Artikeln innehåller reklamlänkar

TÄVLING: Vinn No7 Protect & Perfect Advanced Serum (3 vinner!)

#Powerofchange med No7 Protect & Perfect Advanced Serum

Jag är nu mer än halvvägs genom min 30-dagars #Powerofchange-utmaning tillsammans med No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Som en av ambassadörerna för kampanjen har jag fått tre extra exemplar av det omtalade serumet att tävla ut till er läsare! 🙂

#Powerofchange är en superrolig kampanj som utmanar oss till positiva hälsoförändringar på 30 dagar tillsammans med No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Det nya serumet innehåller en kombination av nästa generationens peptider, kraftfulla aktiva ingredienser, hudläkande alfalfa och hyaluronsyra för att släta ut huden och reducera uppkomsten av rynkor. No7 Protect & Perfect Advanced Serum innehåller även salicylsyra för att motverka finnar samt naturliga antioxidanter för att ge huden mer lyster. Jag har framförallt märkt av det sistnämnda. På bara två veckor har min vintertrötta och glåmiga hy fått ett naturligt glow. Jag är så peppad på att se resultatet efter en månads användning. Det, tillsammans med mina powerofchange-utmaningar (dricka åtta glas vatten om dagen, träna tre minuter varje morgon och koppla av mentalt varje kväll), har gjort att jag även upplevt en förändring på insidan. Jag kommer välkomna april med mer energi och ett större leende!

Så tävlar du:

1. Följ mig på Instagram (@adaras)
2. Vilken utmaning vill du anta tillsammans med serumet? Besvara frågan i en kommentar i detta inlägg eller på Instagram. Det kan t.ex. vara att byta ut kaffe mot grönt te, ta trapporna istället för hissen, lära dig ett nytt språk eller något annat roligt (se detta inlägg för tips på utmaningar).

För en extra vinstchans lägger du upp en bild med din utmaning på Instagram och taggar bilden med #Powerofchange samt #AdarasBlogazine.

Tävlingen avslutas 3 april klockan 12.00. Vinnarna presenteras i detta inlägg. LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är @jzsimmergren, @johannakenas och Annster. Grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share