Artikeln innehåller reklamlänkar

VLOG: The Haunted Girl

VLOG: The Haunted Girl

Halloween Makup - Haunted Girl

Happy Halloween! Här är min väldigt enkla Halloween-sminkning “The Haunted Girl“. Looken tog drygt en halvtimme att fixa och utöver linserna har jag bara använt smink jag haft hemma. Så ett simpelt tips om du vill klä ut dig imorgon! Matcha med en söt klänning och ett nött gosedjur.

Haha det tog förresten bara hela dagen att exportera detta 5-minuters långa klipp. Well … till nästa video måste jag hitta ett bättre workflow. Dessutom ska jag försöka hinna filma i dagsljus och med ett annat objektiv så att ni kan se bättre vad jag gör 😉

Till dess, prenumerera gärna på min nya kanal!

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

9 reaktioner på ”VLOG: The Haunted Girl”

  1. Det var roligt, tack! Monkey var roligt också!:)
    Du pratar bra engelska!
    Jag kanske ska lämna kommentar på engelska när jag är trott i huvudet framöver. 🙂
    Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet