer hår och är samtidigt snäll (den skadar inte täckhåren och gör samtidigt att pälsen får mer glans). Jag har testat så många olika saker för att minska katthår – och detta är utan tvekan det som fungerar allra bäst.

   Tack för tipset Lisa 😀 Det ska jag kolla in!
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet