Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 21: Allt du behöver för en avkopplande manikyr

Lucka 21: Allt du behöver för en avkopplande manikyr

Med en rik och återfuktande handkräm blir dina tassar extra mjuka och fina.
I två enkla steg kan du låta dina naglar i över en vecka skina,
Mellan lackningarna, njut av en kopp ekologiskt te,
I vackra koppar som guldkant på din manikyr- och testund kan ge.

Yogi Tea Moment & Orly Manicure

Dagens lucka är en riktigt härlig feel good-julklapp med allt du behöver för en avkopplande manikyr (och testund). Stort tack får jag säga till Orly, Yogi Tea, Crabtree & Evelyn och Indiska som sponsrat dagens vinst.

Lucka 21: Allt du behöver för en avkopplande manikyr

Orly Epix Flexible Color Step 1 & Step 2

Orly Epix Flexible Color Step 1 & Step 2

Fixa en snygg och slitstark manikyr som håller i upp till 8 dagar – i två enkla steg:

Step 1 – Färg: Applicera två lager av detta läckra Epix-lack. Den unika formulan kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel och ger en elastisk, slät och skinande yta. Lackets gel-formula har en utjämnande effekt vid applicering och den elastiska konsistensen följer nagelns naturliga form och rörelser vilket minskar risken för sprickor och flisor i manikyren. Lacket har en torktid på cirka 8 minuter och behöver ingen LED/UV lampa.

Step 2 – Finish: Avsluta med Epix Flexible Seal Coat för att gelen ska härda.

Crabtree & Evelyn Citron Hand Therapy Cream & Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Crabtree & Evelyn Citron Hand Therapy Cream

Efter att du låtit dina nagellack torka, smörj in dig med Crabtree & Evelyns bästsäljande handkräm med citrondoft. Denna har en specialblandning på C- och E-vitaminer, sheasmör, hyaluronsyra och macadamiaolja som vårdar och återfuktar både händer och nagelband och gör dem lena och mjuka.

Yogi Tea Green Tea Matcha Lemon

Mellan lackningen – njut av en kopp ekologiskt grönt te. Yogi Green Tea Matcha Lemon förenar ayurvecisk örtlära med buddhistisk te-traditon i en härlig blandning av grönt te, matcha, citrongräs och lime.

Plain Gold Coffe-Muggar från Indiska

2 Plain Gold Coffee-Muggar från Indiska

Vackra vinröda muggar i stengods med guldkant från Indiska.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Amanda!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

127 reaktioner på ”Lucka 21: Allt du behöver för en avkopplande manikyr”

 1. Men ååååhhh vad nice julklapp till mig själv 😀 Jag älskar att dricka te medan jag lackar naglarna (också för att jag inte råkar göra något annat då). Så denna klapp är som gjord för mig!

  Följer dig på IG. God jul!

 2. Jag vill gärna vinna då jag mått väldigt dåligt den sista tiden. Detta kittet kommer få mig att le, om så bara för en stund. 🙂 Mina naglar behöver lite kärlek <3 Gillar på facebook & följer på instagram. Kram :-*

 3. När man jobbar med gamla, barn och djur och använder handsprit stup i kvarten så behöver man verklogen en bra handkräm, ett fint nagelack gör barnen glada ovh en färgklick under dagen, att sedan efter jobbet kunna komma hem och unna sig en värmande kopp te medans man studerar är som att få en efterlängtad kram efter isens kyla. Eller att relaxa med efter att man varit ute med vovvarna och värma sig med, sen att kopparna är ursnygga sätter ju en guldkant i vardagen hemma ^^

 4. Men ååååhhh vad nice julklapp till mig själv 😀 Jag älskar att dricka te medan jag lackar naglarna (också för att jag inte råkar göra något annat då). Så denna klapp är som gjord för mig!

  Följer dig på IG. God jul!

 5. Jag vill gärna vinna då jag mått väldigt dåligt den sista tiden. Detta kittet kommer få mig att le, om så bara för en stund. 🙂 Mina naglar behöver lite kärlek <3 Gillar på facebook & följer på instagram. Kram :-*

 6. När man jobbar med gamla, barn och djur och använder handsprit stup i kvarten så behöver man verklogen en bra handkräm, ett fint nagelack gör barnen glada ovh en färgklick under dagen, att sedan efter jobbet kunna komma hem och unna sig en värmande kopp te medans man studerar är som att få en efterlängtad kram efter isens kyla. Eller att relaxa med efter att man varit ute med vovvarna och värma sig med, sen att kopparna är ursnygga sätter ju en guldkant i vardagen hemma ^^

 7. I min jul stressen dagen styr, önskar mig därför avkopplande manikyr, tänk att få ta det lugnt en stund det skulle mig julglädje ge, bara må bra och njuta av en god kopp te!

 8. Detta låter ju helt perfekt, med nagellack som håller ett bra tag, och så fina färger dessutom. Älskar dessutom te, så det känns som denna lucka är gjord efter mina önskemål.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 9. följer dej på insta! (emzaans)
  detta är lite av ett drömpaket! jag ÄLSKAR te, är en riktigt tedrickare! och jag älskar yogis teer! men har faktiskt inte testat denna smak så det vore superspännande! som sagt så går det tonvis med handkräm nu under vintern så det behöver alltid fyllas på! 🙂 och de där kopparna! HUR FINA?! och instagramvänliga!! älskar hela paketet och håller tummarna extra hårt! 🙂 kramar

 10. Klart jag vill mig själv på ett lyxigt sätt pyssla om.
  När plånboken brukar dra sig mot fina lack ropar den tillbaka sedlarna: kom kom kom!
  En budgethandlare på gott och ont jag är,
  därför skulle jag denna lyxiga vinsten hålla kär.

 11. Jag älskar te, vilken smart idé att dricka även när man målar naglarna, att jag aldrig tänkt på det! Intressanta smaker, de testar jag gärna. Det skulle vara superkul att vinna då min psoriasis i naglarna äntligen läkt och jag skulle kunna måla dem igen!

 12. Vilken underbar tävling. Detta är något jag verkligen skulle uppskatta just nu. Att få rå om sig själv och se till att få må bra, då orkar man ge mer åt andra. Jag älskar verkligen mina vänner, nära och kära men glömmer ofta bort mig själv. När jag sista tiden tänkt efter och brytt mig om mig själv lite mer känner jag hur jag orkar bemöta andra på ett bättre och mer kärleksfullt vis, som de förtjänar.

  Att ge sig själv en avkopplande tid,
  tror jag ger en inre frid,
  det ger i alla fall mig hopp och tro,
  ett lugn och en ro.

 13. Låter som drömmen för en stressad småbarnsmamma 😀 jag försöker lära mig att varva ner och inte stressa så mycket så detta skulle vara underbart för mig 😀 gillar och följer

 14. hej
  vill unna mig själv detta fina paket
  vore härligt att pyssla om sig själv i godan ro men en kopp tea
  hoppas på tur

 15. I min jul stressen dagen styr, önskar mig därför avkopplande manikyr, tänk att få ta det lugnt en stund det skulle mig julglädje ge, bara må bra och njuta av en god kopp te!

 16. Detta låter ju helt perfekt, med nagellack som håller ett bra tag, och så fina färger dessutom. Älskar dessutom te, så det känns som denna lucka är gjord efter mina önskemål.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 17. följer dej på insta! (emzaans)
  detta är lite av ett drömpaket! jag ÄLSKAR te, är en riktigt tedrickare! och jag älskar yogis teer! men har faktiskt inte testat denna smak så det vore superspännande! som sagt så går det tonvis med handkräm nu under vintern så det behöver alltid fyllas på! 🙂 och de där kopparna! HUR FINA?! och instagramvänliga!! älskar hela paketet och håller tummarna extra hårt! 🙂 kramar

 18. Jag försöker att sluta bita på naglarna och ist låta de växa ut. Det är jättesvårt! Men det här fina kitet skulle hjälpa mig lyckas och istället njuta av en kopp te ur de mysiga muggarna och lägga fokus på snygga händer. Följer givetvis redan både på Instagram tatsuli_tatiana, och på fb.

 19. Jag skulle vilja vinna detta som en present till min mamma. Hon älskar te och mysstunder, och lillasyster som är jätteduktig på det här med nagellack skulle få ge henne en skön manikyr när teet avnjuts.

 20. När jobbet kräver god hygien är det lätt att händerna spricker och det blir problem. Med denna kräm blir handen len och naglarna kommer stråla starkare än solens sken. Teet går snabbt och är gott att surpla i sig efter vägen när man på morgonen är sen!

