Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 13

MagicStripes

Glad lucia! I dag kan du vinna ett kit med innovativa produkter från Magicstripes (värde 465 kr).

I samarbete med Magicstripes tävlar jag i dag ut ett spännande kit med:

 • Magicstripes Trial Pack 96st (värde ca 279 kr)
  Magicstripes är den innovativa och otroligt populära produkten som lyfter ögonlocken utan kirurgi. Silikonremsorna är genomskinliga och syns därför inte under makeupen. Stylister använder dem för att förtydliga ögon-makeuper och andra för att bara lyfta ögonlocken och få en föryngrad look!
 • 2 st Magicstripes Hand Repairing Gloves (värde ca 86 kr)
  Återfuktande och reparerande handskar berikade med naturliga extrakt, aktiva molekyler, sheasmör och olivolja. Handskarna stimulerar hudens förnyelseprocess och bidrar till en fast, mjuk och återfuktad hud. De minskar också uppkomsten av linjer och rynkor och ger skydd mot solen.
 • 1 Magicstripes Lifting Collagen Mask (värde ca 100 kr)
  En upplyftande ansiktsmask som formar och stramar åt huden med en effektiv mix av kollagen, koffein, vitamin C + E och makadamianötolja. Masken återfuktar huden samtidigt som den återskapar dess elasticitet och förbättrar blodcirkulationen.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Joanna, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

55 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 13”

 1. Nu när jag käkar så mycket mediciner resulterar det i trötta, mörka ringar under ögonen samt tunga ögonlock.Det hade varit kul att prova och se om det går få fram mer lyster utan kirurgi 🙂

  +följer på insta (ofc)
  *följer på FB
  Och nyhetsbrev ?

 2. Malin Svensk Björck

  Vilken underbar vinst!
  Jag har flera obotliga sjukdomar och det plus att jag snart är 40 år, har satt sina spår i ansiktet.
  Skulle mer än gärna testa dessa produkter och möta det nya året lite fräschare 🙂
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig Lucia!
  Mvh
  Malin

 3. Åh! Jag skulle verkligen behöva något för ögonlocken. Jag går på en massa hormoner som gör att hud hänger lite här och där. Antagligen vätska i kroppen. Jag håller tummar och tår!!! 🙂

 4. Ann-Charlotte Larsson

  Hej!
  Det här kan man ju inte bli annat än nyfiken på,
  så självklart vill jag prova om det kan ge mina ögonlock ett litet lyft och få mig att se lite piggare ut.
  Det vore alldeles fantastiskt i så fall! 😀

  Mvh
  Ann-Charlotte
  (Följer även på Facebook och Instagram @leifdottir)

 5. Åh vilket smaskigt kit! Jag har lite hängande ögonlock så skulle gärna vilja testa de smarta stripsen och se hur stort skillnaden blir. Dessutom är händerna vintertorra och har lätt för att spricka, så en fukt-och näringsboost skulle göra susen!

 6. Det här är precis vad jag behöver, törs inte operera mig men vill gärna får bort rynkor och kunna se lite ungdomligare ut.
  Givetvis gillar jag dig på FB också.

 7. Får väl inse att man börjar bli gammal, så detta vore värt att testa. Gillar på facsbook, liselotte andersson

 8. Rynkorna finns där nu även utan lupp.
  Med dessa skulle jag mot ansiktet göra en kupp.
  Vill så gärna utseendet behålla.
  Även om man riktigt nära ska kolla.
  Det här är en drömvinst för en fåfäng som mig.
  Vilken bra uppfinning! Underbar grej!

 9. jag skulle gärna trolla bort några år
  och med stripsen magiskt åren bort går
  alla skulle undra om det var magi
  eller om jag har gjort ansiktskirurgi
  när dom sen får reda på hur jag egentligen har gjort
  kommer alla skaffa, och magicstripsen ta slut illa fort

 10. Jag vill vinna detta kittet till min mamma! Hon skulle bli så glad, speciellt för handskarna då hon har problem med bla tora händer. Det skulle vara så roligt att kunna ge henne en lite finare julklapp!

  Gillar på Facebook,
  Följer på insta
  // Olivia

 11. Isabelle Hedström

  Detta hade varit väldigt kul att testa! Framförallt efteresom jag själv upplever att mitt ena ögonlock “hänger” mer än det andra. Följer på instagram (hedstrombella) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström )

 12. Senaste året har satt tråkiga spår i min redan ganska trötta kropp så…att få börja året på nåt annat vis skulle betyda mycket.

 13. Jag är med och tävlar! Såg dessa på nyhetsmorgon förut och tyckte att det verkade spännande! Innan dess hade jag aldrig hört talas om dessa, skulle vara roligt att få prova.

 14. Jag skulle vilja vinna för att min hud behöver en riktig boost just nu. Haft det stressigt och svårt att sova. Så dessa skulle ju vara underbara. Glad Lucia förresten! 🙂

 15. Anetth Stegervall

  Hade behövt ge mina stackars ögon ett lyft då dem under denna period kliar jätte mycket på grund av att jag inte kan vädra ur lägenheten och jag är damm allergiker

 16. Åh nu kommer nog det bästa jag har sett i en julkalender. Jag är bara 16 år och mina ögon är så kallade “hooded eyes” och jag kan verkligen inte ha ögonsmink utan att det ser rent ut sagt förjävligt ut. Det är något jag inte alls mår bra av för jag ÄLSKAR smink. Jag är ju bara 16 och kan därför inte göra operation för att fixa det. Dessutom kan jag inte köpa dem själv med mina 500 jag får i månaden utan att mina pengar försvinner direkt.. Resten skulle jag ge till min mamma i julklapp.

 17. Åh nu kommer nog det bästa jag har sett i en julkalender. Jag är bara 16 år och mina ögon är så kallade ”hooded eyes” och jag kan verkligen inte ha ögonsmink utan att det ser rent ut sagt förjävligt ut. Det är något jag inte alls mår bra av för jag ÄLSKAR smink. Jag är ju bara 16 och kan därför inte göra operation för att fixa det. Dessutom kan jag inte köpa dem själv med mina 500 jag får i månaden utan att mina pengar försvinner direkt.. Resten skulle jag ge till min mamma i julklapp.

  Följer och gillar även på Facebook. Heter joannafannyy på instagram och Joanna Gahnertz på facebook.

 18. Detta skulle vara jätte kul att testa speciellt då jag alltid haft lite hängiga ögonbryn och är 19 år så känner att skönhetsoperation är förtidigt. Har faktiskt aldrig hört om detta innan, men kan vara ett bra sätt att kunna få lite förändring ibland som inte är permanent! Dessutom så sitter det aldrig fel med en upplyftande ansiktsmask som man kan ha på under lite egen “spa” tid (aka när jag ligger i ett varmt bad och läser med tända ljus). Plus att jag likt många får vintertorra händer så skulle göra susen med handskar som motverkar det!

 19. Min mamma hade blivit så glad över att få detta i julklapp, hon klagar alltid på att hon börjar se gammal ut med detta skulle hon bli ung och fräsch igen (iallafall känna sig)
  följer på instagram

 20. Jennya Johansson

  Hej fina du!

  Jag är med i lucka 13 och blev förvånad över att jag aldrig hört talas om dessa Magicstripes tidigare med tanke på att jag har lite komplex över mina hängande ögonlock. Jag tror att det är ärftligt, för min mormor fick det tidigt och så även min mamma.
  Jag blir garanterat 10 år yngre med dessa stripes och jag tycker att det är ok att vara fåfäng ibland, för när jag ska på något speciellt så försöker jag trolla lite med skuggor t.ex. för att göra mina “skavanker” mindre synliga.
  Dessa Magicstripes hoppas jag verkligen på att vinna! De skulle komma till uppskattning och glädje!

  Följer bloggen sedan tidigare och gillar på FB såklart).
  Glada decemberhälsningar Jennya (Jenny-Anne)

 21. Varför skulle jag inte vilja vinna är min fråga? 😉
  Jag börjar bli äldre och är inte typen som tar hand om mitt utseende så extremt mycket, men det börjar ju ändå synas spår i ansiktet, så vore intressant att testa! 🙂

 22. Hej!

  Jag är gärna med!

  Dags att tänka på sig själv och unna sig själv lite lyx.
  Lägga lite tid på sig själv och ta hand om sig.

  Följer på Instagram som Sodercrowcastle.
  Gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Ha en fortsatt fin december!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 23. Mina ögonlock hänger lite och därför får jag inte till den där perfekta eyelinern som jag vill ha. Det skulle vara kul att få ett litet lyft och kunna få till sminket ännu bättre!

 24. När man nått livets höjdpunkt behöver man hjälpa till lite för att fortsätta se så ung ut som man känner sig

 25. Jag har ett ärr på ena ögonlocket efter en operation, och det gör att det ögat ser hängigare ut. Så det hade varit toppen att få vinna detta.

  Följer såklart! 🙂

 26. Vore underbart att få skämma bort sig själv lite grann med bra kvalitéts produkter, framför allt nu när det är så kallt ute och kroppen tar extra mycket stryk. Följer och gillar som Desirée Andersson och Deedess

 27. Åh med åren som går behöver det mesta lyftas så det här vore ju helt perfekt
  och att vinna vore ju superkäckt!

 28. Det här hade jag velat vinna till min mamma. Hon har länge klagat på hängande ögonlock, men inte hittat något som hjälper. Så det hade varit jätteroligt att kunna ge henne de här stripesen så att hon kan få känna sig lite extra pigg och fräsch under julen!
  Gillar Adaras på fb.

 29. Det kommer bli en festrik vår och det vore kul att kunna variera looken, kan inte köpa hur mycket kläder som helst men med tjusigt smink märks det nog inte om jag återanvänder kläderna

 30. Jag önskar mig detta till min mamma: hon älskar att pyssla om sig själv med sånt här och har själv nämnt detta märket förut. Lyxigaste julklappen!

 31. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  När man är 40 + vill man ju såklart se yngre ut. Rynkor börjar synas mer och mer
  och ögonlocken hänger så det är extra svårt att sminka sig med mascara. Helt
  enkelt är denna vinst perfekt för mig, en åldrande kvinna i sina bästa år.

  Följ @adaras på Instagram
  Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 32. Denna hade varit så himla spännande att testa! Jag verkligen ogillar mina hängande ögonlock och om detta hade fungerat skulle det hjälpa mig att må lite bättre över mig själv!

 33. jag vill gärna vinna dessa och ge till min mamma. Hon har alltid haft problem med sina ögonlock när hon ska göra ögonsminkningar, hon har bland annat klagat på att hon aldrig kunnat göra en mer festilig smikning utan att hon ska måla svart ända upp till ögonbrynet för att det ska synas!
  Jag vill gärna vinna dessa då min mamma skulle få dem! 🙂
  Du har grymma tävlingar! Hoppas du har en bra jul.

 34. Gunilla Egelstad

  Underbart med denna magi – dessa stripes vill jag se vad det kan ge.
  Tänk om min hy – blir frisk och ny.
  Vill gärna komma hem – känna mig som 25!

 35. Älskar ny innovation och är skeptisk mot skönhetskirurgi, så det skulle vara superhäftigt att se om dessa produkter kan få mig att se lite piggare ut! Jobb kombinerat med plugg och sömnbrist pga småbarn har liksom satt sina spår…

 36. Jag vill vinna detta till min mamma och mig själv. Först för att min mamma har börjat komma upp i åldern men fortfarande envisas med att se ung ut och det lyckas hon på de flesta håll, ansiktet och rynkor är ju däremot svårare och dölja.
  Jag vill även ha detta till mig själv då jag stiger upp 06 varje morgon för att hinna jobba innan min skola som börjar 09 (naturvetenskapsprogrammet dessutom..). Har även en häst på fritiden som tar upp kvällarna, och plugg som är mina nätter i stora drag. Efter detta är det nog ganska förståeligt att mina mörka ringar kikar fram, men hade gärna testat något nytt för att förbättra det 🙂

 37. Jag vill vinna för att jag förtjänar lite vardagslyx i kontrast till mitt väldigt oglammiga småbarnsliv! ❤️

 38. Ett bländande vitt leende,
  kommer förändra ditt utseende,
  du som annars så fina tänder har,
  är värd denna klapp som du så länge har kvar

  följer

 39. Jag skulle vilja vinna för att dels prova själv ifall de fungerar med att pigga upp mina ögon men även för att låta min mamma testa 🙂

 40. Detta låter ju ruskigt spännande! För oss som inte riktigt vågar oss på kirurgiska ingrepp är detta kanon! Jag hoppas på turen att få testa dessa coola produkter!

 41. Hej Ida,

  Jag vill otroligt gärna vinna denna tävling. Jag är bara 22 år och har i hela mitt liv mått så fruktansvärt dåligt över mina ögonlock som naturligt lägger sig ner över mina ögon. Kan inte ha ögonskugga för att det inte finns plats nog att applicera det. Det här har jag mått sjukt dåligt över hela livet och har många gånger funderat på att lägga mig under kniven och få bort det. Men varje gång jag kollar ett klipp på det på youtube så vlir jag avskräckt ! Jag visste inte ens att dessa silikonremsorna fanns så när jag såg de här så väcktes ett liter hopp. Kanske kan de hjälpa iallafall litegrann och kankse boosta mitt självförtroende lite. Vore helt underbart isåfall.

  Många kramar från Fadila 🙂

 42. Jag är gärna med! 🙂

  Vilket härligt kit som jag gärna skulle vilja skämma bort mej själv med. 🙂

  Hoppas på tur. God jul! 🙂

  Följer på Instagram som frozenvanilla_
  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson

 43. Fixa sig och bli frsäch istället för glåmig och hängig vore fint så man kanske kan tindra och stråla i jul.

  Fin tredje advent!

 44. Det verkar ju vara så himla coolt att jag bara måste få testa! Jag har lite tunga bryn så hade varit spännande att se om de verkligen funkar!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet