Artikeln innehåller reklamlänkar

Blue Kimono Outfit

Blue kimono outfit + Fringe bag

Det är något speciellt med att börja kunna skippa ytterjackan. Då känns det som att man har makten att smygstarta sommaren. I veckan har jag börjat svepa in mig i tunna kimonos istället och lämnat jackan hemma. Den nya favoriten är denna fantastiska kimono från Indiskas Serenity-kollektion. Mönstret, de blåa färgerna, materialet … denna kimono gör mig så glad!

Längre dagar, mer ljus och mer värme har också gett mig en riktigt energikick denna vecka. Trots det kan jag inte förstå var tiden tar vägen. På riktigt, hur kan veckan vara slut och hur kan juni närma sig så snabbt? Jag har tusen idéer och sååååå mycket jag vill göra men dagarna tycks ändå vara för korta.

I dag har det dock varit en riktig välbehövlig slappardag med min kille och bästis. Vi började dagen med att se Djungelboken på IMAX (galet bra film!) och avslutade med att äta grillat hos Nattas underbara familj. Det blev kort och gott en väldigt mysig söndag.

Hoppas att ni också haft en härlig helg fina läsare! ♥

Round sunglassesRound sunglasses

Kimono, Serenity by Indiska (HERE) | Jeans, Calvin Klein | Väska, Bubbleroom (HERE) | Solglasögon & skor, H&M x Coachella | Nagellack, Essie High Class Affair

Blue kimono outfit + Fringe bag

Get the look

 

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share