 21. Min bästa mamma har fått ett bedrövligt besked från en hemsk och taskig chef precis innan jul. Jag går sönder av ilska och vill så gärna få se min mamma glad nu runt jul. Hon drömmer varje vecka om att finna tid för sig själv och få ta hand om sin kropp. Med lite te och fina naglar kanske jag kan få trösta henne lite nu när det känns som mörkast för henne.. Hoppas på denna mysiga och rofyllda vinst!

  Kram och god jul!
  Följer på insta och fb.
  @sofiahellsten

 22. Christina Frisberg

  Vilket härligt sett , det andas lite lyxig glamour att chilla lite med ett gott Te medans man gör sig fin inför julafonen 🙂
  Jag följer dig naturligtvis sedan länge 🙂 <3

 23. Klart jag vill mig själv på ett lyxigt sätt pyssla om.
  När plånboken brukar dra sig mot fina lack ropar den tillbaka sedlarna: kom kom kom!
  En budgethandlare på gott och ont jag är,
  därför skulle jag denna lyxiga vinsten hålla kär.

 24. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten prsent. Följer/Delat på FB: Madeleine Jonasson och Instagram: madelad83

 25. Malin Svensk Björck

  Vilket mys-kit!
  Älskar te och att måla naglarna (eller rättare sagt, få dom målade då maken får hjälpa mig eftersom jag är handikappad)
  Men mina nagelband och även huden på händerna är en skamfläck nästan. Så torra och fula pga det. Har svårt att få in nån bra rutin att smörja mig. Hatar krämer som aldrig kryper in i huden utan man får gå omkring halva dagen med kladdiga händer. Men jag skulle verkligen vilja ha mjuka och vackra händer.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 26. Jag älskar te, vilken smart idé att dricka även när man målar naglarna, att jag aldrig tänkt på det! Intressanta smaker, de testar jag gärna. Det skulle vara superkul att vinna då min psoriasis i naglarna äntligen läkt och jag skulle kunna måla dem igen!

 27. Vilken underbar tävling. Detta är något jag verkligen skulle uppskatta just nu. Att få rå om sig själv och se till att få må bra, då orkar man ge mer åt andra. Jag älskar verkligen mina vänner, nära och kära men glömmer ofta bort mig själv. När jag sista tiden tänkt efter och brytt mig om mig själv lite mer känner jag hur jag orkar bemöta andra på ett bättre och mer kärleksfullt vis, som de förtjänar.

  Att ge sig själv en avkopplande tid,
  tror jag ger en inre frid,
  det ger i alla fall mig hopp och tro,
  ett lugn och en ro.

 28. Låter som drömmen för en stressad småbarnsmamma 😀 jag försöker lära mig att varva ner och inte stressa så mycket så detta skulle vara underbart för mig 😀 gillar och följer

 29. hej
  vill unna mig själv detta fina paket
  vore härligt att pyssla om sig själv i godan ro men en kopp tea
  hoppas på tur

 30. Sara Källström

  Detta låter som ett perfekt kit för mig! I lugn och ro sitta och dricka det jag älskar så! Måla naglarna och smörja in händerna så gott, detta vore superflott!
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

 31. Hade varit kul o vinns, fyller dessutom år på julafton! Bästa presenten från bästa människa i hela världen, du e så fin och bra!
  Inspirerade och hur duktig som helst! Mina naglar = KORTA! Tycker så synd om mig! ?? har följt dig jätte länge och tycker att du e jättebra!! Fortsätt med det du gör och ge aldrig upp❤️

 32. Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  Följer på Instagram och Facebook!

 33. Att få en stund för mig själv, först göra manikyr med nytt lack och handkräm för att sen krypa upp i fåtöljen med en kopp rykande hett te är precis vad jag behöver efter en höst full av stress, sömnbrist och sjukdomar.
  Håller tummarna

  Följer på instagram och gillar på Facebook

 34. Lena Mimmi Nilsson

  Denna underbara vinst. Något som skulle få mej stressa av med mys vore skönt att pyssla om sig själv. . Följer på Fb & instagram

 35. Jag försöker att sluta bita på naglarna och ist låta de växa ut. Det är jättesvårt! Men det här fina kitet skulle hjälpa mig lyckas och istället njuta av en kopp te ur de mysiga muggarna och lägga fokus på snygga händer. Följer givetvis redan både på Instagram tatsuli_tatiana, och på fb.

 36. Hade så gärna velat vinna eftersom dessa kopparna är helt galet fina och jag älskar dricka te, speciellt nu på vintern. Det är så himla mysigt. Jag skulle även behöva dessa fina nagellack! Gillar på facebook och följer på instagram (@juliakonneus)

 37. Några av de bästa stunderna för en paus eller bara komma ifrån,
  både en koncentrerad kopp te, och en omgång med naglarna kan vara lite som meditation.
  Skulle gärna krydda teet lite extra och ta naglarna till perfektion!

  God jul!

 38. Eftersom jag har mina naturliga naglar nu så försöker jag vara extra rädd om dem, men upplever inte riktigt att jag får nagellacken att sitta som de ska. Det vore fantastiskt att få rå om mina naglar och mig själv på detta sätt 🙂

 39. Aldrig hittat ett lack som håller längre än två dagar. Jobbar inom byggbranchen och sätter verkligen naglarna på prov. Men det hade varit fint om det varat i 8 dagar! Tänk så fin jag kunde vara då med skruvdragaren i högsta hugg!

 40. Jag skulle vilja vinna detta som en present till min mamma. Hon älskar te och mysstunder, och lillasyster som är jätteduktig på det här med nagellack skulle få ge henne en skön manikyr när teet avnjuts.

 41. När jobbet kräver god hygien är det lätt att händerna spricker och det blir problem. Med denna kräm blir handen len och naglarna kommer stråla starkare än solens sken. Teet går snabbt och är gott att surpla i sig efter vägen när man på morgonen är sen!

 42. Julianna Fredriksson

  Ibland är det skönt att från vardagen fly och att bara om sig själv få bry
  Som ett litet hemma spa med dessa fina produkter är ju toppen. Så välbehövligt och avslappnande
  för både kropp och själ. Det är vad man verkligen behöver efter all julstress.

  Följer Adaras på Instagram med namn julianna71
  Gillar och delar tävlingen på Facebook

  Mvh Julianna

 43. Det är ju den bästa av alla världar… en god kopp te att dela med en vän samtidigt som vi gör oss iordning för fest med mysig manikyr… älskar det!

  Gillar och följer (tessifufu)

 44. Åh, vilken härlig julklapp som jag hoppas få skämma bort mej själv med, det är en väldigt stressig tid nu och jag hinner knappt varva ner och få nån sömn vilket är otroligt jobbigt. Jag hoppas på turen att få prova dessa produkter för mina torra händer och snygga lack. Behöver få varva ner inför det nya året med grönt te i finaste muggarna! 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson
  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 45. Min bästa mamma har fått ett bedrövligt besked från en hemsk och taskig chef precis innan jul. Jag går sönder av ilska och vill så gärna få se min mamma glad nu runt jul. Hon drömmer varje vecka om att finna tid för sig själv och få ta hand om sin kropp. Med lite te och fina naglar kanske jag kan få trösta henne lite nu när det känns som mörkast för henne.. Hoppas på denna mysiga och rofyllda vinst!

  Kram och god jul!
  Följer på insta och fb.
  @sofiahellsten

 46. Christina Frisberg

  Vilket härligt sett , det andas lite lyxig glamour att chilla lite med ett gott Te medans man gör sig fin inför julafonen 🙂
  Jag följer dig naturligtvis sedan länge 🙂 <3

 47. Mina naglar skulle verkligen behöva lite vård. Har ett jobb som inte är så snäll mot händer och naglar. Ett sånt kitt hade vart perfekt☺

 48. Madeleine Jonasson

  Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 11 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten prsent. Följer/Delat på FB: Madeleine Jonasson och Instagram: madelad83

 49. Vill min bästis bjuda,
  på en kväll som glatt ljuda.
  Njuta av en god kopp te,
  medan viktig planering ske.
  Hon ska gifta sig nästa år,
  ett underbart bröllop jag spår.
  Medan jag hennes naglar måla,
  skulle vi glatt skråla.
  Planera hennes stora dag,
  som stundar om ett litet tag.
  Självklart hon sedan lacket få,
  så att det till bröllopet kan åka på <3

  Följer på instagram: johannaeericson

 50. Jag jobbar som florist och händerna får ta såå mycket stryk!
  Framförallt nu på vintern när det är kallt och torrt, och så mycket vatten på det.
  Händerna är torra och spricker.
  Att fixa naglarna har jag helt fått lägga på hyllan just nu, för nagellacken flisar sig direkt av allt slitage.
  Detta hade varit en kanon-klapp till mig!
  Skulle nog behöva sitta ner och varva ner med en kopp te efter all julstress..

