This post is available in
25 Shares

Med en rik och återfuktande handkräm blir dina tassar extra mjuka och fina.
I två enkla steg kan du låta dina naglar i över en vecka skina,
Mellan lackningarna, njut av en kopp ekologiskt te,
I vackra koppar som guldkant på din manikyr- och testund kan ge.

Yogi Tea Moment & Orly Manicure

Dagens lucka är en riktigt härlig feel good-julklapp med allt du behöver för en avkopplande manikyr (och testund). Stort tack får jag säga till Orly, Yogi Tea, Crabtree & Evelyn och Indiska som sponsrat dagens vinst.

Lucka 21: Allt du behöver för en avkopplande manikyr

Orly Epix Flexible Color Step 1 & Step 2

Orly Epix Flexible Color Step 1 & Step 2

Fixa en snygg och slitstark manikyr som håller i upp till 8 dagar – i två enkla steg:

Step 1 – Färg: Applicera två lager av detta läckra Epix-lack. Den unika formulan kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel och ger en elastisk, slät och skinande yta. Lackets gel-formula har en utjämnande effekt vid applicering och den elastiska konsistensen följer nagelns naturliga form och rörelser vilket minskar risken för sprickor och flisor i manikyren. Lacket har en torktid på cirka 8 minuter och behöver ingen LED/UV lampa.

Step 2 – Finish: Avsluta med Epix Flexible Seal Coat för att gelen ska härda.

Crabtree & Evelyn Citron Hand Therapy Cream & Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Crabtree & Evelyn Citron Hand Therapy Cream

Efter att du låtit dina nagellack torka, smörj in dig med Crabtree & Evelyns bästsäljande handkräm med citrondoft. Denna har en specialblandning på C- och E-vitaminer, sheasmör, hyaluronsyra och macadamiaolja som vårdar och återfuktar både händer och nagelband och gör dem lena och mjuka.

Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Mellan lackningen – njut av en kopp ekologiskt grönt te. Yogi Green Tea Matcha Lemon förenar ayurvecisk örtlära med buddhistisk te-traditon i en härlig blandning av grönt te, matcha, citrongräs och lime.

Plain Gold Coffe-Muggar från Indiska

2 Plain Gold Coffee-Muggar från Indiska

Vackra vinröda muggar i stengods med guldkant från Indiska.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Amanda!

127 KOMMENTARER

 1. Men ååååhhh vad nice julklapp till mig själv 😀 Jag älskar att dricka te medan jag lackar naglarna (också för att jag inte råkar göra något annat då). Så denna klapp är som gjord för mig!

  Följer dig på IG. God jul!

 2. Jag vill gärna vinna då jag mått väldigt dåligt den sista tiden. Detta kittet kommer få mig att le, om så bara för en stund. 🙂 Mina naglar behöver lite kärlek <3 Gillar på facebook & följer på instagram. Kram :-*

 3. När man jobbar med gamla, barn och djur och använder handsprit stup i kvarten så behöver man verklogen en bra handkräm, ett fint nagelack gör barnen glada ovh en färgklick under dagen, att sedan efter jobbet kunna komma hem och unna sig en värmande kopp te medans man studerar är som att få en efterlängtad kram efter isens kyla. Eller att relaxa med efter att man varit ute med vovvarna och värma sig med, sen att kopparna är ursnygga sätter ju en guldkant i vardagen hemma ^^

 4. Men ååååhhh vad nice julklapp till mig själv 😀 Jag älskar att dricka te medan jag lackar naglarna (också för att jag inte råkar göra något annat då). Så denna klapp är som gjord för mig!

  Följer dig på IG. God jul!

 5. Jag vill gärna vinna då jag mått väldigt dåligt den sista tiden. Detta kittet kommer få mig att le, om så bara för en stund. 🙂 Mina naglar behöver lite kärlek <3 Gillar på facebook & följer på instagram. Kram :-*

 6. När man jobbar med gamla, barn och djur och använder handsprit stup i kvarten så behöver man verklogen en bra handkräm, ett fint nagelack gör barnen glada ovh en färgklick under dagen, att sedan efter jobbet kunna komma hem och unna sig en värmande kopp te medans man studerar är som att få en efterlängtad kram efter isens kyla. Eller att relaxa med efter att man varit ute med vovvarna och värma sig med, sen att kopparna är ursnygga sätter ju en guldkant i vardagen hemma ^^

 7. I min jul stressen dagen styr, önskar mig därför avkopplande manikyr, tänk att få ta det lugnt en stund det skulle mig julglädje ge, bara må bra och njuta av en god kopp te!

