Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 3

Adaras Julkalender 2015: Lucka 3

Dagens lucka presenteras i samarbete med det isländska hudvårdsmärket Sóley Organics. Bakom luckan gömmer sig ett lyxigt hudvårdskit (värde 800 kronor) med med bodylotion, handkräm och shower gel.

Sóley Organics är ett ekologiskt hudvårdsmärke grundat av den isländska skådespelerskan Sóley Elíasdóttir. Produkterna är baserade på vilda isländska örter och deras kraftfulla egenskaper. Alla produkter framställs på Island med återvunnen energi och fokus på renlighet.

I paketet finns:

  • Sòley Lind Líkamskrem Body Lotion (285 kr)
   En ekologisk fuktighetsbevarande bodylotion som innehåller en blandning av sheasmör och handplockade isländska örter från Laugarvatn-regionen.
  • Sòley Lind Sturtusápa Shower Gel (235 kr)
   En naturlig och frisk duschgel som även kan användas som shampoo. Innehåller en blandning av handplockade vilda isländska örter från Laugarvatn-regionen. Vid regelbunden användning behåller den fuktbalansen på huden och hårbotten och tillför viktig näring.
  • Sòley Lóa Krem (275 kr)
   En ljuvlig handkräm som mjukar upp huden, ljusar upp pigmentfläckar och förebygger ålderstecken på händerna. Innehåller bland annat vild isländsk björk, sheasmör, terapeutiska oljor från ylang ylang och örten patchuli.

Så tävlar du:

Hur kopplar du helst av i vinter? Motivera kort i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram / Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Julianna Fredriksson, stort grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share