Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 24

Julkalender lucka 24

God jul kära läsare! I dagens lucka gömmer sig en julklapp som är perfekt efter julstressen. I samarbete med The Body Shop tävlar jag ut Spa of the World Body Care Collection (värde 995 kr).

The Body Shop har sökt i alla världens hörn efter uråldriga skönhetsritualer för att skapa denna lyxiga spaserie. Det är de absolut finaste naturliga ingredienserna som tar med dig på en underbar skönhetsresa i ditt hem. Från Japan och Egypten till Afrika och Thailand. Upptäck uråldriga skönhetsritualer som slipats till perfektion av flera århundradens visdom!Spa of the World-Luxurious Body Collection

I Spa of The World Body Care Collection finns:

  • Egyptian Milk & Honey Bath (195 kr) – Häll fem skopor av detta krämigt väldoftande pulver i rinnande varmt vatten och unna dig ett avkopplande bad med mjölk och honung. Ett lyxbad känt ända sedan Kleopatra använde sig av det i antikens Egypten.
  • French Lavender Massage Oil (195 kr) – Lavendelns avkopplande egenskaper är välkända. Redan på 1300-talet i Frankrike krävde Karl IV att hans kuddar skulle fyllas med lavendel för att hjälpa honom att sova gott.
  • Thai Wooden Massager (150 kr) – Både vackert och effektivt trämassageredskap för en äkta thaimassage-upplevelse. Den har inspirerats av traditionella örtbuntar och hjälper dig att fokusera på pressurpunkter och att få musklerna att slappna av.
  • African Ximenia Scrub (295 kr) – I Afrika kallas ximeniaträdet ibland för “livets träd” tack vare de mjukgörande egenskaperna som dess olja har. Den här mjukgörande skrubben ger en härlig exfoliering som lämnar en len hud efter sig.
  • Japanese Camellia Cream (325 kr) – Ända sedan 700-talet har kvinnor använt olja av kameliablommon för att milt mjukgöra och fuktighetsbevara huden. Den här lyxigt sammetslena krämen gör huden ljuvligt len och bjuder på en helt underbar avkopplande doft.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Yasmine!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share