Artikeln innehåller reklamlänkar

Kiss French – wear Italian! The Body Shop lanserar doftkollektionen Italian Summer Fig

The Body Shop Italian Summer Fig Edt

I dag för The Body Shop oss till soliga Italien med lanseringen av den ljuvliga doftkollektionen Italian Summer Fig.

I nya sofistikerade förpackningar, inspirerade av toscanska tyger, finns en söt och fräsch doft som andas sommar. I hjärtat av doften ligger saftiga fikon från den soldränkta regionen Puglia i södra Italien. Fikonen är handplockade och speciellt utvalda när sommaren står som högst. Då är fruktköttet som mjukast och aromen som starkast.

De solmogna fikonen kombineras med friska gröna noter som vinblad och krokus, samt toscanska rosor och sensuella noter av ambra och ekträ.

Italian Summer Fig är en söt, somrig, fräsch och sofistikerad sommardoft som jag helt inte kan få nog av. Jag föll pladask för doften när jag fick tjuvkika på den i London med #SkinSpaScent. Jag är fortfarande lika förtjust i den. Och hur snygg är inte förpackningen på en skala?

Enda minuset är att doften försvinner alldeles för snabbt. Om du gillar doften skulle jag därför rekommendera att du bygger upp flera lager av den och kompletterar EdT:n med body lotion, body cream eller fragrance mist i samma serie – eller har med dig parfymen i handväskan så att du kan bättra på doften under dagen.

Italian Summer Fig

The Body Shop Italian Summer Fig Edt

Italian Summer Fig lanseras i dag, den 14 juli, och består av:
Eau de Toilette, 295 kr (50 ml)
Fragrance Mist, 195 kr (100 ml)
Shower Gel, 135 kr (250 ml)
Body Lotion, 175 kr (250 ml)
Body Cream, 210 kr (200 ml)

Vad tror du om denna nyhet? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share