Illustration: The Pegacorn & Elf

Illustration: The Pegacorn & Elf

Illustration: The Pegacorn & Elf

Jag är äntligen snart klar med min andra illustration till Personlig Almanackas målarbok. Motivet är en bevingad enhörning (också kallad pegacorn/unipeg på engelska) och en älva som flyger i ett sagolandskap. Jag ska göra färdigt denna i dag och sedan börja på min tredje målarboksillustration. Några fler förslag på passande fantasymotiv? 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

23 reaktioner på ”Illustration: The Pegacorn & Elf”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet