Illustration: The Pegacorn & Elf

Jag är äntligen snart klar med min andra illustration till Personlig Almanackas målarbok. Motivet är en bevingad enhörning (också kallad pegacorn/unipeg på engelska) och en älva som flyger i ett sagolandskap. Jag ska göra färdigt denna i dag och sedan börja på min tredje målarboksillustration. Några fler förslag på passande fantasymotiv? 😀

 • supertjusigt! Vad sägs om en variant av rödluvan? 😀

  • Tack så mycket 😀 Kul förslag!

 • Snyggt! 🙂

 • Jättefin!

 • David

  Ett fint drömmig landskap och motiv det var! 🙂

  • Tack så jättemycket 😀

 • Super fin 🙂 hade vart kul att färglägga 🙂

  • Åh, bästa komplimangen ju!! 😀

 • men så fint 🙂 den där skulle jag vilja färglägga. Och förslaget med Rödluvan var superskoj

  • Åh vad roligt att höra 😀 Tack Marie-Louise!

 • Emilia

  Vad fint! Vad duktig du är! 🙂

  • Tack så mycket Emilia 😀