Artikeln innehåller reklamlänkar

Bloggmiddag med Boohoo

Bloggmiddag med Boohoo

boohoo-aw14boohoo-bag

Har haft en underbar kväll tillsammans med andra modebloggare på Berns Hotell. Boohoo.com bjöd in för att visa upp en preview på AW14-kollektionen. Det är pastelligt (Brooklyn Princess), streetchict (In the City) och sportigt (Locker Room) som är i fokus i höst och vinter hos Boohoo. Jag föll direkt för den sportiga looken. Hade kunnat sno med mig precis allt på den klädstången. Särskilt förtjust blev jag i den röda bomberjackan. Give me! ♥

boohoo
Hur snygg är inte denna glänsande jacka? boohoo-bloggmiddagboohoo-bernsboohoo-shoesboohoo-sweden-awTräffade bland annat snygga och stilsäkra Kicki och Anna. boohoo-swedenboohoo_aw14

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”Bloggmiddag med Boohoo”

 1. Hej!
  jag tänkte beställa från boohoo men jag blev väldigt osäker på storlekarna.
  Kan man lite på deras storlekar? för jag brukar ha stoelek 36/38 men då ska jag beställa storlek 12/14? det känns väldigt stort.
  Tacksam för svar

  1. Hej,
   Jag har också storlek 36/38 och beställde de mesta i storlek 14. Det är som en lite större 38/Medium. Allt passade jättebra – förutom jeansen. De var alldeles för stora.
   Men generellt skulle jag säga att storlekarna stämmer 🙂
   Kram

   1. åh tack fina du!
    det är deras storlekar som är lite annorlunda då 🙂 för allt jag handlade i Irland och London är i 8/10 🙂
    tack tack tack! 🙂

 2. Hej! Du som handlat på boohoo, jag tänkte beställa en kjol därifrån. Jag är oftast en storlek 36/38. Men på den hemsidan så har de översatt storlekarna till “svenska storlekar” och enligt den sidan ska jag om jag beställer en 36 beställa en storlek 12. Enligt storleksguiden så står det dock att 36=8. Är smått förvirrad. Minns när jag var i England att jag handlade 8. Vore tacksam för svar 🙂

  1. Hej Charlene,
   Håller med dig om att man blir förvirrad! Jag beställde enligt de svenska storlekarna. Storlek 12 och 14. Ett par jeans som jag beställde var alldeles för stora, men annars passade allt (har själv storlek 38).

   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet