Viva La Juicy Rosé: Ny underbar garden party-doft!

Viva La Juicy Rosé

Alltså oh my god vilken yummie doft! Juicy Couture har lanserat Viva La Juicy Rosé, en sprudlande och lekfull doft som får mig att tänka på rosa champagnebubblor, festliga sommarkvällar i trädgården, semester och värme.

Doften inleds med friska fruktnoter av italiensk mandarin och williamspäron med undertoner av fuktiga jasminblad. I hjärtnoten finns hundrabladsros tillsammans med vit pion och arabisk jasmin. I doften finns även en sofistikerad touch av dekadent ambrox, sensuell iris och varm harts.

Om du gillar blommiga, feminina och söta dofter är det helt klart värt att spana in Viva La Juicy Rosé. Både doften och den fina flaskan i rosé får mig att le.

Viva La Juicy Rosé

Viva La Juicy Rosé

Viva La Juicy EdP kostar från 495 (30 ml) – 900 kr (100  ml) och finns att köpa på bland annat Eleven (adlink).

Viva La Juicy Rosé

SUMMARY

Detta är en helt fantastisk blomdoft som alltid får mig på gott humör och som lockar till många komplimanger. Den glammiga roséfärgade flaskan är pricken över i:et. Hade doften bara hållit lite längre hade det varit full pott.
Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

17 Saker att göra i Antwerpen, Belgien

Upptäck spännande sevärdheter, hemliga pärlor och några av de bästa sakerna du kan göra i Antwerpen i denna reseguide.