 51. Malin Svensk Björck

  Vilket mys-kit!
  Älskar te och att måla naglarna (eller rättare sagt, få dom målade då maken får hjälpa mig eftersom jag är handikappad)
  Men mina nagelband och även huden på händerna är en skamfläck nästan. Så torra och fula pga det. Har svårt att få in nån bra rutin att smörja mig. Hatar krämer som aldrig kryper in i huden utan man får gå omkring halva dagen med kladdiga händer. Men jag skulle verkligen vilja ha mjuka och vackra händer.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 52. Vilket mysigt kit att vinna ☺️ Hoppas vinna för en mysig avkopplande stund för mig själv. Kan jag behöva då jag haft det tufft och blivit opererad. Tycker själv att jag är värd det ❤️ Håller tummarna hårt! GOD JUL ??Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor

 53. Vilken underbar, perfekt och lyxig klapp bara till mig, VILL HA!
  Det är väl typiskt en mamma att glömma sig själv nu till jul
  och bara tänka på att barnen ska bli nöjda och må bra?

  gillar och delar

 54. Tänk att få njuta av gott te i vackra koppar efter att man fått naglarna vackra, inte illa. Det skulle jag gilla.

 55. Therese Kunnas Franzen

  Detta hade varit en klockren vinst då jag jobbar i en reptilbutik med tillhörande växthus så är mina naglar kaotiska.
  Det blir mycket grävande, jord, tvätta händerna, handsprit och rengöring av terrarium med trä, växter och sand.
  Nagellack håller inte ens i en dag när jag jobbar så hade varit kul om det höll flera dagar! 🙂
  Följer på instagram och facebook!

 56. Ett helt fantastiskt paket som gjort för mig, jag älskar att dricka yogite och måla naglarna och nagellack är också en stor passion jag har. Skulle bli superglad om just jag vann 🙂 Följer på fb.

 57. Sara Källström

  Detta låter som ett perfekt kit för mig! I lugn och ro sitta och dricka det jag älskar så! Måla naglarna och smörja in händerna så gott, detta vore superflott!
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

 58. Vilken underbar lucka! Det här vill jag vinna till mig och min rumskompis, perfekt blandning av grejer för oss båda. Jag är torr om händerna, hon älskar manikyr och vår gemensamma favoritsyssla är att sitta i trappan och dricka te. Hon har dessutom haft problem med hälsan den senaste tiden så det hade vart underbart att få pyssla om henne lite med detta!

  (Jag följer dig självklart både på instagram och facebook!)

 59. Gillar på insta som @anakokol och på face sedan länge.
  Jag dricker bara te och skulle verkligen gilla att testa detta för mig nya te.

 60. Jessica Eliasson

  Vilket härligt feelgood pris. Älskar doft och smak av citron. Är tedrickare av stora mått. Ca 5 koppar om dagen. Vet ingen som skulle uppskatta detta mer!

 61. En kopp yogite och lugnet sänker sig i hela rummet. Barnen undrar vad som luktar så gott men vågar inte smaka. Vi plockar fram vår nya lack, hjälps åt och myser med våra nya lyxiga lack. När allt torkat in smörjer vi in våra händer i den underbart doftande handkrämen. Jag kan redan känna dofterna och se det framför mig! Nu håller jag tummarna.

 62. Emelie Erlandsson

  Åhh, vilket härligt paket med mina favoriter. Nagellack och te är något jag verkligen älskar. Detta skulle bli en perfekt julklapp till mig själv. Eftersom det dessutom är två koppar så skulle jag dela denna feelgood stund med min bästis!

 63. trotta hander, mycket eksem,
  det hjälpa val til med en go handkrem,
  slappa av med en doftande te,
  One cup for my man and one cup for me!
  God jul!

 64. Hade varit kul o vinns, fyller dessutom år på julafton! Bästa presenten från bästa människa i hela världen, du e så fin och bra!
  Inspirerade och hur duktig som helst! Mina naglar = KORTA! Tycker så synd om mig! ?? har följt dig jätte länge och tycker att du e jättebra!! Fortsätt med det du gör och ge aldrig upp❤️

 65. Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  Följer på Instagram och Facebook!

