Artikeln innehåller reklamlänkar

Skönhet i fokus: Dr. Hauschka

dr_hauschka

De här spännande produkterna fick jag med mig hem från bloggeventet med Daisy Beauty och Dr. Hauschka.

Här är ett hudvårds- och sminkmärke som inte följer trender utan istället satsar på färre, ekologiska, produkter. Ta en närmare titt på tyska Dr. Hauschka!

Dr. Hauschka är ett ekologiskt hudvårds- och sminkmärke som grundades 1967 i Tyskland. Produkterna har enbart hälsosamma, ekologiska och socialt ansvarstagande källor för sina ingredienser. Det som gör Dr. Hauschka unikt bland hudvård är att produkterna stärker hudens egna processer, dess rytm och ger skydd mot yttre påverkan.

Det jag gillar speciellt med Dr. Hauschka är deras filosofi. Det är ett märke som inte bryr sig om trender utan skapar välgjorda och bra produkter som istället kan användas på flera olika sätt. Dr. Hauschka tror även på att huden kan reparera sig själv med hjälp av naturen – utan att varken skada djur eller miljö.

dr-hauschka-ansiktsvatten

Uppfriskande ansiktsvatten i sprayform för normal/torr/känslig hy, Fitness foot balm som vårdar och återfuktar trötta och torra fötter samt en harmoniserande och vårdande kroppsolja med rosor. Ansiktsvattnet är ett riktigt kap! Den består av örter som stimulerar hudens fuktighetsförsörjning, ökar dess elasticitet samt ger spänst och uppfräschning. Perfekt att spraya på över ansiktet för lite mer energi – både på morgonen och mitt på dagen.

dr_hauschka-smink

Ett vårdande rött läppstift,  Bronzing powder med en härligt uppfriskande rosendoft, flytande eyeliner, och volymmascara. Här är även bra exempel på produkter som kan användas på olika sätt. Läppstiftet kan lika gärna användas som rouge samtidigt som en dutt eyeliner kan användas för att få en mörkare färg på läppstiftet.

dr_hauschka-kit
Ett sött resekit med ansiktsvård.

Vad har du för uppfattning om Dr. Hauschka?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share