Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 12

Pierre Robert Sportkit

Dagens lucka presenteras i samarbete med Pierre Robert. Bakom luckan döljer sig tre fina kit i S, M och L med en sport-bh, boxers och strumpor (värde 507 kr/kit).

Pierre Robert Group designar bekväma basplagg av hög kvalitet. Allt är skräddarsytt för nordiska behov och utvecklats av det skandinaviska designteamet i Oslo. I dag kan du ta chansen att vinna ett av tre sportkit.

I sportkitet finns:

  • Pierre Robert Sport-Bh Lagoon Blue (259 kr) – Sömlös, formskydd och utvecklad för att ge bra stöd under all form av träning. Ryggpartiet har en bred parti av mesh för god ventilation och det innersta meshlagret har stora hål för sval känsla mot huden.
  • Pierre Robert Sports Boxer Lagoon Blue (139 kr) – Formsmickrande boxers med en benlängd som är anpassad för att undvika att glida upp eller vecka sig.
  • Pierre Robert Strumpor 2-pack (109 kr) – Strumpor med smickrande skärning över ankeln. Sitter bra utan att glida ner i skorna.

Så tävlar du:

1. Vad heter den teknologi som produkterna i sportkitet är behandlade med för att ge en effektiv fukttransport? (ledtråd här)
2. Berätta vilken storlek du vill vinna (S, M eller L).


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Obs! Priset skickas endast inom Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Ida Johansson, Johanna W & Max Persson, grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share