This post is available in
Halloweenmakeup: DockaHalloweenmakeup: DockaHalloweenmakeup: Docka

Förra året klädde jag ut mig till polis på Halloween och detta år blev jag en docka. Jag använde mina vita linser, satte upp håret i två tofsar och gjorde en kraftig ögonsminkning. Till det, en massa glitter i håret och min finaste vita klänning.

Jag hade för övrigt en superrolig kväll med mina kompisar i Nynäs i går (därav också denna sena uppdatering). Vi har inte orkat göra något annat i dag än att titta på film i dag. Inte fy skam det heller. Vi har bland annat sett Maleficent och Red Riding Hood medan regnet har smattrat mot fönsterrutorna. Hur mysigt som helst!

Bas: L’Oréal Paris Infallible Foundation 120 Vanilla
På läpparna: Revlon Colorburst Matte Balm Elusive
I håret: The Body Shop The Sparkler Glazed Apple
På kinderna: The Body Shop Lip and Cheek Doll
På ögonlocken: L’Oréal Paris Color Riche Quads E8 Bleu Marinière
Linser: White Out

10 KOMMENTARER

  1. Jag tycker fortfarande att dina ögon är så ”läskiga”. Intrycket förstärks av den ljuva, oskuldsfulla klänningen och det är förstås syftet. Du har ,med andra ord, lyckats med Halloweenutstyrseln. Många …

  2. Asså you work it! Du kan worka en look eller en outfit hur som helst. Du är så galet snygg i allt! Haha, denna look är läcker på dig med. Precis som alla andra Halloween sminkningar. Damn girl. Love it! Btw. ditt hår är faktiskt riktigt snyggt såhär.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.