Artikeln innehåller reklamlänkar

VLOG: Remington Curl Revolution + Tävling

emington Curl Revolution

Hur fungerar Remingtons nya automatiska locktång, Curl Revolution? Det får du reda på i dagens videoblogg! Här visar jag hur jag fixar mig när jag bara har 10 minuter över på morgonen. Om du själv är sugen på att prova locktången har du nu chansen. I samarbete med Remington tävlar jag nämligen ut två exemplar av Curl Revolution (värde ca 799 kr) till er läsare 😀

Remington Curl Revolution har en instant curl-teknik som roterar automatiskt åt vänster och höger med ett klick för att skapa naturliga lockar. Du väljer själv i vilken riktning du vill locka håret och kan på så sätt fixa naturliga eller mer busiga lockar. Locktången värms upp på 15 sekunder, har fem temperaturlägen, ett temperaturlås samt en så kallad 4x skyddsbeläggning (antistatisk, keramisk, turmalinjonisk, smidigt glid) som garanterar glansiga och mjukt formade lockar.

Mer info om locktången hittar du på Curlrevolution.se.

Vill du vinna Remington Curl Revolution?

* Skriv en kommentar i detta inlägg och motivera varför just du vill vinna denna locktång.

För plus i kanten:

+ Prenumerera på min nya Youtubekanal
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Detta inlägg är i samarbete med Remington.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Emma S och Therese. Stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

75 reaktioner på ”VLOG: Remington Curl Revolution + Tävling”

 1. amandacarlberg

  Jag har spikrakt hår och har svårt att använda min vanliga locktång för att jag alltid bränner mig på den

  Jag följer dig redan på FB Amanda Carlberg Larsson
  Och tror jag heter [email protected] på youtube

 2. gillar dig på fb! 🙂 jag skulle vela vinna eftersom nu äntligen börjar mitt hår bli tillräckligt långt för att lockas igen. klippte ju det och ångrade mig.. har alltid drömt om lockar, men lyckas aldrig få till dem fint. men med denna ser det så fruktansvärt enkelt ut att till och med jag borde klara av det! 🙂 dessutom ska jag på temafest (superhjälpte/superskurk) i början på maj och några lockar till min outfit hade suttit perfekt! 🙂 och att sen kunna ha beachlockar under sommaren hade varit superfint och roligt! kram <3

 3. Hej Ida!
  Åh vilken spännande locktång! 😀

  Jag har länge varit trött på mitt superplatta och raka hår. Jag har försökt lära mig att locka håret med både plattång och locktång, och jag försöker fortfarande, men jag kämpar. Detta gör att jag inte vågar ge mig på det på morgonarna och då får håret hänga som det är. Trots att jag mer än något annat vill kunna styla mitt hår (dels för att jag känner mig så mycket finare och för att man får så många fina och snälla komplimanger!)

  Därför vore denna locktång perfekt för mig! Som har ont om tid, kunskap och framför allt tålamod!

  Nu håller jag tummar och tår stenhårt för jag vill verkligen testa den här! 🙂

  Följer även din YouTube-kanal och gillar Adaras på Facebook 🙂 Såklart!

  Kram!
  Emma

 4. Felicia Buiten

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna locktången eftersom jag aldrig lyckas med mina lockar och om jag nu skulle göra det får jag en massa brännmärken på halsen vilket inte heller är så snyggt. Denna hade verkligen underlättat för mig eftersom jag aldrig vet vilket håll jag ska snurra åt när jag väl lockar mitt hår så det brukar tyvärr oftast sluta med att jag plattar det istället vilket är ganska tråkigt.
  Jag följer din youtube-kanal, gillar din facebook-sida och håller tummar & tår att jag en gym locktång får! =) <3

 5. Jag har superproblem med mitt hår för att jag har lite av en frisörfobi. Så jag vill inte klippa mig, men samtidigt vill jag inte att mitt hår ska se slitet ut. Känns som att jag provat det mesta, och nu börjar min locktång från Babyliss ge upp, får inte till fina lockar längre 🙁 Blir värsta snyftinlägget här, men faktum är att då min sambo precis bytt jobb så kommer vi under två månader leva på mitt CSN, så det hade ju varit helt underbart att få en ny liten tång.

  Btw, ska du på några av eventen nästa vecka? (GoodPR, VassPR och Better Bloggers?) Jag går gärna tillsammans om du skulle vilja 🙂 <3

 6. Vill gärna vinna denna locktång!:-) Går i 9an och det blir bal i Juni, hade varit nice att inte behöva lägga 1 timme på håret haha

 7. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att ha lockigt hår men jag kan verkligen inte locka håret själv, har testat alla möjliga olika. Så enda gångerna jag får chansen att ha lockigt hår är när jag går till frisören, men denna så ju faktiskt riktigt enkel ut att använda. Xoxo!!

 8. Har ingen youtubekanal, men hoppas att jag får vara med ändå.
  Jag följer dig på Facebook som Anna Eriksson.

  Jag önskar vinna locktången, då den bara kändes så wow.
  Mitt hår är rakt och tråkigt, så lockar är för mig ett måste. Jag har en gammal locktång från min mormor som är så gammal
  och omodern att håret fastnar i den. Sedan försökte jag mig på plattången och det går inte alls. Jag klarar inte av att använda den på det sättet hur mycket jag än försöker och hur lätt det än må se ut. Så jag önskade mig en riktig locktång för något år sedan och inte heller den blev använd mer än en gång. Just för att den var så svår att hantera. Vet inte om det är jag som är trög 🙁

  Den här locktången vore rena drömmen för mig. Ser sjukt lätthanterlig ut, som att vem som helst skulle kunna använda tången. Jag har alltid fått sova på blött hår varje natt för att få de där vågorna och den där volymen som jag måste ha. Det hjälper, men ser inte alls lika fint ut som med riktiga lockar. Risken är också den att håret kan bli buckligt om man har otur. Jag drömmer fortfarande om mina hollywoodlockar och hoppas att den här vinsten kan vara lösningen på mina problem ♥

 9. Därför att jag för flera år sedan glömde min superbra locktång på ett hotellrum i Amsterdam, och trots att jag hörde av mig till dem så återfanns den inte… hette det iaf. Säkert nån ur personalen som snott den! 🙁
  Sen dess har jag inte haft råd att skaffa nån bra locktång, och denna verkar ju superenkel, så därför vill jag vinna! 🙂

  Följer på både Facebook och youtube! 🙂

 10. Hej Ida,

  Mitt hår är nästintill omöjligt att locka, de håller aldrig och det spelar ingen roll om det är jag själv som gör dem eller om det är någon annan som hjälper mig. Vilket är jätte synd då jag tycker det är så himla fint med lockigt hår, men det blir ju därför att man oftast har gamla vanliga spikraka hår varje dag då det skulle ta alldeles för lång tid att försöka få till det så det håller på morgonen innan man drar iväg till skolan. Så därför verkar ju denna perfekt och det verkar ju inte ta så jätte lång tid att fixa fina lockar med den! 🙂 Sen så kommer ju studenten för min del snart också så skulle vara jätte kul att kunna ha lite fina lockar under studentmössan och faktiskt få känna sig lite extra fin den dagen. Så därför skulle det då vara jätte roligt om jag kunde få vinna denna 🙂

  Håller tummarna och hoppas nu då! Skulle verkligen vilja testa denna! 🙂

  Jag följer Adaras på facebook sedan tidigare, är dock inte inne på youtube så ofta så det har jag missat men det ska jag definitivt se till så att jag börjar följa dig även där 😉

 11. Har precis klippt av 2 dm av håret då det var som en risbuske. Passade samtidigt på att byta från rött till varmbrunt så nu är jag så himla sugen på en snygg styling med fina lockar

 12. Så snyggt håret Blev! Använder min gamla plattång som knappt fungerar längre detta hade varit en jätte rolig grej att vinna då jag verkligen behöver en ny 🙂

 13. Jag skulle vilja vinna denna locktång på grund av att jag inte har någon helt enkelt. Jag har ingen locktång så jag kan aldrig locka håret. Jag har en plattång jag skulle kunna locka med men det blir inte alls lika fina lockar. Om två månader tar jag studenten, vilket betyder att jag är en ganska fattig student. På min student skulle jag absolut älska att få ha lockigt hår. På balen vore det också helt fantastiskt att kunna locka håret snyggt och prydligt hemma och slippa gå till en frisör som jag måste betala massa dyra pengar till.

  Det skulle vara så fint till sommaren att kunna gå runt med lockar i håret istället för att gå runt med mitt superplatta hår varje dag. Det vore kul att kunna förnya sig lite.

  (Jag prenumererar! :))

 14. För att jag som är arbetssökande inte har råd att unna mig något extra. Blev dessutom lurad på ett sommarjobb som de lovat mig och som de sedan drog tillbaka.Blev så besviken och ledsen!
  I alla fall så vill jag ha lite lockar i mitt raka hår. Lite glamour i mitt liv med andra ord!

 15. Åh, perfekt för mig som aldrig orkar sätta på min egen locktång som tar cirka 10 minuter att bara värma upp. Och även till mig som inte får till lockarna för att jag vrider helt konstigt på locktången haha. Skulle vara perfekt till min kompis bröllop hon håller rum om två veckor 😀

  Jag följer dig redan på facebook och prenumerera redan på din youtube kanal 😀

 16. Håret är ofta det som blir bortprioriterat om morgnarna när tiden inte riktigt räcker till, ofta blir det en enkel knut i nacken. Skulle gärna testa på att göra lite roligare mer spännande frisyrer. Vet att du har lagt upp några videos med nya frisyrer jag hoppas testa. Tack för all inspiration, hoppas jag nu får möjligheten att själv testa på detta! 🙂

  / Gunilla

 17. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna en riktigt ordentligt locktång. Har haft en annan modell ifrån Remington tidigare och den var verkligen grym. Nu är den dessvärre försvunnen (helt spårlöst borta), så det vore fantastiskt att få chansen att vinna en ny speciellt då vi ännu inte har bestämt i fall vi ska styla oss själva inför den stora dagen den 23 maj när vårt event går av stapeln för fjärde året i rad eller i fall vi ska boka in en tid någonstans.

  Den skulle med andra ord komma väl till pass, kanske då, men även vid andra tillfällen när jag eller dottern vill känna oss lite extra fina.

  Gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 18. Lockade håret ofta tillslut tills min dåvarande locktång gick sönder! Har sörjt den lite för länge nu och inte haft råd med en ny så att vinna denna vore ju perfekt!

  Följer dig!

 19. Jag är väldigt gärna med och tävlar, följt dig väldigt länge nu och jag blir alltid inspirerad utav dig och din blogg! När man har det där tråkiga och platta håret men man hinner aldrig ställa sig med plattången för att göra lockar så hamnar håret alltid i en tråkig tofs.. Tror många känner igen sig i det där problemet! Hade såklart vart en stor lättnad att ha en tång som gör “jobbet åt en” och som du sa i videon, att det bara tog 10 minuter att få så fina lockar! Fantastisk produkt och Remington är stora favoriten i hyllan!
  Fortsätt att göra ett awesome jobb på bloggen och önskar dig en trevlig helg! 🙂
  Hälsningar Dénize

 20. Jag följer dig redan på FB (och Instagram) =D Jag älskar lockigt hår, men fixar sällan håret. Detta för att jag för några år sen fick en kronisk skada på axeln, så att krångla med en locktång är något jag undviker eftersom hela armen börjar krampa. Har köpt flera locktoner under åren, men har nu slängt alla… Men med ett sånt här underbart redskap så finns det nog hopp även för mig!

