#SBCA The Roaring 20s look: Black or white?

#SBCA The Roaring 20s look: Black or white?

The roaring 20s look - Swedish Beauty and Cosmetics Awards 2015 The roaring 20s look - Swedish Beauty and Cosmetics Awards 2015

I kväll är det äntligen dags för Swedish Beauty and Cosmetics Awards! Temat är 20-tal och det enda jag är säker på med min galalook är att jag vill svepa in mig i min fantastiska vita fjäderboa, måla naglar och läppar röda och sätta upp håret på något fint sätt. Sedan vet jag inte om jag ska gå all in på vitt och ha på mig en vit bandeauklänning med pärlor eller matcha fjäderboan med en mer klassisk svart 20-talsklänning?

Vad tycker ni? Ska jag ha på mig en vit bandeauklänning eller svart fransklänning ikväll? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

17 reaktioner på ”#SBCA The Roaring 20s look: Black or white?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet