3 Nya läckra parfymer till hösten 2016

New perfumes for fall 2016

disclaimer

Signaturdoft i all ära, eftersom en ny årstid innebär både garderobs- och beauty-uppdateringar, varför borde dofter vara ett undantag? Uppdatera din parfymgarderob med härliga höstdofter. Här är tre läckra nya parfymer som lockar med allt från saftiga koladoftande äpplen och kryddig peppar till rostad kakao, läder och fängslande mysk.

De är underbara dofter för övergången till årets murrigaste och mysigaste månader.

3 Nya parfymer till hösten 2016

Gucci Flora Anniversary Edition Perfume

Gucci Flora Anniversary Edition

Guccis vackra och klassiska Flora-mönster firar 50 år och det firas nu med en ny doft i begränsad upplaga, Flora Anniversary Edition. Den hyllar originalet Gucci Flora by Gucci EdT med en elegant blombukett bestående av rosor och osmanthusblomma.

Elegant är ett riktigt bra ord för att beskriva doften. Inte nog med att den transparenta flaskan i sig andas elegans (särskilt med det vackra snirkliga blommönstret i botten), den fylliga doften är sofistikerad lyx. När jag sprayar på denna känner jag mig extra fin i timmar. Precis vad som behövs när både en själv och vädret känns grått.

Om doften

Friska toppnoter av mandarin, grapefrukt, päron och kryddig peppar öppnar upp och möter blommiga hjärtnoter av ros och osmanthus och en bas av läder, cederträ, mysk och patchouli.

 Shop: Gucci Flora Anniversary Edition