Artikeln innehåller reklamlänkar

Idun Minerals Norrsken, Almandin & Markazit

Idun Minerals

Vad sägs om glänsande minerallack med ädelstenar och bergarter i fokus? Eller en flytande mineralfoundation inspirerad av norrsken? Idun Minerals senaste produkter är oh-så-uppskattade i vintermörkret! ♥

Som ni vet är jag ett stort fan av Idun Minerals. Jag älskar de rena mineralprodukterna, den höga kvalitén och det nordiska temat som återspeglas i allt från koncept och produktnamn till förpackningar.

Idun Minerals Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation
Idun Minerals Norrsken finns i nio olika nyanser. Här syns Freja & Disa (299 kr/st).

Norrsken – Pure Mineral Illumination Foundation är Iduns första flytande foundation som är framtagen för att du ska få en så ren flytande mineralfoundation som möjligt. Den är fri rån konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth och är, precis som Idun Minerals övriga sortiment, utvecklad för att passa alla hudtyper. Även den allra känsligaste.

Himlafenomenet norrsken uppstår när partiklar i atmosfären sänder ut energi i form av ett strålande ljus i vackra färger på himlavalvet. Idun Minerals Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Jag tycker foundationen är alldeles underbar! Jag får alltid väldigt yttorr hy när kylan kommer och denna foundation är så snäll på huden och gör att den både mår och ser bättre ut. Foundationen är helt viktlös och lägger sig varken i porer eller fina linjer. Den täcker röda partier och ojämnheter – men låter ens egna hy lysa igenom.

Idun Minerals har även utökat sitt nagellackssortiment med fem olika nyanser med namn hämtade från ädelstenar och bergarter: Almandin, Kvarts, Ametist, Granat och Markazit. Det är superfina glänsande minerallack med long-lasting formula. Alla lack har en 5-free-formula vilket innebär att de de fem hälsovådlig kemikalierna som vanligtvis förekommer i nagellack har uteslutits. Nagellacken är även berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja som förbättrar naglarnas kvalité.

Idun Minerals Nail Polish Almandin & Markazit
Idun Minerals Nail Polish i Almandin & Markazit (89 kr/st).

Min favorit är det röda metalliclacket som fått sitt namn efter den vanligaste röda granaten, Almandin. Det är som en mörk röd juvel med en lila underton.

Upptäck fler goodies från Idun Minerals

Om du letar efter en julklapp till din mamma, syster eller mormor lär du garanterat hitta något i Idun Minerals sortiment. De snälla och rena produkterna passar verkligen alla! Du hittar produkterna på Apoteket samt på bland annat Lyko.se och Eleven.se.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share