Artikeln innehåller reklamlänkar

Great Gatsby – Sensommarmys på Häringe Slott

Great Gatsby – Sensommarmys på Häringe Slott

Great Gatsby - 20-talskläder

Bubbel, musik och fredagshäng vid en majestätisk slottspool. Simon och jag har haft en helt underbar kväll med temat Great Gatsby på Häringe Slott.

Under fem sommarfredagar har Häringe Slott bjudit in till Badklubben, poolparty i Gatsby-anda på slottets terrass. Det var lite väl kallt för ett dopp i kväll, men vi har ändå passat på att njuta extra mycket av denna sensommarkväll. Vi käkade mat utomhus och strosade sedan runt i det fantastiskt vackra slottet. Från fängelsehålor och rustningar till det guldklädda badrummet och den underjordiska tunneln. Så mycket historia på ett och samma ställe är så fint och mäktigt.

Badklubben på Häringe Slott Great Gatsby - 20-talsfrisyrBadklubben på Häringe SlottOutfit i Great Gatsby-stilHäringe Slottgreat_gatsby-haringe-slottharinge-slott-great_gatsbyharinge-slott-vasterhaninge

[divider]Grab my look[/divider]

 

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”Great Gatsby – Sensommarmys på Häringe Slott”

  1. Fina bilder och ni båda passar in i miljön. Ett gammalt ordspråk passar nog in. Det lyder: Var ska slevarna vara om inte i grytorna. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet