Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 6

Adaras Julkalender 2015: Lucka 6

Dagens lucka presenteras i samarbete med Glossybox. Ta chansen att skämma bort dig själv eller en vän med en lyxig limited edition julbox fylld med skönhetsprodukter till ett totalt värde över 1 500 kr.

Julboxen Let it Snow är en extra lyxig Glossybox inför jul och nyår som innehåller 6 fina skönhetsprodukter i fullsize. Som grädden på moset ökar vi vinstchanserna i denna lucka och skickar ut en limited edition julbox till tre lyckliga vinnare! 🙂

Så tävlar du (3 vinner):

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Christina Frisberg, Julia Müller-Sandvik och Alice Nilsson Loth. Grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

238 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 6”

 1. En GlossyBox full med Lyx vore rena drömmen att vinna,
  jag skulle bli en lycklig kvinna!
  Så jag är nu med i Adaras julkalender,
  så får vi se vad som händer!
  Oftast vinner jag ingenting,
  så jag hoppas det blir jag som nu får säga katchiiiiing!! 😀

 2. Men vilken fantastiskt vinst! Ber till högre makter om att bli en av tre vinnare och då lovar jag samtidigt att om jag vinner behöver jag aldrig mer tävla om någonting!!

 3. Följer på IG som mozzepigg, och på FB som Paola Allegrini!

  Spegel spegel på väggen där,
  ser jag verkligen ut så här?
  I jul vill alla tindra så klara,
  men glåmiga jag, se på mig bara.
  Så doftlös och färglös, det här är ej kul.
  Jag vill ju inte känna mig ful.
  Finns några mirakel, snälla, så säg?
  Kan Glossybox-tomten komma och rädda mej?
  Behöver seriöst piff och pepp …
  annars blir jag nog snart alldeles knäpp.

 4. Fattig student som tidigare prenumererat på glossybox men slutat då det blev lite för tajt med pengarna. Nu är jag månadsgivare till välgörenhet som jobbar för rent vatten till barn, tyckte att detta var viktigare..men hade uppskattat lite lyx till mig själv i jul ändå 🙂

 5. Malin Svensk Björck

  Har aldrig testat Glossy box, men har varit nyfiken länge.
  Vore jättekul att få testa och se vad det är.
  Tycker det är jättekul att testa nya produkter, speciellt sånt man annars kanske inte köpt 🙂
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin söndag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 6. Din julkalender är helt underbar, så många fina produkter och vinster!
  Alltså ååhh vem skulle inte bli helt överlycklig av att bli ägaren till denna underbara box samt att få njuta av lite vardagslyx?!
  Jag vet att jag hade blivit hur glad som helst och är övertygad om att min mamma hade blivit minst lika glad!! Hon förtjänar verkligen denna box av härligheter efter den tuffa perioden som hon går igenom just nu. Det gör verkligen ont i hjärtat att jag inte kan göra mer för henne men hade såå gärna velat skämma bort henne och visa lite extra uppskattning för den underbara och starka människan hon är! Denna box kan inte ställa allt till rätta men om den bidrar till ett leende och ett ögonblick av glädje så skulle det värma mitt hjärta! Om det är någon som förtjänar lite extra lyx i vardagen så är det mamma!
  Håller tummarna nu och hoppas på lite tur!
  Följer dig på insta såklart!
  Kram kram

 7. Då jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en glad överraskning.
  Det är inte många vänner som kan komma på min födelsedag eftersom det är så nära jul.
  Därför hoppas jag på tur så jag får glädjas av en julbox.

 8. Hej! Min flickvän har pratat mycket om de här boxarna och jag vet att hon brukar läsa din blogg. Tror att hon skulle bli väldigt glad om jag kom hem med den här julboxen full med produkter till henne. Tycker att hon är värd det här och skulle vara mycket tacksam om jag blev en av vinnarna.

 9. Jag vill så gärna vinna glossyboxen, har själv beställt en men hade önskat att jag fick ge din till min bästa vän, hon har precis fått barn och skulle behöva den lilla lyxen i att få en underbar glossybox 🙂

 10. Denna boxen suktar jag verkligen efter. Jag har testat glossybox en gång vid utförsäljning och jag bara älskade lyxen av att få ett paket med okända produkter. Nu är jag supersugen på en glamourfylld julbox och hoppas på vinst nu när jag lägger pengarna på mina nära och kära!

 11. Kära Tomten,
  Jag har dikterat en önskelista – som jag kontrollerat två gånger,
  Jag lovar att alltid vara snäll och sjunga massor av julsånger.
  Snälla tro inte att jag är egoistisk eller att det är ett skämt,
  Men på min önskelista står vackra boxar som mitt habegär har tänt.
  Kanske innehåller de produkter för lyster till min hud,
  Eller något annat häftigt som får mig att avge ett glädjeljud.
  Fyll upp allt detta i en Glossybox med mitt namn,
  Så paketet denna jul hittar i hamn.

  God Jul

 12. Ann-Charlotte Larsson

  Hej!
  Jag vill ju så gärna ge bort något riktigt, riktigt fint till min dotter i julklapp….

  “Inför julen är familjens önskningar såklart många,
  men i plånboken möts jag dessvärre mest bara av förvånad ånga,
  tänk om jag någons dröm ändå kunna fånga!”

  Mvh
  Ann-Charlotte
  [email protected]

 13. Älskar Glossybox och skönhetsprodukter.
  Sällan jag blir besviken och jag har längre drömt om att få en stor goodiebag med många härliga produkter att förälska sig i.
  Det här vore ju lite som att bräcka den drömmen. Hur underbart vore det inte att få vinna den här lådan för en skönhetsfantast som mig 🙂

  Jag följer dig på Facebook 🙂

 14. Håller både tummar och tår
  Att jag turen med mig har
  och denna lyxiga julklapp får
  Då glittrar jag som värsta STAR!

 15. Detta vore lyx för en mammaledig kvinna som mig. Ekonomin är skral och jag har inte unnat mig något själv på två år. Att få lyx i form av en glossybox är bara något jag annars drömmer om.

 16. Jag vill vinna för att jag drömt om en glossybox väldigt länge, men inte haft råd. Jag älskar skönhetsprodukter, jag älskar smink, jag älskar allt det där! Och just därför vill jag ha denna box otrolig mycket. Sen att den hade passat bra såhär i vinterrusket när man ser som allra tråkigast ut, kan ju ingen förneka 😉

 17. För att efter ett år med motgångar tycker jag att jag behöver lite tur och får skämma bort mig själv med en lyxig Glossybox. Tycker att jag är värd det!

 18. Jag har tidigare prenumererat på Glossybox men sedan jag började på universitetet har jag behövt avsluta min prenumeration på grund av en sämre inkomst än tidigare. Jag pluggar verkligen hårt och vissa perioder är stressigare än andra. Nu är jag inne i en stressig period där en box skulle förgylla de sista dagarna på året och ge mig en nystart på det nya året.

 19. Teresa Ferrandez

  om jag och min dotter vinner denna låda
  finns det innehåll så det räcker till oss båda
  vi skulle ställa till en riktig lycko-show
  piffade till tänderna med hjälp av “let it snow”

 20. Jag vill vinna för att skönhetsprodukter är det roligaste som finns och precis vad man behöver för att lysa upp i vintermörkret ibland!

 21. jag har länge velat prova på glossybox eftersom jag har hört så mycket gott om dem men det har ännu inte blivit av. Jag unnar mig sällan skönhetsprodukter, än mindre produkter av det bättre slaget. Det vore så kul att prova, jag som älskar överraskningar, och förhoppningsvis inse att det kan vara värt att lägga lite pengar på bra produkter som är bra för både kropp och själ!

 22. Veronica Hedlund

  Jag vill jättegärna vara med. Om jag vann skulle jag ge det till min underbara dotter som nyss fyllde 12 år. Gillar din sida på instagram inka82

  Kram och trevlig andra advent
  Veronica

 23. Jag skulle så gärna vinna en glossybox. Roligt att bli överraskat över innehållet och få testa på nya skönhetsprodukter. 🙂

 24. Skulle vara så underbart att få skämma bort mig själv med en så här fin vinst. Gillar på facebook, liselotte andersson

 25. Linnea Jönsson

  Dreggel, dreggel! Åh!

  Länge suktat efter en prenumeration men fått prioritera bort det nu i studietider. Därför är ha begäret STORT när du tävlar ut deras fina “Let it snow”! Håller tummarna stenhårt i hopp om vinst.

  Kramar från studenten!

 26. Åh wow! 😀

  Denna jag länge funderat på,
  Och undrat om jag äntligen till skulle slå.
  Men jag lyckas inte få ändan ur,
  Skulle jag vinna skulle jag inte bli sur.
  En superfin box med en massa kul,
  Det passar utmärkt såhär till jul!

  Följer såklart på FB och Insta 🙂

 27. Jag och mannen min har bestämt att detta året får vi vara utan klappar då ett nytt värmesystem till huset var tvunget att införskaffas om vi inte ville frysa hela vintern så därför skulle jag vilja vinna denna drömvinst och på så sätt också få lyxen att skämma bort mig själv lite extra i jul.
  /Anna

 28. Om jag vinner en box kommer min bästa vän Sanna få boxen i present – en kombination av julklapp/födelsedagspresent/Grattis till bebisen då allt händer samtidigt. Lyx i form av skönhetsvård kommer välkommet i slutet på en graviditet och hon är värd all lyx hon kan få! Så ja, jag följer och tävlar för min fina vän och följer Adaras sedan länge!

 29. Christina Frisberg

  Jag önskar få in lite extra lyx och glamour i mitt liv 😉 för just nu och ca en månad framåt så bor jag/vi i ett flyttkaos, vi har flyttkartonger nästan upp till taket i 2 rum och det är heeelt omöjligt att få någon som helst julfeeling, det går ju inte att göra julfint alls, så jag sitter och tittar på bild efter bild som vänner sätter in på sina fina julpyntade hem och det käns lite beklämmande, men det blir ju ett liv efter julen med i nya fina lyan med nya fina möbler 🙂 men men tills dess är jag väälsigt sugen på lite extra lyx och finess 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Ha en härlig 2:a advent 🙂 <3

 30. Härligt med box med överraskning,
  fylld min fina skönhets-ting.
  Länge Glossybox velat testa,
  de väljer bara ut det bästa.
  Kul att få testa nya produkter,
  fina förpackningar och goda lukter.

  Följer dig på Instagram (johannaeericson) samt Facebook 🙂

  Kram

 31. Jag skulle vilja vinna för jag vill ha lite ljus just nu… Är inne i en liten depression och att vinna denna box skulle göra mig på lite bättre humör ?

 32. Jag har suktat efter dessa lyxiga GLossyboxar ett bra tag nu!! Vore så kul att få testa, och framförallt med denna Limited edition Box! Som student har det tyvärr endast fokuserat på nödvändigheter den senaste tiden och inte det som jag endast VILL ha! Självklart prioriterar jag mina nära och kära nu inför jul så hade varit kul att få unna mig något också! Gud vilken lyxig kännsla det hade varit att få öppna denna Box och hur underbart hade det inte varit att få lite mer lyx i sin vardag?! Och ville bara säga Tack för att du gör detta för dina läsare .. vi uppskattar det verkligen! Lots of love, Sara

 33. Följer dig på insta och fb! 🙂
  Jag vill gärna vinna så att jag kan skämma bort både mig själv och min bästa kompis Lina! Skulle dela denna med henne över en mysig tjejkväll med te och massa skratt! 🙂 Kramar

 34. Jag skulle verkligen bli överlycklig över en sån här vinst! Pga längre sjukskrivning har jag varken haft ork eller råd att införskaffa nya skönhetsprodukter och en box full av spännande överraskningar skulle verkligen göra min grå vardag lite mer glamourös!

  Bor i ett litet kollektiv så det är nog bara inte jag som skulle tycka det vore spännande med om en låda skönhetsprodukter kom på posten..

  Följer dig på Facebook och insta!

 35. Skönhet är mitt största intresse och Glossybox är något jag länge funderat på att prenumerera på. För nuvarande har jag dock inte råd med det men att vinna den här vore minst lika kul. Så spännande att få överraskningar och prova på nya saker. Jag följer dig på instagram nu! Åh hoppas hoppas att jag vinner! 🙂

 36. Killar i allmänhet tar dåligt hand om sig själva och sin hy, så därför önskar jag med denna gåva få vara en god förebild. Och självklart skulle min fru få det som ev inte passar till mig själv. Mer omhändertagande hudvård till männen! 😀

 37. Jag tror inte. Jag vet! Att min fru skulle bli överlycklig för denna juliga GlossyBox. Låt mig överraska henne. Jag som annars är så “oromantisk”!

 38. Skulle gärna vilja testa Glossybox för att se om det är något för mig.
  Följer på både Fb och IG.

 39. Åh vilket drömpris! Jag vill vinna den här för jag verkligen älskar produkterna som brukar vara i glossybox, har sett hos vänner m.m.. Jag är väldigt intresserad av smink & skönhet, men jag har aldrig fått testa en glossybox själv. Skulle vara en perfekt julklapp till mig själv och jag vet att jag kommer verkligen använda alla produkter flitigt! 🙂

  Håller tummarna!
  /Emma Persson

 40. Har tjatat på mamma ett bra tag på att glossybox få men inge glossybox må jag få. Hoppas därför på vinst så att jag denna Box på testa aja det är bara att hoppas på de bästa

 41. Lovisa Briggert

  Snart är det jul,
  åh vad det ska bli kul
  Musik, tomtar och en gran
  det är dock något som fattas denna dan
  En box fylld med alla dess skönheter
  ja, en Glossybox är vad det heter
  Trött och sliten, det är jag
  därför behöver jag något som piggar upp mig idag
  Denna skulle sitta perfekt till jul
  så att jag slipper känna mig ful
  Puss och kram till dig Adara
  nu håller jag tummarna för detta oslagbara!

