Artikeln innehåller reklamlänkar

Temperaturskiftande gelenaglar med glitterombre

thermo-gel-nailsthermo_gel-nails

Alltså jag DÖR vad snyggt och coolt! I höstkylan lyser mina naglar i neonorange, i värmen är de knallrosa. Den effekten kombinerat med glitter och handmålat grafiskt mönster gör detta till min absoluta favoritnageldesign ever!

Det är som vanligt min fantastiskt grymma kompis Kasia på Snygga Naglar Nynäshamn som fixat mina naglar. Hon fick återigen fria tyglar när jag var på salongen i morse och jag kunde inte vara mer nöjd. Bara wow, wow, wow!

snygga-naglar-nynashamn

Den speciella gelefärgen som används för effekten är Thermo-gele. Det finns massor av olika färgkombinationer att välja bland. I burken såg min nyans orange ut men så fort färgen applicerades på min varma nagel så blev lacket rosa.

thermo_gel_nails

Jag doppade min högerhand i lite kallt vatten i några sekunder. Vips, så skiftade den rosa färgen på naglarna till orange. Med säsongens skiftande väder kommer variationen på fingertopparna och effekten bli fantastisk.

Vad tycks? 😀

P.S Spana gärna in Kasias Facebooksida för fler coola och snygga nageldesigner. ♥

// My new nails change colour according the temperature they are exposed to. Totally amazing!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share