NORDIRLAND: Guide till Game of Thrones inspelningsplatser i riktiga Westeros

Epic Game of Thrones Journey in Northern Ireland

NORDIRLAND. I väntan på nästa säsong av Game of Thrones, upptäck några av de mest spektakulära inspelningsplatserna i magiska Nordirland. Res till Winterfell, the Iron Islands och The Kingsroad och upplev hjärtat av Westeros som en sann thronie. Möt vargarna, prova på bågskytte och testa Jon Snow Cakes eller Hodor's Pulled Pork Brioche till ditt afternoon tea.

Nordirland är känt för sin dramatiska kustlinje, orörda natur och gröna dalar. I dag har det också blivit känt som “home of thrones”. Kroatien, Malta, Marocko, Island, Spanien och Skottland är också en del av de sju kungadömena, men det är mestadels här, i Nordirland som Game of Thrones spelats in.

Jag åkte till Nordirland tillsammans med Visit Britain för att utforska några av de mest minnesvärda Game of Thrones-platserna med ett gäng resebloggare. Häng på och upplev magin med riktiga Westeros! 

Från sagolika träd och broar till steniga stränder, grottor och medeltida ruiner. Här är de platserna och upplevelserna jag inte tycker att du får missa.

Magiska Nordirland: Här är Game of Thrones inspelningsplatser & upplevelserna du inte får missa

 

Game of Thrones Map of Westeros

# Tollymore Forest Park – The Haunted Forest

Tollymore Forest Park - Game of Thrones Filming Location by Altavaddy Bridge