  Mail: [email protected]

 42. Som student skämmer man ju inte bort sig själv under juletid alltför mycket då pengarna ska gå till julklappar till alla andra helt plötsligt. Vore kul att vinna för att kunna unna sig något speciellt men också slippa leva på nudlar…

 43. Har gillat på fb och följer på instagram!
  Jag vill vinna för att jag går sista året i gymnasiet och har lagt ner SÅ mycket tid på skolan och att plugga. Detta skulle bli den ultimata belöningen till mig själv samt en stor motivation till att fortsätta kämpa den sista terminen! 🙂

 44. Rebecca Andersson

  Jag vill vinna för att nu är det dags att rycka upp sig! Som mamma blir man lite slapp på att fixa sig och man tänker även på barnen i första hand när det gäller att köpa saker.

 45. Isabelle Hedström

  Följer på Istagram ( hedstrombella) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström)

  Jag hade gått i taket om jag hade vunnit denna lyxiga box! Jag har funderat på att börja prenumerera på Glossybox men inte vågat testa. Här har jag min chans att testa en lyxig box!:)

 46. Åh vilken grym vinst! Vill vinna för att jag har aldrig provat glossybox (men hört mycket positivt!) så det vore ju på tiden att göra det 🙂

 47. Jag skulle vilja vinna denna för att ge bort som julklapp till min syster! Hon har precis flyttat hemifrån så all tid och pengar går till det. Skulle vara så kul att kunna överraska henne med en glossybox då hon älskar allt som har med skönhet att göra 🙂

 48. Elina Söderberg

  Jag har aldrig testat glossybox, men har hört att de är fantastiska! Hade varit trevligt att skämma bort sig lite extra inför jul och nyår!

 49. Jag älskar att prova nya skönhetsprodukter och hitta nya favoriter, dessutom är det julboxen och det vore en underbar julklapp full med överraskningar som skulle göra mig överlycklig!

 50. Camilla Hansson

  Wow, jag är med. Jag har aldrig haft chansen till en sådan här. Så att vinna denna skulle bli en underbar julklapp och ge massor av ny ork, glädje samt energi. Tänk att det snart är jul! 🙂

 51. Jag har en vän som är mig så kär, hjälper mig med allt. Denna box skulle en gåva bli till henne! För att ge henne ett tack!

 52. Följer dig både på instagram och facebook, jag vill gärna vinna för har alltid drömt om att ha glossybox nerramlad i min brevlåda men har helt enkelt inte råd att köpa dem, hur mycket jag än vill! Har hört så mycket roligt om glossybox, alla dessa fina produkter, kartonger och så. Alltid varit så himla avensjuk på andra som beställt hem sådana, därför tycker jag att jag ska vinna. För jag har varken råd att köpa själv och alltid velat ha dessa snygga boxar hem i brevlådan!

 53. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag viill överraska min mamma som inom kort fyller 70 år med en lyxig gåva som jag vill att hon får!Hon är ett verkligt stöd för min dotter och mig så hon förtjänar verkligen denna fina skönhetsgrej!

 54. Vad roligt det hade varit att vinna en glossybox! Har alltid velat testa men inte riktigt kommit så långt med att trycka på köp knappen haha. Hoppas iallafall på en vinst för detta passar mig 🙂

 55. Följer på insta och facebook.

  Jag vill vinna för att jag helt enkelt tycker att jag är värd lite extra lyx efter hårt slit i skolan nu i nian. 🙂

 56. Jag har länge varit nyfiken på Glossybox och gillar verkligen deras koncept starkt. Att få unna sig något extra i vardagen borde man göra oftare. (Följer dig såklart på instatgram och facebook)

 57. Jag gillar på facebook!
  Vilken supertävling!
  Jag vill vinna boxen för min mammas skull, för att det är inte vilken mamma som helst, utan MIN mamma och hon är världens bästa kvinna!
  Min mamma peppar mig, stöder mig och hjälper mig med vägledning i livet. Jag önskar jag kunde ge henne allt, även om det fortfarande inte vore tillräckligt.
  Hon ställer upp i vått och torrt och hon skulle behöva lite lyx i sin vardag, bara för att hon är hon, och för att hon finns i mitt liv!
  Susanne, mamma, du är det bästa i mitt liv, och jag kommer aldrig kunna beskriva hur mycket jag älskar dig <3

 58. Varför jag vill detta vinna,
  för att jag till julens ära försöker rimma,
  men detta är en underbar gåva,
  som får mig att drömma om när jag sova,
  önskar att jag denna av dig få,
  då inget annat kan denna tävling slå

 59. Åh hade gjort nästan vad som helst för att få vinna denna fantastiska box, hade varit så skönt att kunna unna sig själv lite lyx nu under jullovet. Självklart både följer och gillar jag på instagram och facebook, håller tummar och tår att jag denna lyxbox får. <3

 60. I dagens lucka massa lyx en kan finna, tänk om jag hade turen att vinna.
  En box i rosé och vitt, som faktiskt kan bli mitt.
  Till vintern äter en mycket gott och träningen försvinner blott.
  Fina skönhetsprodukter då kan piffa upp en litegrann, bara en är lite extra noggrann.
  God jul!

  Jag följer på instagram! @ellinorwahnstrom

 61. Jag är ett stort fan av glossybox och har prenumererat från och till i många år – men jag har aldrig unnat mig en sån här lyxbox. Kanske är det dags för det nu! <3

 62. Ååh, jag hoppades att det skulle komma en sådan här lucka! Eftersom jag går ner i arbetstid efter jul p.g.a. ohälsa blev jag tvungen att avsluta alla mina prenumerationer… SORGEN! Så jag vill gärna vara med och tävla. Jag följer dig på Instagram och på facebook. Och bloglovin ^^

  Jag förtjänar att vinna för att min höst har varit påfrestande för hy och sinne. Jag har inte haft möjlighet att ta hand om mig själv i och med de olika hinder som drabbat mig under hösten: jag hade ingenstans att bo i en månad, jag hade inget jobb, jag hade inget D-vitaminlager från pissiga Jokkmokkssommaren och Umeås torra luft har sabbat mig. Så att skämma bort mig med lite beauty är verkligen efterlängtat! 🙂

 63. Åh, har länge velat ha en glossybox men har inte unnat mig det. Skulle jag vinna skulle jag dela med mig av den till min syster och några nära vänner. Delad glädje är dubbel glädje!

  Jag följer på instagram och Facebook (A-s Gath och *pyrajaheep)

 64. Anetth Stegervall

  En glossybox hade varit jätte fint att vinna till min barndomskompis då hon studerar och då har man inte råd med nya skönhetssaker när man lever på en väldigt liten budget! 🙂

 65. Såhär till jul skulle detta paket sitta perfekt, ingenting skulle passa lika bra just nu som lite uppiggande och och fräscha produkter såhär i de dystra och mörka dagarna, Kram!

 66. Mikaela Isaksson

  Har inte testat Glossybox någon gång, men har bara hört positiva saker om dem. Så med denna chans/tävling skulle jag få testa produkterna själv. Och om jag älskar dem så kan jag tänka mig att köpa boxarna senare. 😀

 67. Therese Kunnas Franzen

  Följer på instagram(tuwws) och gillar på facebook(Therése Kunnas Franzén)! 😀

  Jag har kollat på denna boxen och länge velat prenumera på glossybox överlag men lever på existensminimun så kan aldrig unna mig någonting förens jag lyckas få ett jobb.
  Jag praktiserar nu på en reptilbutik(sen snart 9 månader tillbaka) med 2st växthus också och träffar mycket folk om dagarna men jag äger inga skönhetsprodukter så det skulle vara underbar att vinna så jag kan känna mig extra fin till vardags i mitt annars värdelösa liv. 🙂

 68. Som ung småbarnsmamma är det viktigt för mig att kunna få en lyxig stund och skämma bort mig själv ibland.

 69. Min mamma är så trött och utmattad och vill verkligen ge henne något så att hon kan skämma bort sig själv!

 70. Helena Lindberg

  Jag skulle vilja skämma bort mig och min klasskompis som i januari äntligen kan ta ut vår examen i ekonomi 🙂 Vi har båda kämpat hårt men samtidigt haft otroligt roligt! 🙂

 71. Leende läppar, glittrande ögon och klingande skratt.
  Åren har lärt mig att den kombinationen lyckas blända.
  Men åren går, och på allt fler rynkor får jag fnatt
  Men med extra hjälp från Glossy Box kan allting hända! 😉

 72. Som en fattig student är det svårt att hitta pengar till att gynna sina nära och kära! Detta skulle vara en perfekt present till min syster!

 73. Jag tycker jag är värd denna lyxiga box som en belöning till mig själv för de slit jag gjort sen höstas. Jobbat 80-90% samtidigt som jag studerat 50%. Dessutom de lediga kvällar jag har så har jag behövt sitta med plugget. Jag är stolt över att jag klarat detta. Jag älskar lyx och skönhet så detta skulle verkligen få mig att känna mig som en vinnare 🙂

 74. Jag har länge drömt om att äga en glossybox eftersom att de verkligen lägger så mycket tanke bakom vartenda produkt som de väljer! Min tajta budget tillåter mig inte att prenumerera så det skulle verkligen vara en dröm att få vinna en! 🙂

 75. Hej, denna lyxiga box skulle jag ge bort, till en i min närhet som inte det enkla livet fått. Hoppas att hennes liv lite förgylla, skulle Dig förevigt hylla!Så hoppas nu att vinsten över mig kommer snöa, och att den inte bort kommer töa!

 76. Detta skulle vara super kul att vinna, då jag är väldigt dålig på att köpa saker till mig själv (om jag köper saker till mig själv är det isåfall stor rea och kostar inte över hundringen).. Då jag fyller år nu i december och eftersom det även är jul så skulle detta bli en kombinerad födelsedagspresent och julklapp till mig själv, ibland får man unna sig lite, skulle vara extra nice då ekonomin inte är på topp just nu så har precis råd till julklappar till nära och kära!

 77. Lovisa Briggert

  Snart är det jul,
  åh vad det ska bli kul
  Musik, tomtar och en gran
  det är dock något som fattas denna dan
  En box fylld med alla dess skönheter
  ja, en Glossybox är vad det heter
  Trött och sliten, det är jag
  därför behöver jag något som piggar upp mig idag
  Denna skulle sitta perfekt till jul
  så att jag slipper känna mig ful
  Puss och kram till dig Adara
  nu håller jag tummarna för detta oslagbara!

 78. Skulle vilja vinna eftersom jag själv inte haft möjlighet att beställa denna box då jag köpt julklappar istället.. Därför hade det varit roligt att få vinna denna box då jag verkligen skulle vilja ha den!! 🙂 följer dig på instagram och gillar din Facebook sida.

 79. Jag vill vinna för jag har alltid velat prenumera på Glozzy Box men jag är student och har därför inte tillräckligt mycket pengar så jag kan göra det varje månad vilket är så himla tråkigt. Men därför passar denna tävlingen perfekt för då kanske jag kan få vinna en box istället. Jag fyller 18 om en vecka också så det skulle bli världens bästa 18-årspresent till mig själv! Kram finis.

  Följer på IG: zannizz
  Gillar på FB: Sanna Johansson

 80. Hur spännande skulle det inte vara att få vinna en sån här! Jag gillar överraskningsmomentet, att inte ha någon aning om vad boxen innehåller och sedan förväntansfullt få öppna och undersöka, klämma, lukta och testa alla produkter. Gillar på fb och följer på ig sedan långt tillbaka.

 81. Carola Wahlström

  Vi har det lite tajt fram till dagarna innan jul i år så jag har inte haft möjligheten att köpa denna ännu, jag hoppas verkligen den finns kvar när jag får pengar annars vore en vinst hos dig det ultimata

 82. Jag vill vinna detta för att jag är så otroligt stolt över mig själv- och det är väldigt sällan jag säger något sånt. Denna höst har jag kämpat mer än någonsin och det har verkligen visat resultat! Jag är så nöjd och jag önskar att jag kan köpa en julklapp till mig själv i år men just nu är jag i extrem sparande och mina övriga pengar går till vänner och släkt nu så här i juletider. Jag skulle bli sååå glad om jag vann! Kram Amanda E.

 83. En överraskningslåda i rosé
  med saker jag förhoppningsvis får se
  Vad kul det skulle vara att detta få vinna
  Så jag kan ta hand om mig själv som en riktig kvinna

 84. Frida Sundqvist

  Jag får ofta mejl om Glossybox då jag prenumerarar på det nyhetsbrevet men jag har aldrig känt att jag har riktigt råd att spendera de pengarna på okända produkter, även om det är spännande att se vad man får. Oavsett om det är julboxen eller inte så känns det ju onekligen som julafton varje gång man får hem den!

 85. En överraskningslåda i rosé
  Med saker som jag förhoppningsvis får se
  Jag önskar denna fina låda vinna
  Så jag kan ta hand om mig själv som en riktig kvinna

 86. Alice Nilsson Loth

  Jag kör i samma hjulspår och testar sällan en ny skönhetsprodukt,
  Varför kan man fråga sig – När mitt ansikte behöver så mycket fukt?
  Då är det perfekt med små överraskningar i en vacker låda,
  Som jag ju helst av allt önskar få i min tomma brevlåda.
  En Glossybox-vinst skulle innebära en rejäl spark i baken,
  Testa att våga nåt nytt och hitta en favorit… Se på maken!

  Följer på instagram som “lillcecilia” 🙂

 87. Har alltid velat prova Glossy Box och det skulle vara perfekt att få prova på en låda för att se om jag vill starta en prenumeration! Skulle vara pricken över i:et inför nya året med lite nya skönhetsprodukter!

 88. Min vän går igenom en stressig tid med nytt jobb, boende på ny ort och nytt dagis för sin son. Vi har inte setts på ett tag men jag vet att hon skulle uppskatta lite egentid, lite skönhetstid. Därför hoppas jag innerligt att vinsten tillfaller henne!

 89. Detta skulle vara en fantastisk present åt min bästavän, har beslutsångest angående vad jag ska köpa åt henne. Så en glossybox vore inte annat än perfekt!

 90. Vilken tävling! Min syster önskar sig en glossybox i julklapp, så det här skulle ju vara en fantastisk gåva till henne – helt perfekt! 🙂
  Följer dig på insta (hellaeklund)

  Kramis!

 91. Skönhetsjunkie som jag är, skulle det vara toppen att vinna det här.
  Härliga produkter som ger mig lycka ger mig lycka, det finns helt enkelt inget bättre sätt att sig själv smycka.
  Nu håller jag alla tummar och tår och hoppas att bågar och kläder flytta in hos mig får.

 92. Desirée Andersson

  Följer dig på insta som Deedess och på Facebook som Desirée Andersson.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna, då jag varit alldeles för dålig på att skämma bort mig själv det här året, och då kan man se det som ett startskott på 2016, året då jag ska satsa på mig själv! Kram

 93. Christoffer Cornefelt

  Då jag inte använder mig av Instagram eller Facebook så hoppas jag och håller tummarna och tårna ändå. Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna box för att få skämma bort min sambo lite såhär innan jul, hon är en klippa som alltid kämpar med allt och sällan tänker på sig själv, och jag vet att hon skulle bli jätte glad om hon fick detta. Ha det så bra

 94. jessica Eliasson

  Har länge tänkt testa denna box men det har inte blivit av. Har jag turen att vinna och den är bra så har de vunnit en prenumerant.

  Tack för en fantastisk julkalender.

 95. Amanda Linnarsson

  Glossybox är det bästa man kan få i julklapp, enligt min syrra, så jag vill vinna just för att göra henne glad i år. Förra julen ställde jag till det lite för henne och går än idag runt med dåligt samvete. Jag tror att glossybox och en ursäkt kan ställa allt till rätta igen!

 96. Marike Wikström

  Skulle vara kul med en klapp där man inte vet vad innehållet är. Får bara några enstaka julklappar – och då något jag önskat mig. Praktiskt, men inte speciellt spännande. Har varit med i Glossybox från och till ett par år. Har nu lovat min man att jag inte ska köpa fler boxar på ett tag eftersom det dräller burkar och penslar lite överallt… Men om jag vinner en box skulle det väl inte räknas, eller hur? 😉

 97. Mitt lilla face och jag önskar en förändring, vi behöver fräschas upp för att överleva den långa regniga och blåsiga vintern nere i Skåne. Därför skulle den här vinsten glädja oss väldigt mycket.

  Gillar o följer.

 98. Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Ansiktet har blivit alldeles tråkigt och grått,
  önskar jag lite härliga skönhetsprodukter kunnat fått,
  Glossybox kan göra så min hud känns alldeles fräsch och ny,
  så det bara strålar om min vinterhy,
  att få vinna en Glossybox då slår min högsta önskan in,
  och jag skulle känna mig vacker i mitt skinn.

  Gillar såklart dig på fb.

 99. Hedda Jansdotter

  Denna toppenfina vinst skulle jag ge till min tonårsdotter som jag vet skulle tycka att den var to die for 😛

 100. Lite lyx och flärd
  kan man känna att man är värd!
  Går här med opererat ben
  och håller uppe ett sken!
  En frivillig kamp jag gärna tar,
  med en Glossybox,ett leende man lättare har!

 101. Åh, vilken lyxig klapp,
  tänk om jag fick chansen att prova glossybox och skämma bort mej själv,
  de hade piggat upp i jul med en överrasknings låda som jag gärna innehållet vill beskåda. 🙂

  Gillar redan på Facebook som Malin Gustafsson
  Följer redan på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 102. Att testa nya produkter är något man sällan unnar sig då det är svårt att veta om det kommer vara en värd investering. Att nu få chansen att hitta lite nya favoriter är perfekt nu under vintern då det är under denna tid hud, hår och naglar lider som mest! Har hittat några nya favoriter av dina produktrecensioner och hoppas nu få möjligheten att själv få testa lite nytt 🙂

 103. Hej! Jo, jag skulle jätte gärna vilja vinna därför att jag nu, sedan en månad tillbaka har jag gått och blivit arbetslös och skulle jättegärna vilja ha en liten guldkant så här i väntans tider på något nytt! Jag följer dig redan på både instagram och facebook. Ha en trevlig söndag!

 104. Då man har ekonomisk kris , så har man inte råd att köpa skönhetsprodukter så att få vinna detta hade varit en lycka!

 105. Går rakt på sak helt enkelt..
  Jag är ensamstående, sjukskriven och har därmed ont om pengar tyvärr.
  Sonens behov och önskningar kommer framförallt först.
  Skulle va så underbart att få något till sig själv för en gångs skull.

 106. Sara Källström

  Jag skulle så gärna denna Glossybox vilja vinna! Har aldrig haft Glossybox förr så det vore helt underbart att prova på! Kanske de sen en ny prenumerant kan få! Lite saker för min hud eller kanske hår, jag blir glad av vilket som bara jag lite lyster får! 🙂
  Följer på insta: obosara82 och sen tidigare gillar såklart på fb!
  Kram och hoppas!

  Mvh Sara

 107. Jag vill vinna för jag behöver få lite uppiggande efter en tuff och kämpig höst. En liten glossybox skulle sitta perfekt just nu i mitt liv. För alla har vi upp och nergångar, jag har nu nergångar men kämpar mig upp efter att ha en riktigt tuff höst.
  Skulle bli riktigt glad om jag vann denna fin glossybox.

 108. Anna Mårtensson

  Jag vill vinna för att jag behöver något uppiggande och vad är bättre än att få testa nya produkter 🙂

 109. Camilla Kopponen

  Vilken lyx och vilken flärd! Jag skulle känna mig som en Drottning om jag vann denna lottning! En julklapp jag länge skulle leva för, och varje dag få testa något lyxigt till min kropp! Gillar Adaras på Instagram och Adaras Blogazine på Facebook. Sänder all kärlek att det är jag som får uppleva glitter och glamour lagom till jul!

 110. Spänningen är olidlig! Vilka produkter döljer boxen, överraskningsmomentet gör att fantasin skenar iväg!
  Övertygad om att dec kommer bli bästa månaden någonsin!

 111. Ååhhh…….gör mig till en riktigt lycklig kvinna,
  låt mig denna underbara skönhetsbox få vinna,
  så jag i vinter kan detta få testa,
  då jag ska bli vardagsfin eller festa
  (Gillar på FB….har inget IG)

 112. Jag vill vinna för att jag verkligen har problem med julklapp till min syster. Hon är verkligen intresserad av skönhet och smink och sådana saker så detta vore perfekt att ge till henne. Det vore den perfekta julklappen för henne och jag vet att vad det än är i lådorna kommer hon bli överlycklig!

  Följer på insta och gillar på fb 🙂

 113. Åh jag hade så gärna velat vinna för jag är verkligen en skönhetsnörd och älskar att få och köpa nya skönhetsprodukter och smink. Och att vinna denna otroligt fina roseguld-låda hade varit helt underbart.

 114. Det skulle bli min Glossbox-premiär
  att föräras den här
  Let it snow i Roséfärgad gåva
  skulle uppskattas vill jag lova
  Få känna mig vintervacker på bjudningar
  med fina produktöverraskningar
  kanske hittar en ny favorit i år
  om jag denna ljuva skönhetsklapp får

  zemam på Instagram

  Anna Larsson på FB

  Fin advent!

 115. Elisabet Andersson

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook.
  Har gillat och delat tävlingen på Facebook:
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12

  Underbart “godis för huden”
  behöver den här vintertrötta bruden.
  Vilket helt fantastiskt pris
  gillat och delat givetvis.
  Med så fina produkter kommer energi
  och jag skulle möta våren glad och fri! 🙂

 116. Eftersom jag har en del kognitiva svårigheter så krävs det att jag har mängder av lappar och påminnelser överallt eftersom…ja, även när man har problem så slutar ju inte livet. Tider att passa och ställen att vara på… Det skulle underlätta livet oerhört mycket med en kalender som jag kunde få utforma precis efter mina specifika behov, helt enkelt.

 117. Jag är gärna med och tävlar. Följer dig på Facebook och instagram.

  Jag ser ut som en skräcködla utan smink och pengarna räcker inte till nytt smink. Vill känna mig fin. Kram

 118. Jag vill vinna eftersom jag haft ett tufft år både fysiskt, mentalt och ekonomiskt med sjukskrivning och graviditet. Nu är jag nybliven mamma och tycker att jag förtjänar en liten box med vardagslyx <3

  Gillar på FB och följer på Instagram (heter teamtwotails)

 119. Känns inte spännande att kolla i badrumsskåpet längre, och plånboken ekar tom när jag går i butiker. Skulle önska vinna denna både för överraskningen med alla spännande nya produkter man får hem, och lyxen att unna sig något extra!

 120. Let it snow – i en alldeles underbar låda,
  vad jag önskar att just jag innehållet får skåda,
  en chans att skämma bort mig lite grann,
  tänk om min önskan kunde bli sann! 🙂

 121. Erika Häggstrm

  Efter ett tufft år med många vetbesök har jag sagt upp min glossybox. Den här lådan skulle sätta lite guldkant på tillvaron.

 122. Jag skulle vilja vinna denna för att jag helt enkelt ÄLSKAR beautyprodukter och Glossybox känns som världens bästa idé för att upptäcka nya favoriter. Jag håller tummarna & följer såklart dig på andra sociala medier 🙂 Kram Ida /Lina.

 123. annica sundström

  Härliga produkter av toppkvalitet,
  vem vill inte vinna dte`
  tänk att som sliten mamma få känna sig som värsta modellen,
  att ha produkter som kan användas både på morgonen och på kvällen.
  Hoppas på galen tur så även jag en gång får känna mig som en catwalk figur 😉

 124. Jag vill gärna vinna detta lyxiga paket för att kunna skämma bort mig själv. Förtjänar det efter all stress och sjukdom som varit detta året. Jag följer på instagram (candystar89) och på facebook (Charlotte Eriksson)

 125. Jag har alltid velat prova Glossybox men jag har inte känt att jag har kunnat lägga pengar på skönhetsprodukter som jag inte är bombsäker på att jag verkligen behöver. Har alltid gillat designen på boxarna och bara den har gjort att jag gärna skulle vilja få ett par stycken hemlevererade. Om jag vann skulle jag ge innehållet i boxen till min underbara mamma, är säker på att hon skulle bli jätteglad om hon fick lite härliga produkter och jag skulle vara nöjd med boxen som en inredningsdetalj, det är nog sån stor present! 🙂

 126. Hej detta skulle jag gärna vilja vinna
  Till min kära väninna
  Hon har nyss träffat kille o han e ball
  Kanske hon får han på fall
  Om hon inte kommer till han som ett sykfall
  Nu när nyår snart är så nära
  Vill jag att de ska bli alldeles kära
  Hoppas nu jag kommer vinna för hennes skull,
  Då skulle hon bli väldigt kärleksfull
  Följer på instagram sen tidigare:)

 127. Perfekta julklappen till min dotter som gillar smink och är väldigt generös som person. Hoppas att jag vinner så hon får något fint tillbaka!

 128. Jag har alltid velat testa en glossybox, men som student så har jag väldigt dålig ekonomi och prioriterar andra saker än skönhet – därför hade det varit jättekul att vinna denna glossybox så jag äntligen får prova! Jag älskar skönhetsprodukter, men tyvärr finns där annat som måste gå före! Håller tummarna!

  Följer dig på IG (@fitnessbyisabelles) och gillar dig på FB 🙂
  Kram
  Isabelle

 129. Inte mycket lyx och glamour finns det här,
  så det vore jättekul att vinna det här!
  Något extra att njuta av för mig,
  som är en trött och ensamstående tjej.

  Gillar och följer (Matilda Pettersson/matatilda).

  Kram Matilda

 130. Jag har alltid viljat prova på Glossybox men är lite osäker men jag skulle så gärna vilja vinna en för att se vilken typ av produkter man får och det skulle också vara toppen för man kan ge bort vissa av produkterna man får i julklapp! Kramisar

 131. December präglas av ett stort virrvarr av letande av presenter till släkt, vänner och diverse paketlekar. Att få unna sig själv något i detta kaos vore härligt och göra det möjligt att få några avkopplande stunder i julen så man är redo för allt julmys som kommer väl på julafton 🙂

 132. Jag har inget jobb men vill ge min flickvän något fint som hon önskar i julklapp och hon har tittat på just Glossybox. Hon
  ville så gärna ha just julboxen men jag kan tyvärr inte köpa den då jag är arbetslös för tillfället så försöker ge detta en chans
  här.
  Vet att hon frågat sin mamma om det men då fungerade inte hemsidan att beställa från för att sidan krashat pga för mycket trafik samtidigt.
  Nu håller jag tummarna att jag kan vinna denna så jag kan få se min flickväns fina leende och lycka när hon öppnar sin fina julklapp.

  Hoppas verkligen att jag vinner skulle betyda så himla mycket

 133. En present!!! Alltså, hur kul är det inte när man inte riktigt vet vad man får! Man vet att det är något fantastiskt men resten är värsta överraskningen!!! Detta gör mig verkligen barnsligt glad och vuxet förväntansfull!!! Please let me win!!!

 134. Jag och min bästa vän Elin älskar Glossybox och jag vill vinna så att jag kan dela den fina boxen med henne 🙂

 135. Jag har aldrig provat Glossybox så därför skulle det vara extra kul med en vinst :-)!

  Jag följer på instagram (bolipen) och på Facebook (Anette Kristoffersson)

 136. Jag är med och tävlar om denna fantastiska vinst !
  Har hört så mycket om om just Glossybox under hösten och varit så nyfiken på detta .Jag älskar att prova på nya produkter och bloggar gärna om det
  Om jag har turen att få vinna denna julklapp så delar min kollega och jag på denna och blir så överlyckliga .Då vi har många event och mässor inplanerade under nästa år och vill vara lite extra snygga .

  God jul till er alla och frid vare med er .

 137. Jennya Johansson

  Hej! Jag är med i din generösa lucka.

  Ångest över julklappar och ekonomi-
  gör att december månad jobbig kan bli-
  Barnbarnen blir med glädje fler och fler-
  Samtidigt som ekot i börsen hörs allt mer-
  Som sjukpensionär och singel är det inte lätt-
  Och vårt välfärdssystem är varken rättvist eller rätt!
  Skönhet och kosmetik skulle glädje mig ge-
  Om jag har turen på min sida återstår att se!

  Hälsningar Jennya (Följer bloggen och gillar på FB)

 138. Jag vill vinna denna till min syster som pluggar och står i. Detta har gjort att prioritera sig själv och skönhetsprodukter (som är/var ett stort intresse) inte riktigt blivit av. Att överraska med flera nya spännande produkter hade gjort oss båda glada. Delad glädje är ju dubbel glädje!

