Smith & Cult Kings & Thieves + Dotted Nail Art

Smith & Cult Kings & Thieves + Dotted Nail Art

Smith & Cult Kings & Thieves - Blue Nails + dotted nail art

Detta nagellack från Smith & Cult är to die for! Det är blått som bläck, har en fantastisk glans, galet snygg flaska och ett namn som får mig att drömma om kungliga fantasyberättelser: Kings & Thieves.

Jag har haft mina naglar lackade i blått sedan förra veckan (hållbarheten på Smith & Cults lack är grym!) men testade att leka lite med vita prickar på naglarna nu. Med lite nail art kan du så enkelt uppdatera din nageldesign på bara några minuter. Bättra på ditt baslack en gång, gör små prickar med en dotting tool, en liten pensel eller en tandpetare och avsluta sedan med ett lager topplack.

Och du, det behöver inte bli perfekt! Alla prickar eller streck behöver inte se likadana ut. Jag tycker ofta att operfekta och lite mer lekfulla resultat blir roligare.

Smith & Cult Kings & Thieves finns att KÖPA HÄR bland annat.

Upptäck fler lack från Smith & Cult

disclaimer

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

13 reaktioner på ”Smith & Cult Kings & Thieves + Dotted Nail Art”

  1. Visst är det snyggt!! I know .. det är verkligen i dyraste laget … men såååå fint! Jag får nog spara flaskan som en inredningsdetalj sen och önska mig fler lack i present ^^

 1. Jag har rensat trädgårdslandet och startade med en fast föresats att använda handskar. Det lyckades inte så bra. Den mesta tiden gick till att söka de mystiskt försvunna skydden. Ogräset är nu borta , tvål och nagelborste har avlägsnat de värsta spåren men mina naglar är “ljusår” från dina tio konstverk. Kramar!

  1. Haha ååh, men det var ju riktigt bra jobbat med ogräset. Mystiskt försvunna föremål känner jag väl till. Ha en fortsatt fin kväll!
   Många kramar

  1. Visst är det snyggt!! I know .. det är verkligen i dyraste laget … men såååå fint! Jag får nog spara flaskan som en inredningsdetalj sen och önska mig fler lack i present ^^

 2. Jag har rensat trädgårdslandet och startade med en fast föresats att använda handskar. Det lyckades inte så bra. Den mesta tiden gick till att söka de mystiskt försvunna skydden. Ogräset är nu borta , tvål och nagelborste har avlägsnat de värsta spåren men mina naglar är “ljusår” från dina tio konstverk. Kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet