Artikeln innehåller reklamlänkar

Dagens tips: Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine

oral-b-3d-white-luxe-glamorous-shine

Sedan jag la vantarna på Oral-Bs lyxiga tandkräm 3D White Luxe Glamorous Shine i månadens Glossybox har jag varit helt fast. På bara några dagar har jag kunnat se ett vitare leende le tillbaka mot mig i spegeln.

3D White har tidigare lanserats av Oral-B:s amerikanska systermärke Crest runtom i världen och har gjort succé bland både kändisar och modeikoner. Tandkrämen är så populär eftersom den omedelbart gör tänderna mer skinande efter tandborstning. En tand som är täckt av plack är matt och reflekterar inte ljus, men denna tandkräm innehåller en formula som binds fast på emaljen och direkt skapar en ljusreflekterande yta.  3D White tar även bort upp till 90 procent ytliga missfärgningar, stärker emalj, förebygger karies samt skyddar tänderna från syraangrepp.

Det är inte ofta man kan tro att en tandkräm faktiskt kan göra allt vad den lovar. Men jag är positivt överraskad! Jag är både en kaffe- te och vindrickare och tycker att mina tänder ser mycket fräschare ut efter tre veckors användning. 3D White Luxe Glamorous Shine har också en frisk smak av mint och gör att andedräkten håller sig fräsch länge – och som en extra bonus är det den snyggaste tandkrämsförpackningen jag någonsin haft i mitt badrum.

Om du är sugen på att prova tandkrämen rekommenderar jag dock att du använder en eltandborste. Eltandborstar tar bort upp till 100 procent mer plack än vad vanliga tandborstar gör så med tandkrämen + eltandborste är du verkligen fit for fight.

Betyg: ♥♥♥♥♥ (5/5)

Tandkrämen finns i butik från och med denna månad och kostar 34.90 kr.
Har du provat 3D White Luxe Glamorous Shine? Vad tyckte du i så fall? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share