Artikeln innehåller reklamlänkar

Unwrapped: Lush Sweet Christmas 2015

Sweet Christmas från Lush

Close your eyes, make a wish and swish. Drömmer du om en ”Sweet Christmas”? Denna julklapp från Lush är fullproppad med oemotståndligt söta godsaker för din kropp. Tro mig, du kommer smälta!

Som vanligt bjuder Lush på en färgsprakande jul med brusande glädje, magiska bubbelbitar och häpnadsväckande och väldoftande nyheter. Smidigt i julruschen är att det finns det en massa färdiginslagna knappar som lovar både färg- och doftfest i vintermörkret.

Låt oss ta en närmare titt på en av dessa. Nämligen den godisinspirerade julklappen Sweet Christmas ♥

Unwrapped: Lush Sweet Christmas 2015

Sweet Christmas från Lush

Lush Sweet Christmas kostar 539 kronor och är en julklapp fullproppad med sötsaker för din kropp.

Sweet Christmas från Lush

Vad sägs om en sockersöt Snow Fairy Wand bubbelbit? Det är ett återanvändbart trollspö som du kan vifta i badet för söta godismoln. Den är så fin att jag knappt vet vad jag ska ta mig till.

Tooth Fairy
”The tooth fairy will be impressed with teeth att their best”

En annan innovativ produkt är Tooth Fairy Strawberry Tooth Powder. Det är ett pulver med jordgubbssmak som du doppar tandborsten i och borstar tänderna med. Vem har sagt att sött är onyttigt? Detta är en sötsak du kan njuta av med gott samvete alltså.

Sweet Christmas från Lush
Lite brusande glädje till din dag.

I paketet finns också tre badbomber: En Lush Pud-badbomb för ett lugnande lavendelbad, Yog Nog-badbomb för ett härligt bad med honungskola, kryddnejliga och ylang ylang samt en glittrande rosa Rose Jam Bubbleron som med citron och ros gör dig alert och höjer humöret.

Sweet Christmas från Lush
Lyxig dusch för både hud och humör.

Sist men inte minst hittar du också den fantastiska sockervaddsdoftande Snow Fairy Shower Gel (LOVE IT!!!) och The Comforter Shower Cream med lugnande bergamottolja och svartvinbär absolut.

Med andra ord: YUMMIE!

DIY-tips:

Gör din egen Sweet Christmas-klapp med personliga favoriter. Fyll en korg med bubbelbitar, chocolate chip cookies, väldoftande ljus eller annat kul. Det kan underlätta att hitta på en julklapp när man går efter ett visst tema 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share