 66. Åh vilket perfekt paket, det skulle jag bli riktigt glad över. När barnen somnat för kvällen och jag har min egentid skulle det ju vara så himla mysigt att lyxa till det lite

 67. Att få en stund för mig själv, först göra manikyr med nytt lack och handkräm för att sen krypa upp i fåtöljen med en kopp rykande hett te är precis vad jag behöver efter en höst full av stress, sömnbrist och sjukdomar.
  Håller tummarna

  Följer på instagram och gillar på Facebook

 68. Gud vilket pris! Det skulle vara så fantastiskt att få ge bort detta till min mamma som alltid är stressad och alltid har trasiga händer pga mycket jobb där man ständigt tvättar händerna. Hon älskar te och har haft ett tufft år med skilsmässa och flytta till lägenhet och kan inte unna sig något själv längre. Därför skulle jag vilja ge henne detta!

 69. Har såna där trista händer och naglar som jag helst gömmer undan och inte visar och det hade ju varit väldigt roligt att få känna sig stolt över dem istället.

 70. Låter underbart med avkoppling och manikyr. Ja tack, säger jag 🙂 Älskar te och härliga muggar som dessa, och att få försöka göra mig lite vacker är ju inte heller helt fel!
  Gillar på fb, Maria Mattson.

 71. Lena Mimmi Nilsson

  Denna underbara vinst. Något som skulle få mej stressa av med mys vore skönt att pyssla om sig själv. . Följer på Fb & instagram

 72. En sådan mysig vinst som sätter guldkant på vardagen jag håller på och pluggar och har varit väldigt dålig på att tagit hand om mig själv måste lära mig det koppla av mer inte stress gillar och delat offentligt med namnet Helena Lindgren

 73. Jag gillar på facebook.
  Jag vill vinna för att det här är typiska saker jag gärna vill unna mig, men som universitetsstudent med en bebis påväg så är det sånt jag verkligen inte borde lägga pengar på. Så nu hoppas jag på en julklapp i form av denna vinst istället 🙂

 74. På jobbet får jag inte ha nagellack men är ledig var 3e vecka och då piffas dom ordentligt så detta kit vore trevligt att vinna så dom får ännu mera kärlek. Och gott te ur snygga koppar är absolut inte fel det heller

 75. Detta hade verkligen vart behövligt inte bara för att det nagellacket jag har nu knappt håller en dag, utan även för att jag jobbar i hemtjänsten och har haft det väldigt stressigt sista månaden och mått så där med massa ångest. Så med detta kit hade jag kunnat koppla av med en manikyr tillsammans med min syster. Det hade vart toppen!

  Följer på instagram @ronjabrann
  följer på facebook @ronja brånn

 76. Åh, vilken härlig vinst! Här hemma älskar vi att måla naglarna så det vore underbart att få vinna hem lite nya lack. Mysigt att få krypa ner i soffan med fina muggar och gott te efteråt. En perfekt avslutning på en tuff och lång arbetsdag.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis även delat tävlingen. Följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 77. Hade så gärna velat vinna eftersom dessa kopparna är helt galet fina och jag älskar dricka te, speciellt nu på vintern. Det är så himla mysigt. Jag skulle även behöva dessa fina nagellack! Gillar på facebook och följer på instagram (@juliakonneus)

 78. Några av de bästa stunderna för en paus eller bara komma ifrån,
  både en koncentrerad kopp te, och en omgång med naglarna kan vara lite som meditation.
  Skulle gärna krydda teet lite extra och ta naglarna till perfektion!

  God jul!

 79. Eftersom jag har mina naturliga naglar nu så försöker jag vara extra rädd om dem, men upplever inte riktigt att jag får nagellacken att sitta som de ska. Det vore fantastiskt att få rå om mina naglar och mig själv på detta sätt 🙂

 80. Aldrig hittat ett lack som håller längre än två dagar. Jobbar inom byggbranchen och sätter verkligen naglarna på prov. Men det hade varit fint om det varat i 8 dagar! Tänk så fin jag kunde vara då med skruvdragaren i högsta hugg!

