Artikeln innehåller reklamlänkar

Nya vårparfymer: Lacoste L12.12 Pour Elle Sparkling & Hugo Woman Exteme

Spring Perfumes - Hugo Woman Extreme & Lacoste L.12.12 Sparkling

Saftiga boysenbär och rött gräs eller kanske en doft av macarons och patchouli? Vilka underbara vårparfymer! Möt två absoluta måsten i årets doftgarderob: Hugo Woman Extreme och Lacoste L12.12 Pour Elle Sparkling.

På våren och sommaren älskar jag att använda fruktiga, söta, lekfulla, friska och fräscha dofter. Dessa två rosa skapelser är just det. På olika sätt:

spring_perfumes-lacoste-hugo_bossHugo Woman Extreme

Hugo Woman Extreme

Hugo Woman Extreme är en sprillans ny parfym som Hugo Boss lanserar denna vecka. Det är en sprudlande vårdoft med fruktiga toppnoter av saftiga boysenbär med spännande inslag av rött gräs från Himalaya. Det är en doft som passar perfekt till allt från businessmöten till midsommarklänningen. I love it! Den är fräsch, söt, sofistikerad och sensuell.

Detta är även en doft som sitter länge! När du använder parfymen blommar noterna ut och intensiva hjärtnoter från arabisk jasmin och uppfriskande svart te framträder samtidigt som en basnot av orientalisk osmanthusblomma förstärker doften av de övriga ingredienserna.

Hugo Woman Extreme (adlink): 495 kr (30 ml) & 695 kr (50 ml)

Lacoste L.12.12 Sparkling

Lacoste L12.12 Pour Elle Sparkling

Snacka om en liten godisbit! Sparkling tillhör den senaste dofttrilogin från Lacoste damserie, Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle, och är inspirerad av den veckade tenniskjolen som är den feminina motsvarigheten till den legendariska tenniströjan L.12.12.

Lacoste L12.12 Pour Elle Sparkling doftar heeeelt amazing och är verkligen ett måste för dig som gillar söta och lekfulla dofter som samtidigt har lite attityd. I hjärtat av doften hittar du macarons, jasmin och liljekonvalj medan toppnoterna av frukt och kryddor ger doften en spännande dimension och patchouli bidrar med en sofistikerad basnot.

Lacoste L12.12 Poure Elle Sparkling (adlink), 495 kr (30 ml) / 525 kr (50 ml)

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share