Somriga Lip Butters från Nivea

Somriga Lip Butters från Nivea

Nivea Lip Butter Cocount & CocoaNivea Lip Butter Cocount & Cocoa

Yey! Niveas härliga Lip Butter-familj har fått två nya (tillfälliga) familjemedlemmar: Coconut med en mild och söt doft av kokos samt kakaodoftande Cocoa.

Liksom sina syskon i serien innehåller Niveas Lip Butters sheasmör och mandelolja som återfuktar läpparna i 12 timmar. Konsistensen är superkrämig och gör läpparna silkeslena på direkten. Jag trodde faktiskt att jag skulle tycka mest om Coconut eftersom jag är helt galen i kokosdoftande produkter, men faktum är att Cocoa är ett överraskande guldkorn. Det har blivit mitt nya beroende och är ett läppbalsam som nu ständigt får följa med i handväskan.

Nivea Lip Butter Coconut och Cocoa finns i vår och i sommar hos H&M och Åhléns för det rekommenderade priset 39 kr/st. Ett hett tips om du letar efter väldoftande, härliga och billiga läppbalsam 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

22 reaktioner på ”Somriga Lip Butters från Nivea”

 1. Kul! Jag har använd Nivea produkter förut och tyckte att de var bra. Jag ska prova nån gång och se om Lip Butter fungerar bättre än vanlig lypsyl…. men hoppas att det är inte en tjejig/parfymerad doft haha??? 🙂
  Fina bilder!

  1. Vad kul! Lip Butters tycker jag är mer återfuktande och har en härligare konsistens. Coconut är kanske lite åt det tjejigare hållet men Cocoa kan utan tvekan både tjejer och killar använda (det kan även min kille intyga) haha 😀
   Tack David!

 2. Kul! Jag har använd Nivea produkter förut och tyckte att de var bra. Jag ska prova nån gång och se om Lip Butter fungerar bättre än vanlig lypsyl…. men hoppas att det är inte en tjejig/parfymerad doft haha??? 🙂
  Fina bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet