Artikeln innehåller reklamlänkar

Bloggevent med Dr. Hauschka och Daisy Beauty

Dr-Hauschka-daisy-beauty

I torsdags bjöd skönhetsmagasinet Daisy Beauty och det ekologiska hudvårdsmärket Dr. Hauschka in till en färgstark kväll tillsammans med makeup-artisten Karim Sattar och Anna Rosengren, VD för Dr. Hauschka i Sverige.

Till en stor dos av spännande produkter bjöds det på härliga bakverk och mousserande vin. Presentationen hölls av den fantastiska makeup-artisten Karim Sattar. Karim har arbetat med bland andra Annie Lennox, prinsessan Charlene av Monaco och modebibeln Vouge.

dr-hauschka_event
Dr-Hauschka

Dr. Hauschka har funnit sedan 1967 och använder sig av ekologiska ingredienser. Dr. Hauschka ser huden som ett fungerande organ och har konceptet att hudvårdsprodukter ska finnas för att stödja hudens egna förmåga att förnya och skydda sig själv. Därför berättade Karim, bland annat, att det i sortimentet inte finns några nattkrämer. Dr. Hauschkas filosofi är att huden blir ”lat” om den inte får återhämta sig själv under natten.

Karim berättade också att Dr. Hauschkas produkter, från idé till produktion, tar tre år att tillverka. Därför följer inte Dr. Hauschka tillfälliga trender utan satsar istället på klassiska och säkra kort som kan användas på flera olika sätt om man är lite fantasifull. Det är svårt att inte bli inspirerad av Karim, han är en person som verkligen sprudlar av glädje och energi! karim-sattar
Tips från catwalken. Karim visade hur läppstift från makeup-looken Play of Light (som finns i butik just nu) kan appliceras med hjälp av spetsen på en ihopvikt tops. Läppstiften fungerar även utmärkt som rouge.
Dr-Hauschka_daisy-beauty
Till vänster syns Dr. Hauschkas svenska VD, Anna Rosengren, och fina Kicki Norman, chefredaktör på Daisy Beauty.
all-sweet-in-lifeDr-Hauschka-daisy-beauty-event
Karim demonstrerade även jullooken som består av en klassisk eyeliner och röda läppar. Fina Tindra fick prova på looken på plats. karim_sattar
Kvällen bjöd även på en hel del fnitter. Speciellt när Karim visade upp en manlig modell, Mr. Greece, som han har sminkat med produkter från Dr. Hauschka. GRR!
Dr-Hauschka-makeup

Jag har aldrig provat produkter från Dr. Hauschka tidigare så det ska bli extra spännande att testa produkterna vi fick med oss hem.
Har du någon erfarenhet av märket? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share