Vinnaren + innehållet i ADARAS hemliga goodie

Vinnaren + innehållet i ADARAS hemliga goodie

adaras-goodiebag

Vad fanns det i den hemliga goodiebagen jag tävlade ut på min födelsedag och vem vann? Det får du reda på här!

I goodiebagen går det att hitta allt från hårprodukter, nagellack, lösnaglar och tandblekning till ögonfransserum, läppglans och ett sött linne. Ett stort grattis säger vi till Therese (wikstens.blogspot.se) vars motivering gjorde mig både sjukt glad och otroligt peppad på att fortsätta med blogazinet 😀

nagelprodukter adaras-hemliga-goodiebag adaras_goodiebag

Sedan måste jag passa på att tacka alla som delat med sig av synpunkter och tips på både min blogg och bloggtidningen. Min blogg ska bara bli bättre och bättre och tillsammans kan vi göra bästa tidningen online! 😀

Puss

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”Vinnaren + innehållet i ADARAS hemliga goodie”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet