Artikeln innehåller reklamlänkar

TÄVLING: Vinn eltandborsten Oral-B Pro 6000 SmartSeries

Oral-B Pro 6000 SmartSeries

Vi kickar igång veckan med en grym tävling! I samarbete med Oral-B tävlar jag ut den nya smarta eltandborsten Oral-B Pro 6000 SmartSeries (värde cirka 1 990 kr). Du som vinner får också 4 olika borsthuvuden plus ett extra paket Crossaction-borstar!

Oral-B SmartSeries är världens första eltandborstar med Bluetooth-teknologi som guidar dig till bättre munhälsa tillsammans med en speciell app.  Teknologin hjälper till att förbättra borstvanor genom att till exempel säga till om du borstar för hårt, påminna om att använda tandtråd, munskölj, samt säga till när det är dags att byta borsthuvud. Statistiken kan du dela med din tandläkare om du vill och tandläkaren kan även markera ut problemområden som du kan fokusera extra mycket på.

Som grädden på moset får du med det nyaste och mest effektiva borsthuvudet  – Crossaction. Crossaction har perfekt vinklade strån och är designad för att lyfta och svepa bort 100% mer plack än en manuell borste. Jag kan garantera att du inte kommer vilja gå tillbaka till en vanlig tandborste efter att ha testat SmartSeries och Crossaction 😉

Tävla genom att svara rätt på följande fråga i en kommentar:
Hur många borstningslägen har Oral-B Pro 6000 SmartSeries?

För pluspoäng:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook (Obs! Ny FB-sida!)
+ Tipsa om tävlingen på valfritt sätt.

Tävlingen avslutas 20 oktober klockan 15.00. Lycka till!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share