Smoothie med jordnötssmör & banan

Smoothie med jordnötssmör & banan

Smoothie med jordnötssmör? Absolut! Detta är en supergod och rejäl energiboost som passar perfekt på eftermiddagen!

Ny forskning visar faktiskt att jordnötssmör är betydligt nyttigare än vi tidigare trott, och det redan vid små intag. Jordnöten (som trots sitt namn inte är någon nöt utan en baljväxt från Sydamerika) innehåller både goda fetter, kolhydrater och proteiner, fibrer, vitaminer och kalium – men det är såklart skillnad på burk och burk. Välj gärna ekologiskt!

Smoothie med jordnötssmör & banan

  • 1 banan
  • 2 msk ekologiskt jordnötssmör
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • 2 dl naturell yoghurt eller kefir
  • 2 tsk agavesirap
  • 1 tsk chiafrön

Mixa ihop, häll upp i glas och servera! ♥

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

17 Saker att göra i Antwerpen, Belgien

Upptäck spännande sevärdheter, hemliga pärlor och några av de bästa sakerna du kan göra i Antwerpen i denna reseguide. 

Finn Lough Resort – Bo i en bubbla på Nordirland

Djupt inne i de nordirländska skogarna ligger Finn Lough Resort - perfekta platsen när du vill komma bort från allt. Här kan du bo i din egna bubbla och titta på stjärnorna från en bekväm himmelsäng. 

Starta en Bullet Journal: Så gör du i 8 enkla steg

Starta en Bullet journal och organisera hela ditt liv! Jag lär dig allt jag vet om hur man blir en framgångsrik Bullet journalist i denna steg-för-steg-guide för nybörjare liksom inspirationssökande veteraner. 

Related Stories