 21. Jag har sedan länge velat ha en bra plattång som både lockar och plattar ditt hår. Jag var ute och shoppade en dag då jag och min kompis gick förbi ett stånd där de sålde just sådana plattänger. Jag blev helt förbluffad över hur bra den var och bestämde mig därmed för att köpa en. Det var inte billigt, men då jag sedan länge velat ha en kände jag att jag fick unna mig en. När jag kommer hem och ska testa var det inte alls som när de visade på mig tidigare den dagen. Det blir inga lockar alls, bara halvrakt hår då värmen inte alls fungerar. Så nu är jag tillbaka på ruta noll igen. Jag hade blivit superglad ifall jag vunnit denna plattång då den har allt jag någonsin önskat mig!

 22. Camilla Schrewelius

  Jag har verkligen jättetråkigt hår, torrt och spikrakt. Jag brukar aldrig styla till mitt hår och göra snygga frisyrer för det är nästan omöjligt att locka det med locktång eller plattång. Därför skulle det vara fantastisk roligt för att se om remington curl skulle fungera bra på mitt hår. Så att jag äntligen kan få till de där snygga Hollywood svallet och verkligen känna sig vacker när man går ut istället för att ha samma frisyr som jag alltid har. För i sommar vill jag gärna ha lockat hår till sommarklänningen, jag håller tummarna att jag har tur att vinna.

  Gillar på facebook och Youtube
  Camilla Schrewelius

 23. Wow vilken locktång! Med den kan min 13-åring göra sina lockar själv. Nu sitter jag i evigheter och försöker få till det med plattången men lockarna blir mer kantiga och topparna spikraka. Vilken perfekt födelsedagspresent när Julia snart fyller 14.

 24. annica sundström

  Det går löss på jobbet jag tror jag svimmar, jag kammar och kammar håret i timmar. Det blir frissigt och struligt ja allt annat än snyggt, med denna skulle jag få frisyrhjälp och även lössen skulle döden dö det skulle kännas tryggt.

 25. Jag skulle vilja vinna för att jag är super dålig på att locka mitt hår, får verkligen inte till det. Det blir sträck/böjningsmärken i mitt hår från plattången, antagligen för att jag håller på för länge med hårslingan innan jag väl börjar dra plattången neråt eller så är jag bara sjukt långsam. Dessutom tar det säkert över en timme att locka hela mitt hår, för att det är ungefär ner till min midja, plus att lockarna blir fruktansvärt ojämna av någon anledning. Slutar alltid med att jag sätter upp håret i en tofs för att hälften av håret är lockar (oftast dåliga) och hälften är bara blää.
  Följer dig på facebook.

 26. Jag skulle Vilja vinna då Jah för tillfället just flyttat hemifrån och inte har någon plattång samt att jag precis ska börja mitt sommarjobb på bank, vilket kräver att man ser fin och fräsch ut i håret!:)

 27. Hej. Jag vill vara med och tävla. Totalt egoistisk anledning. Barnens pappa gjorde slut för 1½ år sen och flyttade i januari. Är mamma till tre barn. 6 år, 4 år och 3 år. Ekonomi är väl lite sisådär då sjuksköterska ej gör en rik. Jag ska alltså bli snygg för singelmarknaden nu och en locktång är något jag alltid velat ha men inte har råd med. Jag hoppas att jag vinner så jag kan piffa till mig och gå på en date.

 28. Gunilla Egelstad

  Självlockigt hår – är så svårt då man inte till lockarna får.
  Men med en bra tång mina lockar – verkligen rockar.
  Följer dig på fb.

 29. jag har rakt hår och skulle häromdagen prova på att locka håret med plattång men det gick inte alls som jag ville håret stod hejvilt! När man är så osmidig som jag är så skulle den här locktången vara perfekt 😀

  följer på facebook och youtube! 😀

 30. Mitt hår har ÄNTLIGEN vuxit sig lite långt! Lite så där långt så att man kan svepa lite med det. Drömmer självklart om stora tjusiga lockar, men någon locktång äger jag inte!

  Gillar din fb-sida sedan länge och prenumererar på din YouTube-kanal (symirre)! 🙂

 31. Mitt hår är inte lika på båda sidorna av huvudet så jag måste alltid fixa till det för att få någon fason på det. Den här tången skulle underlätta något otroligt för mig.

 32. Åhh, jag är verkligen med och tävlar! 😀

  + Jag gillar din youtubekanal som [email protected]
  + Jag har gillat din facebooksida sen lång tid tillbaka under namnet Therese Pettersson.

  Jag går en danslinje på folkhögskola och då har man inte alltid tid till att gå upp och fixa sig varje morgon. Sen och andra sidan är det inte värt heller eftersom jag inte har några bra saker att fixa mitt hår med och eftersom vi dansar hela dagarna så blir håret lätt förstört ändå.. Så då blir det att man går upp och sätter upp håret i en boll och går och känner sig onöjd med sig själv.. Att få vinna Remingtons Curl Revolution hade underlättat för mig samtidigt som jag hade fått kliva upp varje morgon och gå till skolan och känna mig fin samtidigt som det bara skulle ta 10 minuter att fixa det så.. & det hade varit värt att sätta alarmet 10 minuter tidigare och gå upp göra iordning håret. 🙂

  Jag håller mina tummar och tår!! Hade blivit såå glad!!
  Kram
  //Therese

 33. Jag har alltid drömt att ha Hollywood lockar på ett såntdär spontant och proffsigt sätt. Denna locktång hade verkligen gjort mitt liv lite snyggare och lite piffiga.

  Håller tummarna på vinst

 34. Jag skulle så gärna vilja vinna denna locktången så jag kan få känna mig fin i håret.
  Jag har aldrig lyckats få till de där perfekta lockarna för min gamla locktång bara trasslar in sig i håret och värms upp väldigt ojämnt så håret blir bara trassligt, lockarna blir konstiga och det tar jättelång tid. Det känns inte värt att lägga så mycket tid när resultatet inte ens blir bra. Med en ny locktång från Remington skulle jag äntligen kunna få till de där fina lockarna och att det går snabbt och enkelt är ett stort plus.
  Gillar självklart dig på facebook sen tidigare.

 35. Helena i Uppsala

  Mamma, 86, är senil men vill ändå se fin ut i håret. Jag hjälper henne att duscha, tvätta håret och sedan rulla det. Men utan tålamod plockar hon ut papiljotterna alldeles för tidigt. Här behövs en uppdatering av hårstylingsmetoden!

 36. Blev helt chockad när jag såg hur enkelt det var och framförallt hur snygga lockarna blev i din video. Med mitt spikraka hår kände jag direkt att den locktången är som gjord för mig. Det skulle verkligen vara drömmen att få använda den till vardags, fester och framförallt balen nu i juni!

  Gillar Adaras facebook sedan länge

 37. Wow måste ha missat denna locktången och har även missat din grymma blogg. Denna locktången verkar bra på alla möjliga sätt, den roterar automatiskt man slipper anstränga sig och det är väldigt bra för mig som har tjockt och långt hår. Det hade verkligen varit kul med en ny locktång då min är drygt 3 år gammal. Men för oss som bara får sitt barnbidrag varje månad på 1050 har inte chansen att lägga pengar på sånna hära fina men väldigt dyrabara saker. Håller tummarna!!!

  kram

 38. Åh! Jag vill vinna, till min snart åttaåriga dotter och hennes femåriga syster. Den stora har en sidecut och vill locka luggen på ett speciellt sätt. Den lilla är en prinsessa. Prinsessor har lockigt hår. En locktång skulle va typ årets present! Jag är världens hemskaste mamma som inte har en locktång!
  Att mamman skulle få va med lite på ett hörn är bara bonus.
  Gillar på fb sen länge och nu även på Youtube.

 39. Hej!

  Jag är en tjej på 17 år som har väldigt platt hår. Det har alltid varit helt platt, ganska halvlångt och i en ganska ljust brun nyans. Jag har aldrig förändrat det och det har alltid varit lite tråkigt. När jag har försökt göra något med det, t.ex. locka det så har det gått ur med en gång eller blivit totalt misslyckat. Det skulle vara otroligt kul att förändra min vardagliga, tråkiga frisyr och jag vill lära mig att locka håret så att det verkligen fungerar. Inspireras väldigt mycket av dina fina bilder och jag började följa dig här på bloggen för några månader sedan. Du har verkligen vackert hår och ett så snygt svall. Jag tror inte att mitt hår är så omöjligt som jag tror så det vore häftigt ifall jag kunde förändra det till det bättre. Min nuvarande locktång (och enda) är värd ca 50 kronor och känns som att den bränner håret när jag försöker använda den, vilket inte gör saken bättre.
  Gillar på Facebook och följer också på YouTube. Kramar!

 40. Jag är med!
  Jag vill vinna denna för att jag hoppas att den kan få mitt hår lockigt. Jag har testat en del locktänger och mitt hår har inte gått att locka… helt sjukt. Men min frisör pratade om en liknande sådan här locktång och jag blev väldigt nyfiken. Men som arbetslös har jag inte råd med sådant. Det skulle vara kul att få ha håret lockigt någon gång ibland utan att det går ur efter 10min (och tar ca 3 timmar att göra).

  Gillar din sida på Facebook sedan tidigare under namnet Liil Babustyle.

 41. Jag är gärna med!

  Jag vill vinna denna för att jag skulle vilja variera min frisyr snabbt och få snygga lockar
  och mer volym i håret! 🙂 De skulle vara så kul och få prova denna locktång och
  den verkar så grymt bra! 🙂

  Gillar din sida på Facebook sedan tidigare Malin Gustafsson

  Hoppas på tur.

 42. heej heej! asså de är ganska kul att jag vill vinna en locktång 🙂 för jag har typ självlockit hår men jag har så fluffit så jag plattar de jämt.. men jag vill ha såna där fina lockar som man får med en locktång 😀 Åhh va kul om jah vann!! skulle nog göra underbara lockar varje dag 😉 haha kram på dig Ida! gillar dig på fb och på youtube! visste inte att du hade youtube förns nu 😉 ska sitta och kolla på dina videos sen 😀

 43. Jag hade så gärna testat locktången ovan men studentekonomin ger inget utrymme för fina hollywoodlockar, i alla fall inte verktygsmässigt. Hade älskat att kunna plocka fram finingen här och piffat till mig lite pä morgonkvisten!

  1. Jag har faktiskt förlängt tävlingen lite till. Såg att min kampanj med Remington slutar den 20 maj och tänkte att tävlingen lika gärna kan få pågå till dess 🙂 <3

 44. Jag vill vinna för att den verkar väldigt lätt att använda och jag har svårt för att locka mitt hår eftersom lockarna går ur lätt. Denna verkar vara lättare att hantera.

  Jag gillar på facebook och följer på youtube.

 45. Åh så lätt det ser ut när du lockar håret med Remingtons automatiska locktång! Jag är sämst på att locka mitt hår… blir aldrig nöjd när jag gör det själv. Enda gången det blir fina lockar i mitt hår är när jag är hos frisören. Jag har testat med både locktång och plattång, jag förstår verkligen inte hur andra lyckas med att fixa snygga lockar med plattången?! Mina ser bara konstiga ut. Dessutom är mitt hår väldigt tunt och lockarna vill inte hålla sig mer än någon timma innan håret är rakt igen. Känns ovärt att lägga ner så mycket tid för mig då. Men den denna ser det ut gå snabbt och blir hur snyggt som helst! Jag vill verkligen få chansen att testa denna locktång från Remington, då skulle jag använda den när jag ska på Summerburst. Med fina lockar i håret hade jag känt mig festivalsnygg! 🙂

  Gillar din sida på FB (Mia Haapaharju)

  Hälsningar Mia

 46. Inger Viklund

  Locktänger många, till håren de långa,
  men efter många missar, jag de flesta dissar.
  Mitt hopp står nu till er, att jag ej behöver leta mer…..
  Det ser enkelt ut, så nu vill jag prova och hoppas att letandet får ett slut!

 47. Madeleine Larsson

  Åh jag är jättegärna med! Jag har länge kämpat med mitt dåliga självförtroende när det gäller min kropp. Men om det är något som kan ge mig positiva tankar om mitt utseende, då är det mitt hår. Det jag dock saknar med mitt hår är att kunna styla det, det är så platt och livlöst och jag skulle bli så exalterad ifall jag skulle kunna åstadkomma något riktigt fint med mitt hår med hjälp av denna locktången, det skulle göra min vardag glädjefylld!

  Gillar din sida under mitt namn Madeleine Viktoria Larsson.

  Kramar!

 48. Felicia Karlsson

  Jag vill vinna denna locktång för jag tävlar i dans. När jag ska på tex danstävlingar har jag inte en sån bra locktång och denna har verkar så himla bra, skulle göra min dag om jag vann + jag prenumererar och gillar också ❤️❤️

 49. Åh den verkar supersmart! Jag har själv kort hår men min dotter spar nu ut och har lite längre än axellångt. När vi var hos frisören sist så fick hon lockar i håret och hela hon bara strålade! Det skulle vara så ljuvligt att få ge henne en såhär smart och lyxig locktång i present nu när hon snart fyller år. Håller tummarna stenhårt och följer dig på Facebook och Bloglovin

 50. Emelie Strömberg

  Till skillnad från många andra kommentarer här så har jag inte spikrakt hår utan jag har naturliga lockar. “Men då behöver du ju ingen locktång” säger de flesta. MEN TÄNK FÖR ATT DESSA LOCKAR LEVER ETT EGET LIV! Jag kan vakna hur som helst på morgonen, antingen som Guldlock med ett otroligt svall eller som något de dragit upp från ett träsk. Det är för dessa träsk-dagar jag behöver en locktång för att tämja mitt galna hårsvall. Att jag då har en gammal locktång som tar lång tid att värma upp + att jag gillar att sova länge på morgonen är ingen bra kombo. Så oftast slutar mina träskmornar med en hästsvans men läste idag att hästsvansar kan i längden leda till skallighet () så att kunna fixa lockar snabbt och enkelt känns nu viktigare än någonsin!

  Gillar din sida på Facebook under namnet Emelie Strömberg:)

 51. Stina Johansson

  Gillar på Facebook! Äger för tillfället ingen locktång och när jag kollar på den här verkar den vara superbra! Skulle bli perfekt för mig och min syster att dela på, då skulle båda bli glada med lite nytt lockigt hår.

 52. Gillar på fb och följer på bloglovin 🙂

  Jag är i stort behov av en ny locktång, min gamla har många år på nacken nu och det är en ren chansning varje gång jag drar igång den och hoppas på att den ska fungera. En ny, lättanvänd locktång vore toppen och ett fint sätt att fira min nya hårfärg 🙂

 53. Åh, det låter som något för mig. Efter många operationer i ryggen har jag svårigheter att ha händerna och armarna uppåt en längre stund.Så denna locktång låter helt fantastisk för mig. Jag kommer att kunna fixa håret igen och slippa att alltid ha det ni tofs.
  Håller tummarna att ena vinsten går till mig 🙂

 54. Åh jag är gärna med för det vore så grymt att ha en bra locktång som är relativt simpel att använda. Har rätt tråkigt hår och vore kul att kunna snygga till det oftare!

 55. Jag följer dig på FB och YT, självklart!
  Jag skulle vilja vinna för att jag tog modet till mig och skaffade relativt kort ombre! Efter fem år av i princip samma färg och form gjorde jag något annorlunda. Grejen med ombre är ju dock att det verkligen tar effekt när man lockar det – något min studentekonomi inte tillåter. Just nu lånar jag vänners locktänger. Den här hade varit underbar!

 56. Emily Wallin

  Det nalkas ljuva sommartider, sommarlov och den årliga skolavslutningen för min dotter. Hon har vägrat klippa sig sedan förra sommaren för att så gärna vill ha fina lockar i håret detta år. Med denna smarta (snygga) locktång skulle hon dessutom lyckas med att få till lockarna själv. Hon skulle bli så fin (även jag kommer att använda den flitigt! ) Så nu hoppas vi verkligen att vi har turen med oss denna gång!!!

 57. Följer och gillar din sida 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att jag har äntligen börjat få halvlångt hår nu sedan jag klippte mig i somras och har inte kunnat locka mitt hår förrän någon vecka tillbaka.

  Har oerhört svårt för att få till lockarna då jag använder mig av min plattång och de blir liksom inte samma sak som med en vanlig locktång. Jag är personen som sover in i det sista på morgonen, både på helger och vardagar. Jag vill gärna vara fin på skolan, se fräsch ut, men ofta finns inte tiden. När jag lockar tar det upp mot en timme och det hinner jag aldrig med, så det blir ofta bara uppsatt…

  Tycker dessutom det var en fruktansvärt cool grej att den roterar av dig själv! Himla praktiskt!

 58. Som småbarnsförälder har jag inte så mycket tid att fixa med håret på morgonen. En sådan locktång skulle alltså passa mig perfekt, äntligen skulle jag kunna då ha fint lockigt hår även till vardags. Följer dig på både YT och FB

 59. Linn Vindeln

  Hej Ida!
  Jag är en sån tjej som kanske inte unnar sig själv såna här saker. Utan mer kör på stilen “basic” och hårfix brukar vara längst ner på priolistan . Man vet som inte riktigt vart man ska börja och jag känner att det mest bara tar tid! Men nu känner jag att sommaren är på väg och jag har gått in i ett nytt kapitel av mitt liv (med en fantastisk person), då jag känner att jag faktiskt vill ta tiden att göra mig fin! Och den här locktången skulle helt klart vara en stor hjälp på vägen!
  Stor kram

 60. Åååå!! Här sitter en tös med slickat hår,
  utan minsta volym, så rakt det bara går!
  Visst är det lyxigt att slippa plattång,
  men hur roligt är det med “straight” varje gång?
  Jag har en gammal lockar-sak från -93,
  om du såg den skulle du skratta dig sné!
  Nu håller Gustavs mamma tummar och tår,
  för vinst så hon snygg i håret på Ljungarocken går!!

 61. Många här som vill vinna.
  Hoppas jag kommer hinna!
  Önskar mig så gärna
  kunna få tid att träna.
  Med en Remington så smart
  skulle jag ju ganska snart
  kunna fina lockar snurra
  och vid mina hektiska mornar hurra!

  Gillar både fb och Youtube!

 62. Sofie Larsson

  Hej! Jag har långt hår nästan ner till rumpan. Mitt hår är naturligt platt och livlöst och det tar lång tid att locka och lockarna försvinner väldigt fort. Därför skulle det vara väldigt roligt att få vinna en Remington Curl Revolution som skulle ge mer liv i mitt hår och kunna ge mig enkelt naturliga lockar.

  Följer och gillar på Facebook och Youtube

 63. Jag vill ha en locktång som stylar håret snabbt, jag som är mamma har inte tid att lägga massa tid på mitt hår. Gillar redan fb

 64. Hej först och främst wow! vilka snygga lockar det blir med denna locktång! Anledningen till att jag önskar mig vinsten av denna locktång är för att jag tar studenten i år och med studenten kommer massor utav kalas och fester då man vill vara fin i håret, jag äger själv ingen locktång så en vinst av denna locktång skulle göra mig så glad.
  – Följer dig sedan tidigare på fb linnea emanuelsson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet