Artikeln innehåller reklamlänkar

Little Ondine: Ekologiska peel off-nagellack

Little Ondine - Ekologiska nagellack

Ekologiska, snabbtorkande nagellack utan doft – som dessutom lätt kan dras av utan remover. Visst låter det som en dröm? Det är det inte. Säg hej till Little Ondine!

Little Ondine är superfina och grymma nagellack som endast innehåller naturlig harts, ekologiska färgämnen och vatten. För bästa resultat ska man tvätta naglarna med tvål och vatten och sedan applicera 2-3 lager. Det rekommenderas sedan att undvika varmt vatten i tre timmar eftersom nagellacket hårdnar med tiden. När du vill ta bort nagellacket är det bara att dra av, tack vare peel off-funktionen.

Little Ondine: Ekologiska peel off-nagellack

Little Ondine - Ekologiska nagellack

Nagellacket sitter förvånansvärt länge och bra och kan samtidigt även lätt dras bort om man blöter naglarna i varmt vatten och pillar upp en kant.

Lacken kostar 110 kr styck och finns på Eleven.se.

Little Ondine

Jag lackade naglarna i söndags med Little Ondine Cuddle, Second Wish och dekorerade dem med svart och vitt nagellack samt stenar – innan jag förseglade allt med topplack för hållbarhet och glans. I dag drog jag bort nagellacket – med stenar och allt efter att ha doppat dem i varmt vatten en stund. Smidigt or what? 🙂

Little Ondine - Ekologiska nagellack

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share