Artikeln innehåller reklamlänkar

7 tips för ett mysigare sportlov

sportlov_inspiration

Ska du spendera ditt sportlov hemma eller bland glittrande fjälltoppar? Spana då in mina 7 utvalda treats som passar perfekt efter en heldag i skidbacken.

1. Godis för naglarna
Lacka tassarna i glittrande kulörer och gläns mer än snön. Detta set från Deborah Lippman innehåller lacken: Twilight tone, Blinded by the light, Fantastic voyage, Cosmic love, Champagned supernova samt Lost in space.

2. Varma drycker
En varm dryck smakar som allra bäst när man är frusen. Lyxa till det med en snygg termosmugg som garanterat är en konversationsstartare. Just nu hittar du den ombloggade objektivmuggen som termosvariant. Den är som gjord för sportlovet, men passar lika bra på pendeltåget eller hemma i tv-soffan.

3. Mys in våren i en pyjamas
Finns det något härligare än att bara kunna vara ibland? Bjud in till ett pyjamasparty (YAY!) eller passa på att bara vara en dag. Att bara vara är en lyx som gärna kan spenderas i pyjamas.

4. Doftljus
Den ultimata måste-detaljen för att fixa mysfaktorn. Romantic rose escape jar från Woodwick är ett härligt doftljus som sprakar med doften av fina gula rosor, vatten, lotus och gyllene bärnsten.

5. Teddyfoder
Teddyfoder måste seriöst vara bland det skönaste man kan ha inuti ett plagg.

6. Stickade halsdukar
En stor halsduk är ett måste för mysfaktorn.

7. Glasskakor
Med en varm dryck till kan du med fördel mumsa på något kallt till. Skär ut en kakbit, skopa upp glass, skär ut en till kakbit och tryck till. Ta-da, gulligaste glasskakan! Använd pepparkaksformar eller köp färdiga formar för glasskakor hos Coolstuff.

Vill du veta var allt kommer från? Klicka HÄR så kommer du till min Creddlylista! Om du laddar ner Creddly-appen (gratis) kan du även scanna bilderna på min Creddlylista och komma direkt till källorna 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share