 139. åh jag vill jätte gärna vinna för att jag älskar glossybox alltid blir så avundsjuk på mina vänner som får hem dom varje vecka. men jag kan själv inte prioritera sånt just nu då jag precis flyttat hemifrån och måste använda lön till mat och hyra:(

 140. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Med daglig bruk av skönhetsprodukter kan man få rätt lyster. Om man tar med måtta kommer hyn bli fräsch och fin utan att lida minsta pin. Hoppas nu få vinna dessa produkter för jag behöver lite lyx och flärd nu innan jul.

  Följer @adaras på Instagram
  + Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 141. jag jobbar med väldigt metalt sjuka människor vilket gör en väldigt matt och trött, så jag känner att jag förtjänar denna vinst vilket även skulle pigga upp mig 🙂

 142. Jag skulle vilja vinna då jag verkligen älskar att pröva nya skönhetsprodukter! Jag gillar att utforska och har ett stort mål med att självlära mig i make-up, detta skulle verkligen göra hela detta år då man inte alltid har ekonomin att kunna köpa lite sånt här. Håller verkligen alla tummar jag har!! Gillar på fb!

 143. Elisabeth Nilsson

  Åh, vilken drömpresent ! Som studerande är det knapert med pengar och vardagen blir ännu gråare
  när jag inte kan köpa smink i samma omfattning som när jag jobbade.
  Jag känner att jag behöver lite uppmuntran och spark i baken för att orka med nästa års plugg,
  så varje positiv sak som händer mig lägger jag på mitt pluskonto och tänker på det när det känns motigt.
  Därför hoppas jag på en lyckostund 🙂

  Gillar på Facebook och instagram ( nonninini331 )

 144. julen står för dörren i glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att en glossybox hon får
  Drömmer om denna fantastiska box med hemliga saker
  kommer bli full av fnitter att slippa tråkiga leksaker
  om jag vinner ska jag ge
  som får min älskade dotter att le

 145. Oj tänk om man detta vann,
  då är ditt mitt hjärta som står i brand.
  En gåva till mig själv jag sällan ger,
  så vinner jag denna är det jag som ler.
  Hemlig överraskning tycker jag oerhört mycket om,
  speciellt när det är produkter som jag aldrig tidigare provat någon gång.

 146. Gunilla Egelstad

  Det är ingen hemlighet – att jag älskar skönhet!
  En Glossybox till jul – vore otroligt kul!
  Tänk om jag just kunde få vinna – bli en supersnygg kvinna!
  Håller tummarna och tår – att just jag en Limited edition julbox får!

 147. Jag vill vinna därför att jag som tvåbarnsmor tycker att jag hade förtjänat att unna mig lite vardagslyx då lugnet sänkts sig på kvällen❤️?

 148. Som trött sliten tvåbarnsmamma önskar jag vinna denna för att pigga upp mig själv. Sällan, och då menar jag verkligen supersällan jag skämmer bort mig själv.

 149. Madeleine Jonasson

  Efter 10 års sjukskrivning så har man inte ekonomin att unna sig något smink, det hade varit helt underbart att få piffa till sig lite då och då.

 150. Åh. Varför ska jag INTE vinna denna? Tycker helt enkelt jag förtjänar den, främst efter min maratonkollaps. Lite extrajullyx till mig själv! 😀

 151. Efter ett långt år känns det som jag nästan blivit grå, tänk vad en box av skönhet skulle kunna göra. Jag skulle känna mig fräsch som aldrig förr och må som en drottning! Nu är det bara att hålla tummarna och med spänning vänta.

 152. Råkade glömma frugans kosmetikväska på Ibiza för en vecka sen.
  Har fått höra om och om igen att det är så typiskt män.
  Hon är bitter över att ha förlorat sitt skönhetskit.
  Om jag vann denna box skulle vi garanterat bli kvitt.

 153. Att få hem en box med skönhetsprodukter vore en dröm nu inför jul. Jag älskar att prova nya produkter och mitt i all julstress skulle det vara väldigt kul att vinna en fin box med nya produkter att prova så att man kan få en paus i vardagen och ro om sig själv lite. Jag skulle bli så glad och tacksam 🙂

 154. En julklapp precis i min smak, hoppas den i år landar under mitt tak.
  För vad passar bättre än lyxig gloss, tillsammans med julens tomtebloss.

 155. Hej
  Gillar o följer på fb. Jag skulle vilja vinna för jag älskar glossyboxarna men hade tyvärr inte råd att köpa denna limited edition box. Så nu hoppas jag för fullt på lite tur mvh emma

 156. I min sminkväska skramlar en mascara. Det är liksom det 🙂
  Efter en lång kamp tillbaka till livet har jag tänkt börja
  ta hand om mig själv. Den där asken ser så lyxig ut. Jag har ju ingen aning
  om vad den kan tänkas innehålla, men jag tror jag är värd dem 🙂

 157. Har köpt Glossybox julbox varje år men inte i år då det blev en del andra utgifter men jag vill så gärna ha en Glossybox.
  Gillar och följer!

 158. Unnar mig alltid glossyboxs vanliga boxar, och ibland även dessa limited edition, men denna gång sa ekonomin helt enkelt nej, som tivvikarie så har man inte alltid råd till det man vill, därför hade det varit kul att vinna denna 🙂

 159. Jessica Forsberg

  Jag tänkte skämma bort mig själv med att köpa deras limited edition julbox på deras event i Stockholm men jag var tvungen att jobba den dagen så att få den här boxen skulle vara en riktigt fin julklapp till mig själv efter en tuff jobbperiod 🙂

 160. Följer sedan länge på FB 🙂
  Denna box skulle min snart sjuttonåriga dotter få och OM det är något inte kommer få användning för så blir det MITT 🙂

 161. Martina Andersson

  Ett litet paket med fem överraskningar små,
  det vore inte helt fel att få!
  Med glossybox vet man att man får något kul,
  och det vore mysigt att kunna unna sig något till jul!

 162. Astrid Börjesson

  Alla har snackat om hur bra Glossybox är, själv har jag aldrig riktigt haft ekonomin att prova. Dock älskar jag hudvårdsprodukter och smink, det skulle vara en ära att få prova på!

 163. Skulle så hemskt gärna vilja vinna då jag känner att jag förtjänar att skämma bort mig själv lite efter de senaste veckorna jag har haft.. Fullt av jobb, slit och en operation på det hela som gjort min vardag riktigt jobbig. Så det vore verkligen underbart om jag vann!

  Gillar på facebook!

 164. Jag vill skicka in lite extra lyx i en nära väns liv, en vän som har det väldigt tufft och som bor för långt borta för en fysisk kram.

 165. Jag är med och skulle vilja vinna då denna hösten varit sjukt stressig och mentalt utmanande. Har haft panikattacker, grov ångest, sjukanmält mig för första gången på väldigt lång tid och fått varningar om att jag måste stanna upp innan jag går in i väggen, behöver ledighet och ett paket att behålla för mig själv och unna mig med skulle inte skada. Jag gillar på fb, följer på både instagram och bloglovin!

