The Great Gatsby – 20s look

The Great Gatsby – 20s look

The Great Gatsby - 20s look The Great Gatsby - 20s look
Foto: Natalie Lizette Lundö/Dots & Frog Photography (+ min edit)

Trots min beslutsångest mellan svart och vitt föll valet till slut på min svarta fransklänning i går. Jag hade på mig den på Swedish Beauty & Cosmetics Awards tillsammans med detaljer i sann 20-talsanda. Fjäderboa, pärlhalsband, cigarettmunstycke och bling-bling. Jag ska ladda upp fler bilder från den glammiga 20-talsgalan senare i dag. Nu ska jag nämligen cykla till Kasias nagelsalong för nagelträning igen! Puss ♥

Outfitdetaljer: Vit fjäderboaSvart fransklänning ♦ Vitt pärlhalsband Satinhandskar ♦ Cigarettmunstycke Örhängen

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”The Great Gatsby – 20s look”

  1. Det är svårt att inte förknippa 20-talet med svart-vit bilder men du verkligen lyckades skapa looken i färg! Du är verkligen duktig att förvandla din look! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet