Artikeln innehåller reklamlänkar

3 Nya läckra parfymer till hösten 2016

New perfumes for fall 2016

disclaimer

Signaturdoft i all ära, eftersom en ny årstid innebär både garderobs- och beauty-uppdateringar, varför borde dofter vara ett undantag? Uppdatera din parfymgarderob med härliga höstdofter. Här är tre läckra nya parfymer som lockar med allt från saftiga koladoftande äpplen och kryddig peppar till rostad kakao, läder och fängslande mysk.

De är underbara dofter för övergången till årets murrigaste och mysigaste månader.

3 Nya parfymer till hösten 2016

Gucci Flora Anniversary Edition Perfume

Gucci Flora Anniversary Edition

Guccis vackra och klassiska Flora-mönster firar 50 år och det firas nu med en ny doft i begränsad upplaga, Flora Anniversary Edition. Den hyllar originalet Gucci Flora by Gucci EdT med en elegant blombukett bestående av rosor och osmanthusblomma.

Elegant är ett riktigt bra ord för att beskriva doften. Inte nog med att den transparenta flaskan i sig andas elegans (särskilt med det vackra snirkliga blommönstret i botten), den fylliga doften är sofistikerad lyx. När jag sprayar på denna känner jag mig extra fin i timmar. Precis vad som behövs när både en själv och vädret känns grått.

Om doften

Friska toppnoter av mandarin, grapefrukt, päron och kryddig peppar öppnar upp och möter blommiga hjärtnoter av ros och osmanthus och en bas av läder, cederträ, mysk och patchouli.

 Shop: Gucci Flora Anniversary Edition 

Hugo Boss The Scent For Her EdP

”Det är något naturligt förföriskt med en kvinna som är klädd i herrkläder” – det är tanken bakom The Scent for Her EdP.

Hugo Boss The Scent for Her EdP – min nya favorit!

När Hugo Boss lanserade The Scent tyckte jag att det var en av de mest sexiga herrdofterna någonsin. Därför jublade jag lite extra när jag fick nys om att Hugo Boss lanserar The Scent for Her. Doften i sig var en riktig överraskning. Hade jag inte vetat att Hugo Boss stod bakom den hade jag gissat på att detta var en doft från Escada. Det är en beroendeframkallande, sensuell, lyxig och alldeles underbar parfym som jag inte kan få nog av.

The Scent for Her är inspirerad av förförelsens konst och det oemotståndliga i att komma närmare. Den är utformad för att locka fram en förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. Jag kan bara intyga att det fungerar. Se bara på första bilden i detta inlägg hur mycket jag använt. Jag är helt beroende …

Om doften 

Honungslen persika och blommande fresia i toppnoterna möter en oemotståndlig kombination med ett mjukt hjärta fyllt med osmanthus och en bas av rostad kakao.

 

Shop: Hugo Boss The Scent for Her 

I ♥ Juicy Couture EdP

Juicy Couture I ♥ Juicy Couture EdP

Juicy Couture lanserar en djärv och livlig nyhet med sin nya doft I ♥ Juicy Couture. Visst är flaskan snygg? I love it! Leopard, guld, rosa och strass skulle lätt kunna bli tacky men denna parfym är allt annat än det. Istället speglar flaskan doften väldigt bra. Den är självsäker, modig, feminin, lite busig och vild.

Jag hade dock hoppats att doften skulle dofta lite mer intensivt. Juicy Coutures vårdoft, Viva La Juicy Rosé doftade som en sprudlande blomsterbukett. Denna doft är mildare och lite mer diskret – även om doften i sig är tuff, läcker och söt. Förstår ni hur jag menar?

Om doften

Doften öppnar upp med saftiga koladoftande äpplen, färsk mandarin och röda vinbär och övergår sedan i ett blommig hjärta rikt på tigerlilja, kronblad från jasmin och mjuk rosa kaprifol som får möta den varma och sensuella basen av amber och fängslande mysk och patchouli.

Shop: Juicy Couture I ♥ Juicy Couture

I ♥ Juicy Couture EdP

Shop the post 

Vad satsar du på för parfymer till hösten 2016? Dela gärna med dig i en kommentar!

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share