Diamond Party Outfit – SBCA 2016

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 Outfit
This post is available in

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 Outfit

Glitter, diamanter och glamour. Eller rättare sagt White Diamond Party. Det var temat på Swedish Beauty & Cosmetics Awards som ägde rum igår. 

Jag hade tänkt att köra på en paljettklänning, men när jag såg denna, HELT FANTASTISKA himmelsblå klänning kunde jag inte tänka mig någon annan klänning. Draperingen, färgen, slitsen, det lyxiga materialet, den v-ringade ryggen … Det är perfektion! Jag hade velat ha denna i vitt också (så att man skulle kunna känna sig som en grekisk gudinna med guldaccessoarer till).

Hur som helst. För att kunna använda klänningen till Diamond Party-temat satsade jag istället på en massa glittrande accessoarer från topp till tå.

Blue bridesmaid dress & crystal necklaceSwedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 Outfit