 166. Har alltid velat prova glossybox då jag hört så mycket fint om dem men har inte råd att göra det tyvärr…. Vore så kul att få prova! Följer på instagram @twinkletwank

 167. Min ångest kommer och går mer och ner nu. Jag ska separera med min sambo, och ha våra 2 barn varannan vecka. Jobbar alla pass jag får, och kämpar på med skolan. Mitt liv består av stress rent ur sagt. Lite avkoppling i dessa tider skulle vara guld värt.

 168. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta lyxiga pris. Det hade varit så underbart att få skämma bort sig själv lite med skönhetsprodukter och kanske skulle jag t o m dela med mig utav lite till min fina mamma. Det hade helt klart varit årets julklapp, och absolut något som jag inte skulle våga unna mig själv då plånboken oftast hamnar åt ett helt annat håll – nämligen till dottern då det är hon som är prio ett och oftast får de hon behöver först.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 169. I jul vill jag visa mitt vackraste jag
  lyfta fram mina finaste drag
  med smink ska ögon skuggas och röd ska munnen le
  och bleka jag förvandlas som av en sagofe
  med hjälp av Glossyboxen kan jag få tomtens puss
  och kyssar under misteln får bli ett extra plus
  men plötsligt slår mig tanken att min bästa väninna
  längtar lika hett att lyxboxen få vinna
  inte behöver väl jag behålla hela
  vinsten är så stor och generös att vi kan dela
  skönast av alla blir vi två på nyårsfesten
  och jag blir den allra gladaste gästen!
  [email protected]
  Gillar på FB (Ingegerd Rönnlid)och följer på Instagram

 170. jag brukade prenumerera på glossybox, och det var alltid lika roligt att få! Men sen började jag plugga och då prioriterades det bort 🙁 Hade varit väldigt roligt att få skämma bort mig själv igen med en vacker box!

 171. Som studerande fattiglapp
  hade det varit kul med en tidig julklapp
  Med produkterna skulle jag känna mig extra fin,
  likt en bloggar-beautyqueen! ??

 172. Matilda Eliasson

  Jag skulle så gärna vilja vinna julboxen Let it Snow, jag skulle gärna vilja prova nytt smink eftersom att jag har fått ett nyfunnet intresse för smink och det skulle vara kul att ha lite att välja mellan till jul och nyår!

 173. Jag skulle så gärna vilja vinna då jag älskar allt som har med skönhet att göra men pga omstädigheter har jag inte möjlighet att köpa något nytt på ett tag.. Har hela hösten fått avstå från mitt stora intresse tyvärr.. Därför vore det väldigt skoj att få bli den lyckliga vinnaren!

  God jul 🙂

 174. Jag har redan köpt denna box till mig själv, men jag skulle vilja vinna den till min vännina som ännu inte upptäckt den materiella glädje man upplever med en härlig glossybox <3

 175. Jennya Johansson

  Ångest över julklappar och ekonomi-
  Gör att december månad jobbig kan bli-
  Som halt och lytt är varje öre och krona viktig-
  Så med pengar och klappar är jag försiktig-
  Som farmor och mormor till barnbarn tre –
  Är det viktigaste att julklappar till de små liven ge-
  Om en julklapp till mig själv jag drömmer-
  För i dessa sammanhang jag mig själv glömmer!
  Skönhetsvård och kosmetik skulle med glädje komma-
  Och Bättre motivering än detta kunde jag inte åstadkomma!
  (följer dig sedan tidigare och gillar på FB såklart)

 176. För att berätta lite kort , så är det som julklapp till dottern – jag detta vill skänka bort !
  Att till hrnne detta få ge , se hennes ögon stråla och le !

 177. Julia Norström

  Åh vilken underbar tävling! Jag har så länge klurat på om jag ska dra igång och börja unna mig glossyboxar, men som student så är det kanske inte alltid prio ett på listan av utgifter! Nu håller jag alla tummar för att jag har turen att vinna här så jag får testa och se om det är värt att börja prenumerera i fortsättningen!

 178. Åh, en Glossybox! Min kompis har prenumeration på den och är sjukt nöjd, själv har jag inte fått tummen ur att starta ännu – nu får jag chansen att själv prova på Glossybox med innehåll. Vardagslyx när det behövs som mest. <3

 179. Min vän och jag gillar överraskningar av alla de slag. En glossig fullsizelåda räcker oss båda. Delad glädje blir dubbel lycka.

 180. Åh, jag har alltid velat prova på Glossybox men det har aldrig blivit av då ekonomin inte räcker till det. Om jag får chansen att vinna denna box kanske jag får upp ögonen och börjar prenumera ändå 😉 Hade iallafall varit en utav de bästa julklapparna man kan få! 🙂

 181. En härlig låda med allsköns fröjd
  Skulle göra denna beautynista nöjd
  En extra härlig klapp till mig
  En skönhetstokig beautynördstjej
  Som går igång på smink och kräm
  Och i röda läppar känner mig bekväm
  Detta vora drömmen att vinna
  Ta nu chansen att glädja denna kvinna!

 182. Har länga önskat mig en glossybox men aldrig unnat mig då jag prioriterar mina tre barn i första hand. Vore kul att få vinna något åt mig själv 🙂

 183. Jösse vad jag behöver vinna detta. Är en stressig mamma som lätt glömmer bort sig själv. Och efter julklappsshopping till barnen är pengarna alltid slut. Håller alla tummar och tår.

 184. Johannes Forssell

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag Glossyboxen vann.

 185. Tilda Bengtsson

  Jag skulle vilja vinna denna till min kära sambos syster! Hon förtjänar verkligen lite extra lyx såhär på vinterhalvåret när hon mår extra dåligt!

 186. Jag och min flickvän pluggar i Växjö. Jag skulle vilja överraska henne med en lite extra bra julklapp men som student är det svårt. Därför vill jag gärna vinna för att kunna överraska min flickvän den 24!

 187. Karin Synnergren

  Jag skulle förvandlas från Askungen till en Drottning om jag hade Let it Snow och Adara till hjälp.

 188. Jag skulle vilja vinna denna och ge den till min äldsta dotter i julklapp. Hon har sagt att hon önskar sig just denna box och har inte hunnit med att beställa den. Så lyckan vore om jag kunde överraska henne med den på julafton. Jag älskar själv att få hem Glossybox och kanske blir det svårt för mig att inte tjuvkika i denna box om jag skulle ha turen att vinna. Det är så spännande att få hem, som en julklapp i sig. Kram Annika

 189. Jag följer dig redan på alla ställen 🙂

  Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag knappt har pengar att köpa julklappar till mina närmsta tjejvänner i år och vi ska återses på juldagen i och med att vi bor en bra bit ifrån varandra och nästan aldrig ses. Jag är säker på att de finns bra grejer i boxen som kan passa dom såväl som mig själv. Det skulle mätta mitt craving för att göra andra glada kring jul. Det är så roligt att ge 🙂

  Kram

 190. Jag har redan beställt boxen till mig själv men önskar mig en till min vän Erica som ska ha barn i mars och behöver lite lyx i vardagen! Hon är världens bästa kollega och är guld värld!

 191. Jag vill villa eftersom att jag ääääälskar glossybox och fick en prenumeration på de förut när jag fyllde år men tyvärr så har den gått ut nu ¨jag saknar såååå mycket att få hem glossybox :/ 🙂

  Följer dig på både Instagram och Facebook 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet