Artikeln innehåller reklamlänkar

The Body Shop lanserar 100% vegetariska ansiktsmasker med superfoods

The Body Shop 100% vegetariska ansiktsmasker med superfood

Yum-yum för huden! Från acaibär från Amazonas till ekologiska rosor och Himalayansk träkol. I dag lanserar The Body Shop fem spännande expertansiktsmasker som är fullproppade med superfoods. De är tillverkade av 100% vegetariska ingredienser och skapade utan parabener, parafiner, silikoner och mineraloljor.

Det är ingen nyhet att superfood är superbra för både hälsan och skönheten. Dessa fem burkar bär inspiration från traditionella skönhetsknep från hela världen. Du kan välja att maximera fukt, friska upp, djuprengöra, ge näring eller lyster. Eller göra som proffsen och multimaska. Det vill säga kombinera olika masker för just dina behov.

100% Vegetariska ansiktsmasker med superfood

The Body Shop 100% vegetariska ansiktsmasker med superfood

The Body Shop Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask

För hud som behöver intensiv vård för att ta bort glåmighet och ojämnheter

Med inspiration från kinesiska traditioner är detta en krämigt exfolierande mask som kombinerar naturliga ingredienser från nordöstra Asien och Sydamerika. Den innehåller ginsengextrakt från Kina, känt för sina åtstramande och uppfriskande egenskaper för huden. Risextrakt som fuktighetsbevarar och ge lyster, liksom ekologisk sesamfröolja från Nicaragua med höga halter av olje- och linolsyra som mjukgör huden.

Omedelbar effekt: Huden får en friskare lyster, jämnare yta och mindre intryck av porer

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

För hud som behöver intensiv näring

En lyxigt smältande honungsmask med inspiration från afrikanska healingritualer. Innehåller Community Trade-producerad honung från Etiopien som fuktighetsbevarar och vårdar sliten hud, marulaolja från Namibia känd för att göra huden mjuk och smidig, och ekologisk olivolja från Italien som hjälper till att göra huden smidig och fuktighetsbevarad.

Omedelbar effekt: Huden känns vårdad på djupet, smidig och utvilad.

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Amazonian Acai Energising Radiance Mask

För hud som behöver en snabb omladdning från trötthet och stress

Med inspiration från ritualer i Amazonas kommer här en saftig 100% vegansk ansiktsmask med kraftfulla naturliga ingredienser från Sydamerika: Acaibärsextrakt, guaranaextrakt och babassuolja som mjukgör, vårdar och friskar upp huden.

Omedelbar effekt: Huden ser uppfriskad och fräsch ut, med jämn yta och lyster.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

British Rose Fresh Plumping Mask

För hud som måste mättas och få tillbaka fylligheten och lyster

Med inspiration från europeiska badritualer lanseras denna uppfräschande gel-mask med äkta rosenblad och essens av handplockade ekologiska rosor från Storbritannien som verkar fuktighetsbevarande på huden. Ansiktsmasken innehåller även nyponfröolja från Chile med höga halter av omega 3 och 6 samt Community Trade-producerad ekologisk aloe vera från Mexiko, känd för sina svalkande och lenande egenskaper.

Effekt: Huden känns fuktighetsbevarande, len, silkesmjuk och smidig.

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

För hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en fräsch och naturlig lyster

En pirrande 100% vegansk lermask inspirerad av ayurvediska traditioner. Med träkol av bambu från kullarna vid foten av Himalaya djuprengör denna mask huden och tar bort överflödig olja. Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask innehåller också blad av grönt te från Japan som innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden. Liksom Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya som hjälper till att ge en klarare hud.

Omedelbar effekt: Djuprengjord hud, porerna ser renare och tightare ut = huden ser jämnare ut

The Body Shop ansiktsmasker med superfood

Visst låter det som spännande ansiktsmasker? De finns i The Body Shops butik från och med i dag för 195 kr/st.

Spara

Spara

Spara

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share