Adaras testar: 11 nya duschkrämer inför sommaren

TEST: 13 nya duschkrämer 2016

Duschkrämer inspirerade av bakverk, yoghurtglass, pina colada, vita blommor eller varför inte hallon och pepparmynta? Jag har provat 11 nya duschkrämer för att utse bäst i test inför sommaren 2016!

Som livsstilsbloggare provar jag väldigt många produkter varje vecka inom en rad olika områden. Något som varit en särskilt stor positiv överraskning inför sommaren är alla härliga duschprodukter. Wow vad det levereras! Det är innovativa och underbara dofter, härligt lödder och krämer som gör rent och och lämnar huden både mjuk och len.

Adaras testar: 11 nya duschkrämer inför sommaren 2016

Palmolive Gourmet Body Butter Wash

Palmolive Gourmet Body Butter Wash

Yummie! Inför sommaren lanserar Palmolive denna helt fantastiska serie med tre härliga duschkrämer inspirerade av bakverk. Palmolive Gourmet Body Butter Wash. Det är rika, krämiga och extra mjukgörande duschkrämer med återfuktande ingredienser såsom sheasmörextrakt. Detta är extremt prisvärda duschprodukter (de kostar ca 25 kr i butik) så jag har främst baserat betygen på de olika dofterna här nedanför:

Strawberry Touch Body Butter Wash

Somrig, härlig och frisk! Denna innehåller naturligt jordgubbsextrakt samt noter från bland annat hallon, citrus och ros.

Betyg: ♥♥♥♥ (4/5)

Chocolate Passion Body Butter Wash 

OMG. Kommer ni ihåg The Body Shops fantastiska Chocomania-serie? Om du gillade den kommer du älska denna! Denna kakaodoftande body butter wash är som en dröm för alla chokladlovers.

Betyg: ♥♥♥♥ (4/5)

Vanilla Pleasure Body Butter Wash

Naturligt vaniljextrakt i kombination med kokos, mandel och karamell … Hallå hur fantastiskt låter inte det!? Tyvärr var denna en besvikelse. Jag som älskar vaniljdoft tycker att denna är alldeles för mesig. Jag känner pyttelite av vanilj och kokos i duschen men det försvinner på en gång. Men vill du ha en härlig duschkräm som gör jobbet och bara doftar lite diskret kan detta definitivt vara något för dig.

Betyg: ♥♥♥ (2/5)

The Body Shop Piñita Colada Shower Gel

The Body Shop Piñita Colada Shower Gel – Bäst doft!

Ni vet redan hur tokig jag är i The Body Shops Piñita Colada-serie. Denna shower gel är inget undantag. Det är pina colada, sol, utomlandskänsla och glädje i en flaska. Somrigare än så här blir det inte! Följ upp med Piñita Colada Body buttern eller Body sorbet för att få doften att vara länge.

Inget minus? Jo, denna shower gel borde levereras i liter-förpackningar. Jag har redan använt upp hälften!

Piñita Colada Shower Gel, 85 kr/250 ml (lanseras 31 maj)

Betyg: ♥♥♥♥♥ (5/5)