 81. Julianna Fredriksson

  Ibland är det skönt att från vardagen fly och att bara om sig själv få bry
  Som ett litet hemma spa med dessa fina produkter är ju toppen. Så välbehövligt och avslappnande
  för både kropp och själ. Det är vad man verkligen behöver efter all julstress.

  Följer Adaras på Instagram med namn julianna71
  Gillar och delar tävlingen på Facebook

  Mvh Julianna

 82. Det är ju den bästa av alla världar… en god kopp te att dela med en vän samtidigt som vi gör oss iordning för fest med mysig manikyr… älskar det!

  Gillar och följer (tessifufu)

 83. Åh, vilken härlig julklapp som jag hoppas få skämma bort mej själv med, det är en väldigt stressig tid nu och jag hinner knappt varva ner och få nån sömn vilket är otroligt jobbigt. Jag hoppas på turen att få prova dessa produkter för mina torra händer och snygga lack. Behöver få varva ner inför det nya året med grönt te i finaste muggarna! 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson
  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  God jul! 🙂

 84. Mina naglar skulle verkligen behöva lite vård. Har ett jobb som inte är så snäll mot händer och naglar. Ett sånt kitt hade vart perfekt☺

 85. Vill min bästis bjuda,
  på en kväll som glatt ljuda.
  Njuta av en god kopp te,
  medan viktig planering ske.
  Hon ska gifta sig nästa år,
  ett underbart bröllop jag spår.
  Medan jag hennes naglar måla,
  skulle vi glatt skråla.
  Planera hennes stora dag,
  som stundar om ett litet tag.
  Självklart hon sedan lacket få,
  så att det till bröllopet kan åka på <3

  Följer på instagram: johannaeericson

 86. Jag jobbar som florist och händerna får ta såå mycket stryk!
  Framförallt nu på vintern när det är kallt och torrt, och så mycket vatten på det.
  Händerna är torra och spricker.
  Att fixa naglarna har jag helt fått lägga på hyllan just nu, för nagellacken flisar sig direkt av allt slitage.
  Detta hade varit en kanon-klapp till mig!
  Skulle nog behöva sitta ner och varva ner med en kopp te efter all julstress..

 87. Vilket mysigt kit att vinna ☺️ Hoppas vinna för en mysig avkopplande stund för mig själv. Kan jag behöva då jag haft det tufft och blivit opererad. Tycker själv att jag är värd det ❤️ Håller tummarna hårt! GOD JUL ??Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor

 88. Vilken underbar, perfekt och lyxig klapp bara till mig, VILL HA!
  Det är väl typiskt en mamma att glömma sig själv nu till jul
  och bara tänka på att barnen ska bli nöjda och må bra?

  gillar och delar

 89. Tänk att få njuta av gott te i vackra koppar efter att man fått naglarna vackra, inte illa. Det skulle jag gilla.

 90. Therese Kunnas Franzen

  Detta hade varit en klockren vinst då jag jobbar i en reptilbutik med tillhörande växthus så är mina naglar kaotiska.
  Det blir mycket grävande, jord, tvätta händerna, handsprit och rengöring av terrarium med trä, växter och sand.
  Nagellack håller inte ens i en dag när jag jobbar så hade varit kul om det höll flera dagar! 🙂
  Följer på instagram och facebook!

 91. Ett helt fantastiskt paket som gjort för mig, jag älskar att dricka yogite och måla naglarna och nagellack är också en stor passion jag har. Skulle bli superglad om just jag vann 🙂 Följer på fb.

 92. Vilken underbar lucka! Det här vill jag vinna till mig och min rumskompis, perfekt blandning av grejer för oss båda. Jag är torr om händerna, hon älskar manikyr och vår gemensamma favoritsyssla är att sitta i trappan och dricka te. Hon har dessutom haft problem med hälsan den senaste tiden så det hade vart underbart att få pyssla om henne lite med detta!

  (Jag följer dig självklart både på instagram och facebook!)

 93. Gillar på insta som @anakokol och på face sedan länge.
  Jag dricker bara te och skulle verkligen gilla att testa detta för mig nya te.

 94. Jessica Eliasson

  Vilket härligt feelgood pris. Älskar doft och smak av citron. Är tedrickare av stora mått. Ca 5 koppar om dagen. Vet ingen som skulle uppskatta detta mer!

 95. En kopp yogite och lugnet sänker sig i hela rummet. Barnen undrar vad som luktar så gott men vågar inte smaka. Vi plockar fram vår nya lack, hjälps åt och myser med våra nya lyxiga lack. När allt torkat in smörjer vi in våra händer i den underbart doftande handkrämen. Jag kan redan känna dofterna och se det framför mig! Nu håller jag tummarna.

 96. Emelie Erlandsson

  Åhh, vilket härligt paket med mina favoriter. Nagellack och te är något jag verkligen älskar. Detta skulle bli en perfekt julklapp till mig själv. Eftersom det dessutom är två koppar så skulle jag dela denna feelgood stund med min bästis!

 97. trotta hander, mycket eksem,
  det hjälpa val til med en go handkrem,
  slappa av med en doftande te,
  One cup for my man and one cup for me!
  God jul!

 98. Åh vilket perfekt paket, det skulle jag bli riktigt glad över. När barnen somnat för kvällen och jag har min egentid skulle det ju vara så himla mysigt att lyxa till det lite

 99. Gud vilket pris! Det skulle vara så fantastiskt att få ge bort detta till min mamma som alltid är stressad och alltid har trasiga händer pga mycket jobb där man ständigt tvättar händerna. Hon älskar te och har haft ett tufft år med skilsmässa och flytta till lägenhet och kan inte unna sig något själv längre. Därför skulle jag vilja ge henne detta!

 100. Har såna där trista händer och naglar som jag helst gömmer undan och inte visar och det hade ju varit väldigt roligt att få känna sig stolt över dem istället.

 101. Låter underbart med avkoppling och manikyr. Ja tack, säger jag 🙂 Älskar te och härliga muggar som dessa, och att få försöka göra mig lite vacker är ju inte heller helt fel!
  Gillar på fb, Maria Mattson.

 102. En sådan mysig vinst som sätter guldkant på vardagen jag håller på och pluggar och har varit väldigt dålig på att tagit hand om mig själv måste lära mig det koppla av mer inte stress gillar och delat offentligt med namnet Helena Lindgren

 103. Jag gillar på facebook.
  Jag vill vinna för att det här är typiska saker jag gärna vill unna mig, men som universitetsstudent med en bebis påväg så är det sånt jag verkligen inte borde lägga pengar på. Så nu hoppas jag på en julklapp i form av denna vinst istället 🙂

 104. På jobbet får jag inte ha nagellack men är ledig var 3e vecka och då piffas dom ordentligt så detta kit vore trevligt att vinna så dom får ännu mera kärlek. Och gott te ur snygga koppar är absolut inte fel det heller

 105. Detta hade verkligen vart behövligt inte bara för att det nagellacket jag har nu knappt håller en dag, utan även för att jag jobbar i hemtjänsten och har haft det väldigt stressigt sista månaden och mått så där med massa ångest. Så med detta kit hade jag kunnat koppla av med en manikyr tillsammans med min syster. Det hade vart toppen!

  Följer på instagram @ronjabrann
  följer på facebook @ronja brånn

 106. Åh, vilken härlig vinst! Här hemma älskar vi att måla naglarna så det vore underbart att få vinna hem lite nya lack. Mysigt att få krypa ner i soffan med fina muggar och gott te efteråt. En perfekt avslutning på en tuff och lång arbetsdag.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag givetvis även delat tävlingen. Följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 107. Med detta lyxiga kit jag vill vinna,
  Kan min kära mamma avkoppling finna!
  Min kära mor älskar allt i.. Nej jag kan faktiskt inte rimma,
  men detta vill jag till min mamma gärna vinna.

  Min mor är en riktig livs njutare och det är det ingen tvekan om, hennes söndagar består av hemma spa. Med manikyr, bad och te. Därför skulle just detta kit passa perfekt för hennes söndagar och perfekt för mig att ge henne! Kram

 108. Med detta lyxiga kit jag vill vinna,
  Kan min kära mamma avkoppling finna!
  Min kära mor älskar allt i.. Nej jag kan faktiskt inte rimma,
  men detta vill jag till min mamma gärna vinna.

  Min mor är en riktig livs njutare och det är det ingen tvekan om, hennes söndagar består av hemma spa. Med manikyr, bad och te. Därför skulle just detta kit passa perfekt för hennes söndagar och perfekt för mig att ge henne! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
25 Shares
Pin
Share
Tweet