Artikeln innehåller reklamlänkar

IsaDora lanserar CCC – Color Correcting Concealer

IsaDora lanserar CCC – Color Correcting Concealer

isadora-color-correcting-concealer-ccc

Har du mörka ringar under ögonen, blemmor eller en glåmig hud? Titta hit!

Nu lanserar IsaDora den spännande produkten: CCC – Color Correcting Concealer*. Det kommer tre paletter som vardera består av fyra sorters concealers: färgkorrigerare, concealer och highlighter.

Vi hittar en Anti-Dullness för dig med glåmig hy eller för dig som har gula missfärgningar, en Neutral speciellt för dig med mörka ringar under ögonen samt en Anti-Redness för dig med rodnad. IsaDora Color Correcting Concealer finns att köpa redan nu på Eleven.se för 159 kr.

Jag provade Anti-Redness lite snabbt och känner mig riktigt positiv. Förhoppningsvis är det något som går att jämföra med Make up Stores storsäljare Cover all mix! ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”IsaDora lanserar CCC – Color Correcting Concealer”

    1. Den täcker riktigt bra under ögonen! Har samma problem med en väldigt blåaktig ton under ögonen så det är svårt att hitta produkter som faktiskt funkar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet