Finalist i L’Oréal Trendsetter Search

Finalist i L’Oréal Trendsetter Search

Trendsetter Search

WOHOOO! Jag är en av tio finalister i L'Oréal Trendsetter Search! Tusen tack till alla ni som röstade på mig 😀 Det betyder så himla mycket! Nu är det bara ett moment kvar i tävlingen, sedan kommer en jury utse vinnaren och presentera denne under Attitude-Sthlm i slutet av november. Håller tummarna för att det blir jag! Vill såååå gärna vinna denna tävling! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Finalist i L’Oréal Trendsetter Search”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
46 Shares
Pin
Share
Tweet