Artikeln innehåller reklamlänkar

Snabbt middagstips: Supersallad med halloumi & avokado

Supersallad med halloumi & avokado med Pauluns Supermix

Sugen på något gott, lättlagat och enkelt till middag ikväll? Denna supersallad fixar du på bara 20 minuter med halloumi, avokado och Pauluns senaste supernyhet: Supermix! 

Pauluns Supermix* är en spännande rårisblandning fullproppad med naturliga och nyttiga ingredienser. Det finns tre olika varianter varav jag har provat supermixen med rött råris, gröna linser, quinoa, brunt råris och pumpafrön. Allt finns i en och samma påse och tillagas på 20 minuter = underbart att slippa både blötläggning och olika koktider!

Supersallad med halloumi & avokado & rostade valnötter

  1. Koka 4 portioner av Pauluns Supermix enligt instruktionerna på paketet.
  2. Skär halloumiost i skivor och stek gyllene i olivolja
  3. Blanda en vinägrett på 4 msk balsamvinäger, 1 dl olivolja, 2 tsk dijonsenap, 2 msk vatten, honung och smaksätt med salt och papper.
  4. Gör en sallad med avokado, körsbärstomater och rödlök och servera med halloumiskivorna och Pauluns Supermix. Ringa vinägretten över vid servering och njut.

Tips! Koka en näve valnötter i en torr panna tills de får en gyllene färg och strössla över salladen.

Supersallad med halloumi & avokado med Pauluns Supermix*Jag har fått provat Pauluns Supermix genom Buzzador. Registrera dig om du gillar att prova olika produkter. Det är helt gratis, du betalar bara med din åsikt.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share