Artikeln innehåller reklamlänkar

Lancome Juicy Shaker: Vårens & sommarens must have-gloss!

Lancome Juicy Shaker

Shake shake shake, dab dab dab. Om det är EN läpprodukt du ska lägga vantarna på i vår så är det denna. Lancome Juicy Shaker. Det är en revolutionerande läppnyhet och något som bara kan älskas!

År 2000 kom Lancomes Juicy Tubes – läppglansen på tub. Det var en del av Lancomes vårlook samma år och egentligen bara tänk som en ”one shot”. I dag är det en kultprodukt som även de flesta andra kända makeupmärken har imiterat.

disclaimer-2-1

 

Nu lanserar Lancome den roliga och chica innovationen Juicy Shaker. Vad är då så speciellt med Juicy Shaker? Jo, det är en vårdande läppolja med färgpigment som har en innovativ shake it-applicering samt en unik och mjuk ”cushion”-appplikator. Juicy Shakers kommer i 14 snygga nyanser med olika dofter. En läppolja blir din för 225 kr. Ett saftigt pris, men värt varenda öre för ett extremt juicy gloss!

Sh-sh-shake it: Lancome Juicy ShakerLancome Juicy Shaker

Lancome Juicy Shaker innehåller precis allt du vill ha från ett färgat gloss – men utan det minsta klibb och kladd. Juicy Shaker bokstavligt smälter på läpparna och lämnar dem återfuktade, mjuka och lena. Som grädden på moset är förpackningen så snygg och chic att den bara är ett måste på makeuphyllan – och i handväskan.

Lancome Juicy ShakerSkaka Juicy Shaker, badda eller stryk kuddapplikatorn på läpparna och njut.

Lancome Juicy Shaker

Så här glad är jag för denna nyhet. ♥

Spana in dem i butik eller klicka hem en shaker här.

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share