 8. Detta låter ju helt perfekt, med nagellack som håller ett bra tag, och så fina färger dessutom. Älskar dessutom te, så det känns som denna lucka är gjord efter mina önskemål.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 9. följer dej på insta! (emzaans)
  detta är lite av ett drömpaket! jag ÄLSKAR te, är en riktigt tedrickare! och jag älskar yogis teer! men har faktiskt inte testat denna smak så det vore superspännande! som sagt så går det tonvis med handkräm nu under vintern så det behöver alltid fyllas på! 🙂 och de där kopparna! HUR FINA?! och instagramvänliga!! älskar hela paketet och håller tummarna extra hårt! 🙂 kramar

 10. Klart jag vill mig själv på ett lyxigt sätt pyssla om.
  När plånboken brukar dra sig mot fina lack ropar den tillbaka sedlarna: kom kom kom!
  En budgethandlare på gott och ont jag är,
  därför skulle jag denna lyxiga vinsten hålla kär.

 11. Jag älskar te, vilken smart idé att dricka även när man målar naglarna, att jag aldrig tänkt på det! Intressanta smaker, de testar jag gärna. Det skulle vara superkul att vinna då min psoriasis i naglarna äntligen läkt och jag skulle kunna måla dem igen!

 12. Vilken underbar tävling. Detta är något jag verkligen skulle uppskatta just nu. Att få rå om sig själv och se till att få må bra, då orkar man ge mer åt andra. Jag älskar verkligen mina vänner, nära och kära men glömmer ofta bort mig själv. När jag sista tiden tänkt efter och brytt mig om mig själv lite mer känner jag hur jag orkar bemöta andra på ett bättre och mer kärleksfullt vis, som de förtjänar.

  Att ge sig själv en avkopplande tid,
  tror jag ger en inre frid,
  det ger i alla fall mig hopp och tro,
  ett lugn och en ro.

 13. Låter som drömmen för en stressad småbarnsmamma 😀 jag försöker lära mig att varva ner och inte stressa så mycket så detta skulle vara underbart för mig 😀 gillar och följer

 14. hej
  vill unna mig själv detta fina paket
  vore härligt att pyssla om sig själv i godan ro men en kopp tea
  hoppas på tur

 15. I min jul stressen dagen styr, önskar mig därför avkopplande manikyr, tänk att få ta det lugnt en stund det skulle mig julglädje ge, bara må bra och njuta av en god kopp te!

 16. Detta låter ju helt perfekt, med nagellack som håller ett bra tag, och så fina färger dessutom. Älskar dessutom te, så det känns som denna lucka är gjord efter mina önskemål.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 17. följer dej på insta! (emzaans)
  detta är lite av ett drömpaket! jag ÄLSKAR te, är en riktigt tedrickare! och jag älskar yogis teer! men har faktiskt inte testat denna smak så det vore superspännande! som sagt så går det tonvis med handkräm nu under vintern så det behöver alltid fyllas på! 🙂 och de där kopparna! HUR FINA?! och instagramvänliga!! älskar hela paketet och håller tummarna extra hårt! 🙂 kramar

 18. Jag försöker att sluta bita på naglarna och ist låta de växa ut. Det är jättesvårt! Men det här fina kitet skulle hjälpa mig lyckas och istället njuta av en kopp te ur de mysiga muggarna och lägga fokus på snygga händer. Följer givetvis redan både på Instagram tatsuli_tatiana, och på fb.

 19. Jag skulle vilja vinna detta som en present till min mamma. Hon älskar te och mysstunder, och lillasyster som är jätteduktig på det här med nagellack skulle få ge henne en skön manikyr när teet avnjuts.

 20. När jobbet kräver god hygien är det lätt att händerna spricker och det blir problem. Med denna kräm blir handen len och naglarna kommer stråla starkare än solens sken. Teet går snabbt och är gott att surpla i sig efter vägen när man på morgonen är sen!

 21. Min bästa mamma har fått ett bedrövligt besked från en hemsk och taskig chef precis innan jul. Jag går sönder av ilska och vill så gärna få se min mamma glad nu runt jul. Hon drömmer varje vecka om att finna tid för sig själv och få ta hand om sin kropp. Med lite te och fina naglar kanske jag kan få trösta henne lite nu när det känns som mörkast för henne.. Hoppas på denna mysiga och rofyllda vinst!

  Kram och god jul!
  Följer på insta och fb.
  @sofiahellsten

 22. Vilket härligt sett , det andas lite lyxig glamour att chilla lite med ett gott Te medans man gör sig fin inför julafonen 🙂
  Jag följer dig naturligtvis sedan länge 🙂 <3

 23. Klart jag vill mig själv på ett lyxigt sätt pyssla om.
  När plånboken brukar dra sig mot fina lack ropar den tillbaka sedlarna: kom kom kom!
  En budgethandlare på gott och ont jag är,
  därför skulle jag denna lyxiga vinsten hålla kär.

 24. Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten prsent. Följer/Delat på FB: Madeleine Jonasson och Instagram: madelad83

 25. Vilket mys-kit!
  Älskar te och att måla naglarna (eller rättare sagt, få dom målade då maken får hjälpa mig eftersom jag är handikappad)
  Men mina nagelband och även huden på händerna är en skamfläck nästan. Så torra och fula pga det. Har svårt att få in nån bra rutin att smörja mig. Hatar krämer som aldrig kryper in i huden utan man får gå omkring halva dagen med kladdiga händer. Men jag skulle verkligen vilja ha mjuka och vackra händer.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 26. Jag älskar te, vilken smart idé att dricka även när man målar naglarna, att jag aldrig tänkt på det! Intressanta smaker, de testar jag gärna. Det skulle vara superkul att vinna då min psoriasis i naglarna äntligen läkt och jag skulle kunna måla dem igen!

 27. Vilken underbar tävling. Detta är något jag verkligen skulle uppskatta just nu. Att få rå om sig själv och se till att få må bra, då orkar man ge mer åt andra. Jag älskar verkligen mina vänner, nära och kära men glömmer ofta bort mig själv. När jag sista tiden tänkt efter och brytt mig om mig själv lite mer känner jag hur jag orkar bemöta andra på ett bättre och mer kärleksfullt vis, som de förtjänar.

  Att ge sig själv en avkopplande tid,
  tror jag ger en inre frid,
  det ger i alla fall mig hopp och tro,
  ett lugn och en ro.

 28. Låter som drömmen för en stressad småbarnsmamma 😀 jag försöker lära mig att varva ner och inte stressa så mycket så detta skulle vara underbart för mig 😀 gillar och följer

 29. hej
  vill unna mig själv detta fina paket
  vore härligt att pyssla om sig själv i godan ro men en kopp tea
  hoppas på tur

 30. Detta låter som ett perfekt kit för mig! I lugn och ro sitta och dricka det jag älskar så! Måla naglarna och smörja in händerna så gott, detta vore superflott!
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

 31. Hade varit kul o vinns, fyller dessutom år på julafton! Bästa presenten från bästa människa i hela världen, du e så fin och bra!
  Inspirerade och hur duktig som helst! Mina naglar = KORTA! Tycker så synd om mig! ?? har följt dig jätte länge och tycker att du e jättebra!! Fortsätt med det du gör och ge aldrig upp❤️

 32. Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  Följer på Instagram och Facebook!

 33. Att få en stund för mig själv, först göra manikyr med nytt lack och handkräm för att sen krypa upp i fåtöljen med en kopp rykande hett te är precis vad jag behöver efter en höst full av stress, sömnbrist och sjukdomar.
  Håller tummarna

  Följer på instagram och gillar på Facebook

 34. Denna underbara vinst. Något som skulle få mej stressa av med mys vore skönt att pyssla om sig själv. . Följer på Fb & instagram