Artikeln innehåller reklamlänkar

Morphe Brushes – Sminkmärket som får proffs att höja på ögonbrynen

Morphe Brushes

Har ni provat något från Morphe Brushes? Det är ett amerikanskt sminkmärke med kvalitativa produkter till priser som överraskar.

Morphe Brushes landade hos Brallis.se tidigare i höst. I samband med lanseringen fick jag hem ett bloggutskick med två paletter och några penslar från Gunmetal-serien. Produkterna har bara legat i min ”testhög” och det var inte förrän tidigare i veckan som jag tog en närmare titt på märket för första gången. Wow säger jag bara! Hur kan jag har missat Morphe Brushes tidigare!?

Jag är framförallt imponerad av ögonskuggspaletten 35 Color Warm Palette. Det är en palett med 35 högpigmenterade ögonskuggor i djupa, rika och intensiva kulörer i varma nude-toner, rosa, lila, brunt och svart. Paletten innehåller både matta och skimrande nyanser och gör det smidigt att kunna variera sin look – från vardagssminkning till en mer effektfull festlook.

Det näst bästa? Priset. Denna palett med hela 35 (!) olika ögonskuggor blir din för 229 kronor. Det kallar jag för ett kap.

Upptäck Morphe Brushes

Morphe Brushes 35W - 35 Color Warm Palette
Några swatches från Morphe Brushes 35W – 35 Color Warm Palette

Morphe Brushes

På bilden: 35W – 35 Color Warm Palette, 06F – Pressed Powder Palette, G24 – Blending Fluff, G30 – Flat Contour och G23 – Soft Fan.

Den andra paletten, 06F – Pressed Powder Palette, var också något som imponerade. Det är en ”all-in-one”-palett med två olika contour-färger, en bronzer, en highlighter och två rouge-aktiga nyanser (en rosa och en lite persikofärgad). Skuggorna är en aning pudriga men sitter fint på med en naturligt matt finish.

Morphe Brushes sminkborstar i Gunmetal-serien kommer med superläckra silvriga skaft och skönt syntethår. Jag tycker borstarna är helt okej men att de, överlag, är lite strävare än exempelvis Real Techniques som ligger i ungefär samma prisklass.

Morphe Brushes

Om du letar efter bra icke djurtestat-smink med hög kvalitet, snygg design och plånboksvänliga priser måste du definitivt spana in Morphe Brushes. Framförallt paletterna!

Du hittar fler produkter här.

**Detta inlägg innehåller adlinks.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share