Artikeln innehåller reklamlänkar

Beauty hack: Spraya bort din utväxt

Spraya bort din utväxt med L'Oréal Magic Retouch

Ett nyfärgat svall är en svårslagen hårkänsla men så fort utväxten kommer krypandes vill jag bara sudda bort den. Så ta-da! Här är ett nytt fiffigt beauty hack, perfekt för oss som vill dölja utväxten mellan färgningar.

Den smarta nya hårprodukten heter L'Oréal Magic Retouch Instant Root Concealer och är en spray som suddar ut skillnaden mellan utväxt och färgat hår på bara några sekunder. Det är bara att spraya färgen lätt cirka 10 cm från rötterna och utväxten kommer vara borta i ett svep. Den torkar otroligt snabbt och sitter kvar tills du tvättar ur den med shampoo.

Som bonus får du även lite volym på köpet. Jag har tidigare främst dolt min utväxt med hårfiber som är väldigt effektivt. Men detta är ännu smidigare och lättare att använda. Speciellt om man är morgontrött, stressad och bara har någon minut tillgodo.

Beauty hack: Spraya bort din utväxt med Magic Retouch Instant Root Concealer

L'Oréal Magic Retouch - Before & After
Toppfrisören Emir Kapetanovi visar på bara några sekunder hur resultatet blir före och efter L'Oréal Magic Retouch Instant Root Concealer. Visst blir det stor skillnad? Håret blir som nyfärgat igen! 

Instant Root Concealer Spray kommer i fem olika färger: Light blonde, Dark blonde, Brown, Dark brown och Black.

Kan vi hålla tummarna att den eller en liknande produkt även lanseras i rött och lila? Då skulle jag bunkra upp ett helt lager.
Spray som döljer utväxt: L'Oréal Magic Retouch Instant Root Concealer

Har du färgat hår är detta definitivt ett must-have. Även om du som har en mörkare utväxt och inte kan förvänta dig samma wow-effekt får du en mjukare övergång och en mindre synlig utväxt. Det är lätt värt det!

L'Oréal Magic Retouch

Keep in mind: 

  • Spraya inte för mycket. Bara lite spray räcker gott och väl och du kan lätt bli överraskad av hur mycket färg som kommer ut. Täckningen är grym!
  • Om din utväxt är mörkare än din hårfärg blir resultatet mer diskret. Det du får är en mjukare övergång och en mindre synlig utväxt.

Shop: Magic Retouch Instant Root Concealer Spray, ca 119 kr

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share