Artikeln innehåller reklamlänkar

Finest Awards 2015

Finest Awards 2015 - Kenza Finest Awards 2015

Som väntat blev det en supertrevlig kväll med Moa på Finest Awards i går! Typiskt nog blev det inte många ögonblick som förevigades på bild. Café Opera och Operaterassen var fullständigt fullsmockade med folk, så min kamera fick mest ligga kvar i min väska under kvällen. Men några bilder kan jag bjussa på!

Bilder från Finest Awards 2015

Samir BadranAaron and Gaz from Geordie Shore

Det var inte bara bloggare på galan. I havet av folk träffade vi Aaron och Gaz från Geordie Shore. Jag har inte sett den engelska realityserien själv, men Moa har övertygat mig om att jag ska kolla på den nu haha.

Ghd på Finest Awards

Under kvällen blev det mingel, prisutdelning (såklart) och olika framträdanden. Från sång till styling. Har visar Ghd en asiatisk styling på fyra minuter.

Moa Murderess

Moa filmade under kvällen. Videon dyker upp senare på hennes grymma Youtubekanal.

2015-finest-awardsIda La Fontaine

Ett av kvällens dragplåster var Eventomatics lilla hörna där man fick sina Instagrambilder utskrivna. Älskar fotoautomater på events! För att vara lite djup tycker jag det är så kul när dåtid möter nutid. Jag och Moa blev glatt överraskade när vi hittade vår Instagrambild, tagen på bussen mot Operaterassen, hos dem.

Till höger syns duktiga Ida La Fontaine som bjöd på grymma låtar.

Goodiebag på Finest AwardsGoodiebag på Finest Awards 2015

Le goodiebag. Bästa? Filmen Magic Mike som jag inte har sett än och en microfiberhandduk från Vinga of Sweden som har en ficka med dragkedja på ena sidan. Perfekt handduk för gymmet med andra ord. Det är lätt att förvara skåpnyckel, bankkort med mera på samma ställe.

Jag tog några till bilder på min look när jag kom hem i går (eller rättare sagt i natt). Visar upp dem senare. Nu ska jag iväg till Kasias salong och jobba med en nagelmodell 🙂
Puss!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share