Solvang – Ett litet Danmark i Kalifornien

Solvang – Ett litet Danmark i Kalifornien

Solvang

Från soldränkta kaliforniska stränder och palmer till en liten del av Danmark. Välkommen till Solvang!

Den pittoreska danska staden ligger bara drygt två timmar från Los Angeles. Det blev vårt första stopp på bilresan från LA till San Francisco. Det är faktiskt lite surrealistiskt och märkligt att ett smakprov på Skandinavien finns i Kalifornien. När man hittar svenska köttbullar och smörgåsbord på restaurangmenyn känner man sig nästan som hemma 😉

Solvang

Denmark in California

Vi stannade här i någon timme och käkade middag på en mysig restaurang innan bilresan fortsatte mot nästa stopp: Morro Bay.

Solvang Denmark in California

Är du i trakterna eller ska bila från Los Angeles till San Francisco kan jag tipsa om att svänga förbi Solvang. Det är en charmig, knasig och alldeles bedårande liten stad.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

15 reaktioner på ”Solvang – Ett litet Danmark i Kalifornien”

  1. Du/ni bjuder på fina bilder och vilken tur att ni inte är danskar för då hade nog hemlängtan slagit till. Med önskan om fortsatta lyckosamma äventyr och många välgångsönskningar .

  2. Du/ni bjuder på fina bilder och vilken tur att ni inte är danskar för då hade nog hemlängtan slagit till. Med önskan om fortsatta lyckosamma äventyr och många välgångsönskningar .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet